Snelle levering, origineel, nieuw in doos met montagehandleiding.

Alles Prima.

Alles perfect

Product voldoet aan de beschrijving en redelijk snelle levering naar België.

positief, netjes.

Geen problemen, artikel mooi in originele verpakking, onbeschadigd ontvangen.

prima alternatief

Goede prijs, zelfde kwaliteit als nieuw, snel verzonden

Gewoon prima

Gewoon prima,een aanrader!

Slecht

Ander product geleverd dan besteld, dit aangegeven, nooit geen reactie mogen ontvangen

product netjes op tijd geleverd en het voldeed aan mijn verwachting

product op tijd afgeleverd en het voldeed aan mijn verwachting

Levering als omschreven, prima

Netjes op tijd, precies als omschreven, voldoet aan verwachting en 25% goedkoper

Goede prijs

Mooi item gekocht voor een goede prijs. Nieuw en ongebruikt!

Snel geleverd, mooi product

Erg blij met de aankoop. Wel jammer dat niet alles in de doos zat. In de watertank zat nog wat vocht en ook de koffie capsules om smaken uit te proberen ontbrak. Dat had wel even bij de beschrijving kunnen staan. Verder werkt het apparaat top en ben ik er tot nu toe blij mee.

Is goed aangekomen en wat ik verwacht had

Alles is goed.

Toen een product niet op voorraad bleek werd ik gebeld en erg goed te woord gestaan. Ik kreeg mijn geld terug. Klinkt logisch maar niet vanzelfsprekend, maar dit belletje en de wijze waarop het werd afgehandeld was prettiger dan een meer onpersoonlijke mail.

hele goede service

Twee horloges besteld. een roze en een blauwe. pakketje kwam aan en er zaten twee roze in. mailtje gestuurd naar klantenservice en dezelfde dag nog werd er een blauwe opgestuurd incl een retourlabel voor de roze. Dat is service!!

Geen opmerking gewoon zoals je verwacht. Duidelijke communicatie, goede prijs, snelle levering en product zoals omschreven

Incompleet product ontvangen

Fietscomputer gekocht. De magneet die op de spaak gemonteerd moet worden ontbrak. En de batterij van de zender bij het wiel was leeg. Had beter ergens nieuw kunnen bestellen. Laatste aankoop bij dit bedrijf. De controle van de compleetheid van het product was echt onvoldoende

Prima sevice

Was iets kapot bij de bestelling Contact gezocht en hebben ze opgelost

Goedkoper een prima product

Omdat onze blender op het punt stond om het te begeven waren we opzoek naar een vervanger. Via retourkoop konden we een prima, zo goed als nieuwe, blender aanschaffen, die goede reviews had. Overweeg zeker als we weer iets nodig hebben om dat via retourkoop aan te schaffen. Doen we ook wat om verspilling tegen te gaan.

Prima prijs/kwaliteit

Produkt was zoals geadverteerd, ik ben tevreden.

Goede informatie

Goede informatie over het product, snel geleverd

geen idee

we hebben het product nog steeds niet ontvangen nu op vakantie zonder de accu die we nodig jadden

Niets op aan te merken

Product is gewoonweg nieuw,de verpakking was lichtelijk beschadigd maar die gooi ik toch weg

product prima, bezorging waardeloos!

Bezorger heeft pakket aan de straat in een plantenbak gelegd, waar iedereen het had kunnen meenemem.

Mooie prijs voor super product.

Snelle en correcte levering. Mooie kraan en mooi geprijsd.

Teleurstellend

Product beschrijving totaal niet overeenkomend met wat er geleverd is. Vies schade stinkend naar katten pis. Missende delen. Zeer teleurstellend ook de communicatie is slecht.