Alles Prima.
Product voldoet aan de beschrijving en redelijk snelle levering naar België.
Geen problemen, artikel mooi in originele verpakking, onbeschadigd ontvangen.
Goede prijs, zelfde kwaliteit als nieuw, snel verzonden
Gewoon prima,een aanrader!
Ander product geleverd dan besteld, dit aangegeven, nooit geen reactie mogen ontvangen
product op tijd afgeleverd en het voldeed aan mijn verwachting
Netjes op tijd, precies als omschreven, voldoet aan verwachting en 25% goedkoper
Mooi item gekocht voor een goede prijs. Nieuw en ongebruikt!
Erg blij met de aankoop. Wel jammer dat niet alles in de doos zat. In de watertank zat nog wat vocht en ook de koffie capsules om smaken uit te proberen ontbrak. Dat had wel even bij de beschrijving kunnen staan. Verder werkt het apparaat top en ben ik er tot nu toe blij mee.
Alles is goed.
Toen een product niet op voorraad bleek werd ik gebeld en erg goed te woord gestaan. Ik kreeg mijn geld terug. Klinkt logisch maar niet vanzelfsprekend, maar dit belletje en de wijze waarop het werd afgehandeld was prettiger dan een meer onpersoonlijke mail.
Twee horloges besteld. een roze en een blauwe. pakketje kwam aan en er zaten twee roze in. mailtje gestuurd naar klantenservice en dezelfde dag nog werd er een blauwe opgestuurd incl een retourlabel voor de roze. Dat is service!!
Geen opmerking gewoon zoals je verwacht. Duidelijke communicatie, goede prijs, snelle levering en product zoals omschreven
Fietscomputer gekocht. De magneet die op de spaak gemonteerd moet worden ontbrak. En de batterij van de zender bij het wiel was leeg. Had beter ergens nieuw kunnen bestellen. Laatste aankoop bij dit bedrijf. De controle van de compleetheid van het product was echt onvoldoende
Was iets kapot bij de bestelling Contact gezocht en hebben ze opgelost
Omdat onze blender op het punt stond om het te begeven waren we opzoek naar een vervanger. Via retourkoop konden we een prima, zo goed als nieuwe, blender aanschaffen, die goede reviews had. Overweeg zeker als we weer iets nodig hebben om dat via retourkoop aan te schaffen. Doen we ook wat om verspilling tegen te gaan.
Produkt was zoals geadverteerd, ik ben tevreden.
Goede informatie over het product, snel geleverd
we hebben het product nog steeds niet ontvangen nu op vakantie zonder de accu die we nodig jadden
Niets op aan te merken
Product is gewoonweg nieuw,de verpakking was lichtelijk beschadigd maar die gooi ik toch weg
Bezorger heeft pakket aan de straat in een plantenbak gelegd, waar iedereen het had kunnen meenemem.
Snelle en correcte levering. Mooie kraan en mooi geprijsd.
Product beschrijving totaal niet overeenkomend met wat er geleverd is. Vies schade stinkend naar katten pis. Missende delen. Zeer teleurstellend ook de communicatie is slecht.