Ik kocht een afzuigkap bij Retourkoop. Getest door Retourkoop maar bij mij thuis bleek de kap het helaas niet te doen. Werd heel netjes opgepakt, ik kreeg direct excuses en een retourlabel. Ook werden de kosten van de kap én die van de door mij ingehuurde monteur direct terugbetaald. Nette en professionele club, deze jongens snappen hoe je een fout rechtzet. Aanrader. Verder sympathiek concept voor portemonnee en milieu.
oke
Goed en snelle levering Alles in orde
Product zag er prima uit
Leuk om iets te vinden wat in de de winkel er niet meer is( een bepaalde krultang). Erg blij mee.
Nakomen van beloofden en zeer vertrouwd. Ik ben blij dat ik retourkoop tegen kwam tijdens m’n zoektocht op marktplaats
Ik heb mijn review verwijderd omdat men de moeite nam om het gesprek met mij aan te gaan en dat vind ik positief. Ik vond het jammer dat in mijn geval de tegemoetkoming bestond uit 10 % korting en dat men mij naar de bouwmarkt stuurde voor een verloopstekker om het probleem te verhelpen en dan leg je het probleem bij mij neer en dat vind ik geen tegemoetkoming. Ik bestel juist op internet vanwege de beperkingen die ik heb. Als er een verloopstekker bij was geleverd had ik het lampje gehouden. Het argument dat bij een kapot product de retourkosten wel worden vergoed en bij een onbruikbaar product vanwege een Chinese stekker niet vind ik niet steekhoudend. Achteraf dus na de review bood men aan dat men die verloopstekker had willen toesturen. Tijdens het gesprek werd dat niet aangeboden. Bovendien kwamen er dan ook nog kosten bij. Men gaat er ook vanuit dat iedereen zo een verloopstekker in huis heeft en dat is echt onzin. Ik wist niet eens wat een Chinese stekker was. Bij mijn slowcooker die een UK stekker had werden 2 verloopstekkers geleverd en zo hoort het ook. Ik hoop hiermee de review genuanceerd te hebben want ik wil niemand duperen met mijn overtuiging waar ik nog steeds voor sta.
Originele beoordeling
Geen enkele soupele opstelling van de medewerker die ook weinig kennis van zaken had, moest alles opzoeken op zijn telefoon en iemand anders fluisterde hem alles in. Ik vind een lampje opsturen in Nederland met een Chinese sterker waarvan een leek het verschil niet begrijpt met een. Nederlandse sterker en het lampje dus onbruikbaar is, een reden om het met dezelfde coulance te behandelen als een lampje dat defect is. Dan zou ik wel de retourkosten vergoed krijgen. De kosten waren niet 6,75 zoals de medewerker zei, maar 7,25. Plus de kosten van verzending is gewoon weggegooid geld. 10 % korting op de volgende aankoop is niet aan de orde want ik hoop niet meer bij deze winkel. Ik vond het een starre opstelling. Het was netter geweest als men een verloopstekker erbij had ingesloten zoals ik die kreeg bij de slowcooker die een UK stekker had.
Wij waren op vakantie,pakketje lag op de grond bij de voordeur.Mijn buren troffen het bij de voordeur.Een slechte afgifte van DHL.
prima en op tijd
Jullie zijn geweldig
Toppers
Ik had een pastaset besteld voor mijn KitchenAid. Echter was 1 onderdeel incompleet/defect. Gelijk contact opgenomen. Dit werd gelijk en netjes afgehandeld. Top!
Great quality of the product and quick delivery. I loved the handwritten note! :) I have already recommended this store to my friends.
Goed en zo lief communicatie, snel service en uitstekende product. Ik aanraden deze verkoper :D
Mijn aankoop bleek niet te voldoen maar naar telefonisch contact is alles opgelost en had naar een paar dagen mijn geld weer terug Fantastische service
Ik had een vraag over de robotstofzuigers en werd telefonisch erg vriendelijk te woord gestaan. Vervolgens snelle levering met een persoonlijk berichtje. Product ziet er goed uit en werkt tot nu toe goed. Klein minpuntje er zat geen handleiding bij. Dit was niet op de site vermeld. Maar gelukkig is een handleiding tegenwoordig makkelijk online terug te vinden dus geen groot probleem.
Helemaal top, zal vaker bij jullie shoppen.
jammer dat er geen beschrijving bij zit
Makkelijk te bestellen, snelle levering en heel blij met mijn robotstofzuiger. Er zat zelfs een heel leuk briefje bij met een handgeschreven tekst om mij veel plezier te wensen met het product.
Super allebei de koffie machine s werken prima
ben heel tevreden
Volstrekt overtuigd was ik dat mijn oude koffiezetapparaat het niet meer deed. Via retourkoop bestelde ik een schitterend nieuw koffiezetapparaat. Uit de doos gehaald, plasticjes eraf, verwachtingsvol de stekker in het stopcontact gestoken........niets!!! Meteen in mineurstemming gebeld met Sander van Retourkoop die mij binnen 3 vragen wist te vertellen dat mijn wandcontactdoos waarschijnlijk stuk was.......;-) Daarna gingen alle lampjes branden (niet alleen bij het apparaat...;-) en liep het allemaal vlot door. Daarna belde Sander nog terug om te checken of de tevens bestelde stofzuiger in orde was, wat zeer zeker zo is. Ik ben een tevreden (ietwat suffe) klant. Dank voor je geduld Retourkoop. En dat ik dan ook nog op deze bescheiden wijze bijdraag aan een beter milieu is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.
Ik ben blij dat er initiatieven zijn als deze waarbij je kan bijdragen aan een mooi doel, je kwaliteit krijgt en het betaalbaar blijft. Het is echt een win-win situatie.
Mijn ervaring met jullie is erg goed. Dit was mn eerste aankoop. Product voldoet aan beschrijving en werkt perfect. Leuk ook die handgeschreven boodschap erbij! Alleen de handleiding die er bij zat, was van een ander product.
Maar deze blijft doorlekken als de koffie klaar is. Dus fijn apparaat, jammer dat ie blijft doorlekken