We gingen voor een retourkoopje in de vorm van een Melitta Aroma Fresh koffiezetapparaat, met een molen voor bonen plus een thermoskan, het scheelde dan zo'n 60,- met de winkelprijs. In eerste instantie hoorde ik niks.. dat was niet prettig want ik had al betaald dus even gemaild ; er kwam een geruststellende reactie wsch. was er een bevestigingsmailtje zoekgeraakt in mijn spam. Het apparaat werd na het weekend snel en correct verpakt bezorgd. Het vertoonde enige gebruikssporen intern, er zaten koffiebonen klem in de molen en de molen was eruit geweest en... naar later bleek niet goed teruggeplaatst. dat zou ik ergens wel verwachten van de firma Retourkoop. Mijn man heeft eea mopperend uitgevogeld met behulp van een handleiding van internet, het was mij alleen niet gelukt maar hij houdt wel van een technische uitdaging met zijn HTS opleiding. Het gebruik was sowieso complex vergeleken met ons oude koffiezetapparatapparaat, deed me denken aan hoe je een spoeltje voor de onderdraad in een naaimachine plaatst.. als dat niet 150% goed zit slaat alles op tilt... dus het duurde even voor we opgestart waren. Inmiddels zet hij naar volle tevredenheid versgemalen koffie met het ding, de smaaksterkte moest aangepast en de timer was ook niet heel simpel.. maar de handleiding is nu uitgeprint zodat ik me er zelf aan kan gaan wagen... ik doe niks zonder handleiding op papier. Uiteindelijk is dit een goeie optie zo, met zo'n retouraankoop. er wordt al genoeg weggegooid. Tip : Het zal een stuk klant- en gebruiksvriendelijker overkomen als er een geprinte handleiding bij zou zitten ?! Een retourkoopje weer retour moeten sturen is helemaal niet milieuvriendelijk! Oma L en Opa P
goed produkt
De drie keukenapparaten die ik heb besteld zijn snel geleverd en van goeie kwaliteit! Hadden hoge korting voor z.g.a.n. conditie! Zeer tevreden mee, en op de site stond ook alles goed beschreven zoals het is (bijvoorbeeld dat bij de ene de verpakking ontbrak). Heel tevreden!
Ik wil mijn ontevredenheid beschrijven. In deze bericht wil ik U te informeren dat ben ik bij Uw online winkelen niet tevreden. 1.Ik heb geen aankoopbewijs ontvangen. 2. Ik heb 2 jaar geen garantie gekregen. 3. Ik heb geen gebruiksaanwijzing voor de magnetron ontvangen. 4. Deze magnetron is ook is beschadigd. Ik wil graag een nieuw product van uw bedrijf kopen of mijn geld terug. Wat moet ik met deze magnetron doen om naar uw bedrijf terug sturen ? Met vriendelijke groet, Norbert Sucharski Ik stuur voor U deze foto waar is de schade ? U kan ook weten waarom zou een klant ontevreden zijn ?..... Ik dacht , dat u de zogenaamde online winkel hebben...
Goedemiddag, ik heb per mail en per telefoon een zeer prettig contact gehad met Yarno, Uiterst vriendelijk, behulpzaam en een goede raad gekregen, dat heeft mij doen besluiten tot de koop over te gaan.
Ik schrok eerst na het open maken van de doos, daar zat een beschadigde doos binnenin met mijn strijkstation. Het strijkstation is echter onbeschadigd en functioneert 100%. Ben er erg blij mee.
Ik heb een wafelijzer gekocht via Retourkoop en dat is heel goed bevallen (snelle levering en betaling). Product werkt goed en ik ben blij dat producten een 2e leven krijgen want wij hebben veel plezier van dit koopje!
Heel goed top
Prima airfryer besteld en die kwam met een handgeschreven kaartje ‘eet smakelijk!’ Dat verwacht je niet van online bestellingen, verrassend leuk. En ja de doos was niet nieuw meer maar de fryer wel én garantie. Super initiatief!
Zo blij dat ik jullie ontdekt heb, het was mij al langer een doorn in het oog dat er zoveel producten vernietigd worden, alleen om het feit dat er geen verdienmodel te maken viel van het testen van verder prima artikelen.
Ik heb bestelt een fasch cam die helemaal netjes en zgan aan gekomen is zeer netjes verpakt en d'r prijs is zeer goed voor producten wij gaan zeker meer bestellen bij dit bedrijf en wij zijn zeer tevreden over de klanten service die wij van te voren gebeld hebben voor info. Netjes antwoord gekregen en direct bestelt binnen 24 uur geleverd. Top service
De levering was snel en het product niks op aan te merken. Voor sommige mensen niet interessant, maar voor de beleving heel goed: het handgeschreven bedankbriefje!
Goede service, vriendelijk & behulpzaam.
product is voor ons perfect, beschadiging valt totaal niet op.
Product zag er exact zo uit als aangegeven. Zo goed als nieuw en snel in huis.
Vlotte levering, precies zoals beschreven. Met een persoonlijke boodschap.
Na een afgeprijsd, toestel van 309, euro, voor e244,00, te hebben besteld, bleek het toestel niet te werken, slordig en niet vertrouwen wekkend. Na de zending , op eigen kosten retour te hebben gestuurd, kregen wij tot onze verbazing,razendsnel ons geld terug. Dit was dan weer super. Maar achteraf gezien, voor E60,00 meer, een nieuw toestel, met 2jaar garantie, bij Retourkoop.nl was dit allemaal onduidelijk. Zou dit niet zo gauw meer doen.
Ene dag besteld, volgende dag in huis. Fantastisch! Goed verpakt. Verpakking van artikel zelf zag er niet uit, maar goed bij elkaar getaped voor verzending. Apparaat zelf was niets aan te zien. Alleen instructieboekje zat er niet bij, verder top! Vanwege het concept om verspilling te voorkomen en de goede prijs het apparaat hier besteld. Ik ga zeker vaker naar het aanbod kijken.
Er stond in de omschrijving dat alleen de verpakking beschadigd was. Maar er zit ook een deuk in de behuizing, maar dat is meer voor het oog dan dat het de functie beperkt. Magnetron staat op een plek waar dat sowieso niet opvalt. We gaan er vanuit dat er verder geen onderdelen beschadigd zijn. Het apparaat functioneert goed.
Retourkoop doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Bedankt. Onze aankoop functioneert prima en we hebben er veel plezier van.
Niets op aan te merken is zo goed als nieuw. Thx.
Als frequent online koper ben ik een groot voorstander van dit duurzame concept. Ik hoop dat op deze manier de verspilling van retour gezonden artikelen zoveel mogelijk wordt tegengegaan. Om kopers te interesseren en te binden is het belangrijk dat artikelen eerlijk en goed omschreven worden en dat doet retourkoop.nl
Stofzuiger bleek dus toch niet goed gecontroleerd te zijn Gemaild met retourkoop, uitgelegd wat niet goed is, met foto er bij Mail van hen ontvangen: Dat is apart dat hij er niet goed in lijkt te klikken zo te zien is er niks mis met het handvat. Regel nummer 1: nooit geen discussie aangaan met klant!!! Excuus aanbieden, en zorgen voor een oplossing Retour etiket was wel meegestuurd Dus stofzuiger kostenloos retour gestuurd
Duidelijke website, goede len snelle evering en het persoonlijke briefje erbij vond ik erg leuk!