Product is gewoonweg nieuw,de verpakking was lichtelijk beschadigd maar die gooi ik toch weg

product prima, bezorging waardeloos!

Bezorger heeft pakket aan de straat in een plantenbak gelegd, waar iedereen het had kunnen meenemem.

Mooie prijs voor super product.

Snelle en correcte levering. Mooie kraan en mooi geprijsd.

Teleurstellend

Product beschrijving totaal niet overeenkomend met wat er geleverd is. Vies schade stinkend naar katten pis. Missende delen. Zeer teleurstellend ook de communicatie is slecht.

Perfect!

I have used retourkoop.nl for the first time, product was exactly how it was decribed in website, I am very satisfied with my purchase in terms of quality and condition of product and the fast delivery! Thanks!

Geen idee

Bestellen was prima. Pakket schijnt bezorgt te zijn maar geen idee waar. Dus weet niet hoe mijn product is

Uitstekend.

Uitstekend.

Duurzaam bezig én besparen

Blij dat ik retourkoop ontdekt hebt! Ideale manier om te besparen en tegelijkertijd duurzaam bezig te zijn, want wat zonde dat een product vanwege bijvoorbeeld alleen een kapotte verpakking niet meer verkocht kan worden. Heldere website en prima communicatie.

Mooie en duidelijk website en dienst

Makkelijk bestelling en goed geregeld tot ontvangen.

De info bij het product klopt (bijna) helemaal.

Ik heb een melkopschuimer gekocht. Er stond netjes vermeld dat de verpakking geopend was, er een enkel spoortje van gebruik te zien was, maar dat het ding verder gloednieuw was. Dat klopte precies. Het plaatje op de website liet een wit apparaatje zien. De verpakking liet een witte zien. Maar in de verpakking zat een zwarte. Dat vind ik een beetje slordig. Maar ik denk niet wit, ik denk niet zwart, ik denk in de kleur van mijn hart ♥️. Helemaal okay dus.

Het product goed verpakt en qualiteit is goed

De aankoop is prima verlopen

Misleidend organisatie

De bestelde zitkussen klopt voor geen meter en heeft niets met de originele versie te maken. Ook kan ik het niet retour sturen en mijn geld terug krijgen aangezien ik de hele kussen zou moeten betalen zonder kussen te hebben . Zeer slecht en misleidend. Zo'n bedrijf mag niet bestaan!

Buccan airfryer oven doos, maar in de doos zit een espresso apparaat.

Was zo blij dat ik er nog 1 gevonden had, dus een bittere pil toen ik er achter kwam dat er een espresso apparaat in zat. En nu geen bereik met jullie kunnen krijgen. Telefoon is onbereikbaar en mail is tot op heden niet gereageerd

attent en goede dienstverlening

ik had ene rekje besteld dat er niet meer bleek te zijn, ik werd hier keurig over gebeld en besloten voor een ander rekje goed meedenken

Snel en netjes geleverd

Werkt goed

Ik kan hem goed gebruiken.

Moeilijk retour sturen

Kan geen retour vinden

Een goed product ontvangen zoals omschreven. Er ontbrak bij aanvang een onderdeel en dit is direct na contact nagezonden. Wat een fijne afwikkeling en verwerking!

Niks mis mee

Fietsmand gekocht, voor een veel goedkopere prijs

Prima spullen

Goederen zijn niet van nieuw te onderscheiden. Enkel de verpakking was beschadigd.

Viel tegen

Wc bril met softclose deksel besteld, met de omschrijving (deukje in bril, en dat klopte ook , helaas was ook 1 van de "softclose" scharnieren gebroken, en dat was niet omschreven,

Verkeerde besteld

Via een zoekmachine 37-622 band gezocht en op de site gekomen. Zelf niet meer helemaal goed opgelet en de band besteld. Bleek een 55-622 band te zijn. Stom van mij, gelukkig de band retour kunnen sturen met uiteraard de verzendkosten voor mezelf. Helaas niet de goede fietsband kunnen vinden op de site.

Gewoon goed

Alles naar wens verlopen, niets mis mee 100% tevreden

Product perfect. Fijn dat ik iets koop dat een ander kennelijk niet wil

Product perfect, verpakking wat beschadigd. Dus fijn dat ik iets koop dat een ander kennelijk niet wil ivm een beschadigde verpakking.

Gewoon goed

Snelle en goede levering Product als nieuw alleen verpakking licht beschadigd . Goed dat dit zo kan ,bespaart gewoon veel .