Super product

Zeer snelle levering Product is boven verwachting. Als ik meer nodig heb en jullie hebben het dan bestel ik het weer bij retourkoop

good service

the device was malfunctioning but we found an agreement to be recommended

Net stoomstrijkijzer met generator binnen, met leuke persoonlijke noot op de rekening, alles is snel en goed aangekomen, top

Top service!

Mooie duurzame manier, goede service...mijn eerste combi oven bleek niet geheel goed te werken, ik mocht terugkomen en een nieuwe meenemen, chapeaux! Dankjewel!

Alles was goed geregeld snel afgehandeld

Alles was goed geregeld

prima service

correcte verzending, en produkt voldoet aan de verwachtingen

Snel en makkelijk

Ik heb een stofzuiger gekocht en ik ben er heel blij mee. De levering was snel.

Als nieuw

Het product was als nieuw, zoals beschreven, hij zag er goed uit en doet het prima. Hij was er ook snel, de volgende dag!

Zeer positief.

Mijn ervaring is zeer positief en netjes te woord gestaan tijden mijn aankoop. Vermelding van maten is zeer zeker aan te raden. Is nieuw en nog nooit gebruikt.

Goede webshop

Ben tevreden over de afhandeling van mijn koffieapparaat wat helaas toch nog stuk bleek te zijn. Kon het kosteloos terug sturen en had binnen een paar dagen het geld terug gestort gekregen. Het enige wat ik moest doen was een waterballet opruimen en het pakket naar een verzender brengen om te vervoeren. Ik kreeg te horen dat het niet vaak voorkwam dat het achteraf stuk bleek te zijn dus ik zou het best nog een keer aandurven hier iets te bestellen.

Fantastisch!

Duurzaam en nog een superservice!

Snelle levering en goede afhandeling.

Jammer genoeg paste het vlakscherm niet. Dus scherm retour gezonden. Al met al na een zeer snelle levering, ook een snelle afwikkeling na de retour zending. Wanneer het product past is het dus goed zaken doen met deze firma.

Hier ga ik vaker even kijken

Een televisie gekocht voor 80% van de nieuwprijs en alleen de doos was een beetje beschadigd. Hij was er ook nog eens veel sneller dan geadverteerd. Top.

Prima machine

Vlotte levering

Helemaal goed.

Voor herhaling vatbaar.

Leuk product, goede prijs, snelle service

De titel zegt eigenlijk alles. Fijn dat ik een goed product tegen een leukere prijs heb gevonden. Binnen paar dagen was het product binnen. Nu ermee aan de slag :-)

uistekend

snel geleverd en werkt perfect veel plezier van

Helemaal top

Product exact zoals beschreven voor een goeie prijs

Kan niet anders zeggen of perfect.....Thx.

Goed en snel.

Het artikel was goed verpakt. Erg leuk was het hand geschreven briefje wat erbij zat.het artikel werkt goed wel zwaar door de batterijen .

Goed product!

Goed product met een mooie korting! Volgende dag al in huis met een leuke persoonlijke boodschap.

top

Inmiddels meerder artikelen gekocht via Retourkoop.nl , Dit tot volle tevredenheid. Artikelen worden in zeer goede staat en snel geleverd.

Prima product en service

Snelle levering en perfect product.

In dit geval ging het om een rijstkoker die niet van nieuw was te onderscheiden. Ik ben er heel blij mee en ga vaker bij een nieuwe aanschaf even op jullie site kijken.