Gefällt mir
Schnelle Lieferung.Top Produkte. Ich besitze Instantpot Pro Crisp +Airfryer - das ist eine beste investition.Sehr einfach zu arbetein.Top top top. Luftreiniger AF200 ist auch beste produkt. Instant vortex plus airfryer ofen 13l ist noch in test. Weiter Empfelen.
love it! the best purchase ever! so quiet!
Fijn dat er een website is waar je Instant Pot artikelen kan kopen. In winkels zijn deze nagenoeg niet te vinden. Daarnaast snelle levering van bestelde artikelen.
Alles kwam aan zoals omschreven maar er stond voor 21:00 besteld morgen in huis, maar het kwam pas na 2 dagen aan. Niet heel erg natuurlijk, maar wel een minpuntje. Verder was alles erg duidelijk
het bestellen en de levering verliepen vlekkeloos. De pot zelf heb ik nog niet gebruikt dus daar kan ik geen review over geven. De watertest ging wel prima. Hij werd snel warm, sneller dan mijn kleinere 3 liter pot.
Bin sehr zufrieden
Mijn bestelling is prima overgekomen. Keurig ingepakt en keurig op tijd geleverd. Ik had de luchtreiniger besteld op aanraden van een andere tevreden klant en ben niet teleurgesteld.
De pan heeft een hele fijne grote bodem om te sauteren. Daarna zet je de pan op de slowcook stand en je hebt een paar uur later een heerlijke maaltijd. Het is een hele fijne pan en het weegt bijna niets, ideaal als je hem vaak moet verzetten. De stoom funktie en de warm funktie heb ik nog niet kunnen uitproberen, maar ook die zullen hier veel gebruikt gaan worden. De pan is een geweldige aanvulling op mijn instantpot duo evo plus multicooker Het zijn beide fantastische produkten.
The product was delivered in 1 day in good packaging. Using the product is very easy and this product indeed saves time, also very useful if you want to cook food without oil or butter.
Snel bezorgd en perfecte kwaliteit voor een lage prijs.
Valt niets aan bovenstaande toe te voegen. Wat op de site staat is nagekomen binnen de afgesproken tijd.
Geen gebruiksaanwijzing in het Nederlands! Ook de app die je kunt downloaden is in het Engels. Alle recepten zijn gebaseerd op de Amerikaanse of Engelse keuken. Kist uren om uit te vinden hoe iets werkt
Beste Marianne, Hartelijk dank voor uw bericht. We begrijpen uw frustratie over het ontbreken van een Nederlandse gebruiksaanwijzing en de beperkingen van de app en recepten. Graag informeren we u dat de Nederlandse handleiding digitaal beschikbaar is. Deze kunt u vinden op de productpagina op onze website en wordt tevens nagestuurd via e-mail. We werken er voortdurend aan om onze service te verbeteren, en het spijt ons dat dit niet duidelijk gecommuniceerd was bij uw aankoop. Wat betreft de app, deze wordt helaas door het merk zelf beheerd en is momenteel alleen beschikbaar in het Engels. We begrijpen dat dit niet ideaal is, vooral als u op zoek bent naar recepten die aansluiten bij de Nederlandse keuken. We zijn in gesprek met het merk om de mogelijkheden voor verbetering te bespreken, maar op dit moment kunnen wij hier helaas, tot onze grote spijt, nog geen directe invloed op uitoefenen. We verwachten echter dat dit wel gaat gebeuren in de loop van 2024. Voor Nederlandstalige recepten nodigen we u uit om onze website te bezoeken op https://www.instantpot.nl/recepten/, waar u een verscheidenheid aan recepten kunt vinden die beter aansluiten bij de lokale smaak. Wij nemen klanttevredenheid zeer serieus en we doen altijd ons uiterste best om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Onze helpdesk staat dagelijks klaar om u te helpen met uw vragen, zowel telefonisch als per e-mail. Mocht u verdere assistentie nodig hebben of andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Het Kenners.nl Team
Ich habe mehrere Reiskocher aus dem Preissehment 30-100 Euro ausprobiert und der von Instant Pot ist mit Abstand der beste! Sehr gutes Material (keineswegs mehr selbstverständlich heute), Second Hand Abgebote (mega, war wie neu), fehlendes Kabel wurde sofort hinterhergesendet. Super Teil.
Gute Produktauswahl, super Service. Immer gerne wieder!
Twijfelde enorm over deze instant pot maar ben er erg blij mee. Hij is makkelijk in gebruik en in no time heb je een lekker gerecht op tafel. Zeker een aanrader!
Snel geleverd keurig verpakt boek met vele recepten en vooral belangrijk, basis recepten van hoe om te gaan met de Instant Pot. En in nederlands geschreven! Hoop veel te kunnen maken uit dit receptenboek!
Enthousiast en gemaksvriendelijk, snel klaar en doet wat ik wil in een korte tijd.
Zeer tevreden over de pot, maar alleen doordat ik op internet heb kunnen vinden hoe de pot werkt en hoe je van start moet gaan met recepten. De gebruiksaanwijzing bij de Instant pot zelf is zeer summier en onvolledig, zodat je niet weet hoe de programma's werken en je ze moet gebruiken.... Totaal geen handvatten dus. Dat had veel beter gekund en had ik 5 sterren gegeven.
Het kookboek is ook erg praktisch als begeleiding.
Recently, I bought an instant pot on your website and I recommend not only the pot itself but your website too. I took less than 1 week to have it delivered to Portugal and the customer support replied immediately to my inquiry. The pot is great value for money and a must for people who don't like or don't have much time to cook. I have tried to pressure and slower cooker options as well as thre rice program and the food was delicious.
Prima levering, goede verpakking en een heel gaaf product!
Zeer onzorgvuldig bij het versturen. Er ontbrak een Nederlandse gebruiksaanwijzing er ontbrak een snoer en er ontbraken twee rubberen afsluitingen. Werden wel binnen enkele dagen nagezonden. Als compensatie kreeg ik 10% korting bij een volgende bestelling. Maar die korting was al aangeboden meteen bij de bestelling voor nieuwe klanten!! Dat vind ik dan ook geen compensatie! Al met al een slechte ervaring met dit bedrijf.
Beste Heleen, Allereerst willen we onze excuses aanbieden voor de problemen die u ondervond met uw bestelling. Uw ervaring voldoet duidelijk niet aan de hoge standaarden die we onszelf en onze partners stellen, en dat betreuren we ten zeerste. Wat betreft de ontbrekende onderdelen bij uw bestelling: dit is te wijten aan een fout van onze fulfilment partner, die uw product na een retour onterecht als 'nieuw' heeft aangemerkt. We hebben dit probleem serieus aangepakt en onze fulfilment partner dringend verzocht om hun processen te verbeteren en zorgvuldiger te werk te gaan bij het controleren van geretourneerde producten. We willen benadrukken dat de €10 korting die wij u hebben aangeboden als compensatie speciaal voor u was bedoeld en niet standaard is en de couponcode is speciaal voor u aangemaakt, en is uniek. Helaas hebt u dit aanbod afgeslagen. Het was ons doel om hiermee onze excuses te betuigen en u enigszins tegemoet te komen voor de veroorzaakte ongemakken. Wat betreft de Nederlandse handleiding, deze wordt inderdaad digitaal verzonden, aangezien we tot 2024 geen gedrukte Nederlandstalige handleidingen bij onze producten voegen. We begrijpen dat dit wellicht niet volledig duidelijk was en we zullen ervoor zorgen dat onze communicatie hierover in de toekomst verbetert. We willen benadrukken dat deze situatie echt een uitzonderingsgeval is. Aan de hand van onze vele zeer positieve reviews en onze hoge gemiddelde score kunt u zien dat we klantenservice zeer serieus nemen en ons best doen om elk probleem zo snel mogelijk op te lossen. Het spijt ons ten zeerste dat het in uw geval niet naar wens is verlopen, maar we willen u verzekeren dat we maatregelen hebben genomen om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen. We vinden het jammer dat uw ervaring met ons bedrijf niet positief was en willen graag met u in gesprek gaan om een passendere oplossing te vinden. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we hopen dat we het vertrouwen dat u in ons stelde kunnen herstellen. Neemt u alstublieft contact met ons op om de situatie verder te bespreken. Met vriendelijke groet, Het InstantPot.nl Team
Van bezoeken op site, bestellen tot levering en vraag en antwoord gewoon zeer prettig ervaren. Kundig en snelle reakties. Ook garanties 100% voldaan.
Mooie acties en snelle levering. Reageren snel op vragen via email