Mooie instantpot met een goede prijs. In 1 woord geweldig

Snel afgehandeld en geleverd

Fantastisch!

Had ik veel eerder moeten kopen, wat een fantastische pan. Er gaat een wereld voor me open!

Goede en snelle service

Goede en snelle service & snelle response...!!!

Perfect again

2nd instant pot bought here, everything is great !

Wat een geweldige pan

Sinds een anderhalve week de instant pot in huis en we hebben hem op 1 dag na, iedere dag gebruikt. Het is nog even zoeken naar de juiste tijd, maar een grote pan vol erwtensoep in een half uur op tafel hebben staan is geweldig. Pulled pork, soep, pasta saus, stoofvlees, stoofpot alles snel op tafel. Vlees blijft super mals en zacht. Wij kunnen nu al niet meer zonder de instant pot.

Dit was mijn tweede bestelling en ook deze keer snel bezorgd

Zeer snelle levering en de voorlichting op de site is volledig.

Zeer snelle levering en de voorlichting op de site is volledig.

Bardzo polecam.

Bardzo polecam ten sklep. Szybka dostawa.

• Poleciłbyś nas? Tak

Blij met mijn mini airfryer!

Hij is voor ons tweeën precies groot genoeg en past nog net op mijn overvolle aanrecht. En wel zo duurzaam dat ik voor 2 kroketjes niet de grote oven hoef te verwarmen! Verder is hij makkelijk te bedienen en kan hij ook bakken, braden en opwarmen.

Top kwaliteit

Instantpot levert top kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Is goed en een mooi ding zo in de kamer.

Wel goed alleen heel jammer dat er geen nederlandse beschrijving bij is.maar werkt wel goed.

Supersnelle levering, eerste gerecht was heel erg lekker.

Waarom heb ik de instantpot niet eerder besteld?

Very nice 7,6 liter pot

My old pressure cooker died after long service so now was the time to upgrade. I got the bigger 7,6 liter Instantpot and it seems to function very well. The delivery to Helsinki, Finland took 7 days, counting from ordering, which is quite reasonable. There was home delivery as well so I was very happy with that.

Ik heb een goeie ervaring met instantpot.nl! Mijn bestelling was heel snel en

Mijn bestelling was heel snel en een hele vriendelijke communicatie! Ik ga hier ook zeker vaker bestellen!

Zeer tevreden op gebruiksaanwijzing na.

Snel geleverd alleen dus geen Nederlandse gebruiksaanwijzing dat is jammer.

te weinig sterren!

Ik heb inmiddels de multicooker van 5,7 ltr en de multicooker van 3,5 ltr ben daar heel erg tevreden mee en gebruik ze elke dag. Heb inmiddels ook de airfryer Instant vortex plus clearcook odourerase rvs 5,7 liter (6 qt) en die kan veel meer dan dan de gewone airfryers, zoals yoghurt er in maken en voedsel drogen. Ik ben niet zo'n iemand die graag voorgeprogrammeerde instellingen houd, want vaak kloppen ze niet, maar bij Instant kloppen ze wel! Ik heb op mijn site (http://www.topcuisine.nl) leuke recepten en allerlei tips over deze geweldige machines. Echt waar voor je geld!

Duidelijke informatie op de website. Levertijd was ook overeenstemmend met de gegeven informatie. Artikelen keurig verpakt aangekomen.

twee keer defect teruggestuurd

Op 5 september heb ik de instant pot duo nova 9,4L besteld. De bezorging ging prima. Maar toen ik het product testte bleek dat hij defect was, er kwam stoom uit het ventiel op momenten dat het niet de bedoeling was. Toen ik dit meldde werd ik gevraagd om een filmpje van het probleem op te sturen. Ik vroeg of dit via whatsapp zou kunnen, omdat het filmpje te groot was om via de mail te versturen. Nee, daar werd geen mogelijkheid voor geboden ik moest het maar via Wetransfer versturen. Nadat het filmpje beoordeeld was mocht ik het product retour zenden, hiervoor kreeg ik via de mail een verzendetiket en een retourformulier. Die mocht ik zelf uitprinten. En het product naar een DHL-punt drie kilometer verderop brengen. Twee weken later kreeg ik bericht dat ik inderdaad gelijk had en het product defect is. Ik zou een nieuwe toegestuurd krijgen. Het duurde me eigenlijk allemaal wat lang, maar goed, kan gebeuren dat een product defect is, daar kan een verkoper niets aan doen. De nieuwe instant pot kwam aan, ik testen, blijkt het precies dezelfde probleem te hebben. Ik dus weer door die complete bureaucratische molen heen van eerst bellen, dan filmpje moeten maken, uploaden naar wetransfer, de link mailen, wachten op reactie, retouretiket printen, de instant pot weer inpakken, afleveren bij DHL-punt 3 km verderop, en weer wachten op reactie. Ik had aangegeven dat dit niet meer leuk is, en mede ter compensatie een ander, wat duurder artikel ter vervanging wilde. Die mocht ik van instantpot.nl zelf aanschaffen in hun webshop, ze zouden na het checken het aankoopbedrag terugstorten. Inmiddels heb ik een 10 dagen geleden mail gekregen dat ik het aankoopbedrag terug krijg en ze dit binnen twee weken proberen te doen. Helaas zie ik hiervan op dit moment nog niets op mijn rekening. Al verwacht ik wel dat dit nog komt, ze zijn traag, volgens mij niet onbetrouwbaar. Met andere woorden, meer dan een maand later, nog geen geld en alleen excuses gekregen.

Produit déjà connu, validé de nouveau.

Produit déjà utilisé auparavant. Je recherchais une grande capacité , les 8l sont parfaits. Envoi rapide, impeccable.

Snelle levering goed verpakt .

goed ontvangen

goede bediening

fijne pot, maar ik had een 8 liter besteld en ik kreeg een 6 liter

het was een tweede kans pan, maar dat zou eigenlijk niet uit moeten maken. op de website stond dat het een 7,8 liter zou zijn en het werd een 6,2 liter. Jammer!

Bestellingen heel snel binnen. Blij met de producten.

Super toestel, NL ontbreekt

Het is een fijn toestel. Prijs/kwaliteit TOP! Het enige nadeel is dat er geen NL handleiding bijzit maar die kan je evenwel via internet vinden. En ook de toetsen zijn allemaal Engelstalig waardoor mijn man het vertikt om ermee te werken. Dus misschien zou het handig zijn om NL-talige klevers te voorzien die gemakkelijk over de bestaande programmatoetsen kunnen gekleefd worden. Ikzelf heb daar op zich geen probleem mee maar het zou wel handiger zijn. Verder heb ik het nog steeds niet volledig onder de knie hoe ik "burn" kan vermijden wat heel gauw gebeurt als je eerst iets aanbakt. Moet je werkelijk gans de bodem losschrapen vooraleer je ver kan? Het is immers niet in elk recept mogelijk om water op de bodem te gieten en alles los te schrapen.