Mooie instantpot met een goede prijs. In 1 woord geweldig
Snel afgehandeld en geleverd
Had ik veel eerder moeten kopen, wat een fantastische pan. Er gaat een wereld voor me open!
Goede en snelle service & snelle response...!!!
2nd instant pot bought here, everything is great !
Sinds een anderhalve week de instant pot in huis en we hebben hem op 1 dag na, iedere dag gebruikt. Het is nog even zoeken naar de juiste tijd, maar een grote pan vol erwtensoep in een half uur op tafel hebben staan is geweldig. Pulled pork, soep, pasta saus, stoofvlees, stoofpot alles snel op tafel. Vlees blijft super mals en zacht. Wij kunnen nu al niet meer zonder de instant pot.
Dit was mijn tweede bestelling en ook deze keer snel bezorgd
Zeer snelle levering en de voorlichting op de site is volledig.
Bardzo polecam ten sklep. Szybka dostawa.
Hij is voor ons tweeën precies groot genoeg en past nog net op mijn overvolle aanrecht. En wel zo duurzaam dat ik voor 2 kroketjes niet de grote oven hoef te verwarmen! Verder is hij makkelijk te bedienen en kan hij ook bakken, braden en opwarmen.
Instantpot levert top kwaliteit tegen betaalbare prijzen.
Wel goed alleen heel jammer dat er geen nederlandse beschrijving bij is.maar werkt wel goed.
Waarom heb ik de instantpot niet eerder besteld?
My old pressure cooker died after long service so now was the time to upgrade. I got the bigger 7,6 liter Instantpot and it seems to function very well. The delivery to Helsinki, Finland took 7 days, counting from ordering, which is quite reasonable. There was home delivery as well so I was very happy with that.
Mijn bestelling was heel snel en een hele vriendelijke communicatie! Ik ga hier ook zeker vaker bestellen!
Snel geleverd alleen dus geen Nederlandse gebruiksaanwijzing dat is jammer.
Ik heb inmiddels de multicooker van 5,7 ltr en de multicooker van 3,5 ltr ben daar heel erg tevreden mee en gebruik ze elke dag. Heb inmiddels ook de airfryer Instant vortex plus clearcook odourerase rvs 5,7 liter (6 qt) en die kan veel meer dan dan de gewone airfryers, zoals yoghurt er in maken en voedsel drogen. Ik ben niet zo'n iemand die graag voorgeprogrammeerde instellingen houd, want vaak kloppen ze niet, maar bij Instant kloppen ze wel! Ik heb op mijn site (http://www.topcuisine.nl) leuke recepten en allerlei tips over deze geweldige machines. Echt waar voor je geld!
Duidelijke informatie op de website. Levertijd was ook overeenstemmend met de gegeven informatie. Artikelen keurig verpakt aangekomen.
Op 5 september heb ik de instant pot duo nova 9,4L besteld. De bezorging ging prima. Maar toen ik het product testte bleek dat hij defect was, er kwam stoom uit het ventiel op momenten dat het niet de bedoeling was. Toen ik dit meldde werd ik gevraagd om een filmpje van het probleem op te sturen. Ik vroeg of dit via whatsapp zou kunnen, omdat het filmpje te groot was om via de mail te versturen. Nee, daar werd geen mogelijkheid voor geboden ik moest het maar via Wetransfer versturen. Nadat het filmpje beoordeeld was mocht ik het product retour zenden, hiervoor kreeg ik via de mail een verzendetiket en een retourformulier. Die mocht ik zelf uitprinten. En het product naar een DHL-punt drie kilometer verderop brengen. Twee weken later kreeg ik bericht dat ik inderdaad gelijk had en het product defect is. Ik zou een nieuwe toegestuurd krijgen. Het duurde me eigenlijk allemaal wat lang, maar goed, kan gebeuren dat een product defect is, daar kan een verkoper niets aan doen. De nieuwe instant pot kwam aan, ik testen, blijkt het precies dezelfde probleem te hebben. Ik dus weer door die complete bureaucratische molen heen van eerst bellen, dan filmpje moeten maken, uploaden naar wetransfer, de link mailen, wachten op reactie, retouretiket printen, de instant pot weer inpakken, afleveren bij DHL-punt 3 km verderop, en weer wachten op reactie. Ik had aangegeven dat dit niet meer leuk is, en mede ter compensatie een ander, wat duurder artikel ter vervanging wilde. Die mocht ik van instantpot.nl zelf aanschaffen in hun webshop, ze zouden na het checken het aankoopbedrag terugstorten. Inmiddels heb ik een 10 dagen geleden mail gekregen dat ik het aankoopbedrag terug krijg en ze dit binnen twee weken proberen te doen. Helaas zie ik hiervan op dit moment nog niets op mijn rekening. Al verwacht ik wel dat dit nog komt, ze zijn traag, volgens mij niet onbetrouwbaar. Met andere woorden, meer dan een maand later, nog geen geld en alleen excuses gekregen.
Beste Jaap, Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de ongemakken die je hebt ervaren met je bestelling van de Instant Pot Duo Nova 9,4L. Het is nooit onze bedoeling geweest om je extra last te bezorgen en we betreuren het ten zeerste dat het proces niet zo soepel is verlopen als we hadden gehoopt. Helaas betrof het hier een opeenstapeling van ongelukkige omstandigheden, en dat willen we graag uitleggen. We begrijpen dat het frustrerend is om een defect product te ontvangen en vervolgens een vervangend product dat hetzelfde probleem vertoont. Dit is zéér zeldzaam en we verrichten onderzoek naar de oorzaak, maar vooralsnog bent u de enige waarbij dit heeft plaatsgevonden. Het opsturen van een video is een standaardprocedure die we hanteren om problemen vast te stellen en te voorkomen dat een product onnodig retour gezonden wordt. We kiezen voor WeTransfer om de communicatie gecentraliseerd en overzichtelijk te houden, maar we nemen je feedback mee om onze processen waar mogelijk te verbeteren. De vertraging die je hebt ervaren in de afhandeling van je retour en de compensatie is helaas te wijten aan de vakantieperiode van onze collega's die cruciaal zijn in het retour- en garantieproces. Hun vakanties kruizen elkaar bewust niet, maar helaas is de capaciteit op dat soort momenten nog steeds lager dan normaal. Ondanks hun afwezigheid hebben we ons best gedaan om binnen de wettelijke termijn van twee weken uw retour te beoordelen en te reageren. We willen benadrukken dat het ongebruikelijk lang (12 dagen) duurde voordat we je geretourneerde product hebben ontvangen, wat een aanzienlijk aandeel in de totale tijdsspanne van deze kwestie vormt. Daarnaast kwam de retour daardoor net binnen op het moment dat onze reparateur een week op vakantie was, waardoor het langer heeft geduurd dan normaal (10 dagen, wat binnen de wettelijke termijn is). Wat betreft de creditering, we zijn inderdaad minder snel geweest dan gewoonlijk, maar we zijn zeker niet onbetrouwbaar. We verzekeren je dat het afgesproken bedrag binnen de gestelde termijn zal worden overgemaakt. We willen je graag laten weten dat dit een uitzonderingsgeval betreft. Aan onze vele zeer positieve reviews en onze hoge gemiddelde score kun je zien dat we klantenservice zeer serieus nemen en ons best doen om altijd zo snel mogelijk de kwestie op te lossen. Het is spijtig dat het in dit geval niet naar wens is verlopen, maar we hebben maatregelen genomen om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Nogmaals onze excuses voor de ongemakken en we hopen op je begrip en geduld. Mocht je verdere ondersteuning nodig hebben, staan we natuurlijk voor je klaar. Met vriendelijke groet, Het InstantPot.nl team
Produit déjà utilisé auparavant. Je recherchais une grande capacité , les 8l sont parfaits. Envoi rapide, impeccable.
Snelle levering goed verpakt .
goede bediening
het was een tweede kans pan, maar dat zou eigenlijk niet uit moeten maken. op de website stond dat het een 7,8 liter zou zijn en het werd een 6,2 liter. Jammer!
Beste Remco, Hartelijk dank voor uw bericht en het spijt ons te horen dat er een verwarring is opgetreden met de grootte van de Instant Pot die u heeft ontvangen. Het klopt inderdaad dat u een 7,6 liter pot verwachtte, terwijl u een 6,2 liter model heeft gekregen. We bieden onze oprechte excuses aan voor deze fout in de productomschrijving op onze website. Het was zeker niet onze intentie om u te misleiden en we hebben de informatie op onze website onmiddellijk gecorrigeerd na het ontdekken van deze vergissing. Helaas is, zoals u al aangeeft, het model dat u wenste niet beschikbaar in een 7,6 liter variant en zijn er momenteel geen plannen van de fabrikant om deze maat te produceren. We begrijpen dat dit niet de uitkomst is waar u op had gehoopt. Als compensatie voor het ongemak willen we graag met u samenwerken om een passende oplossing te vinden. Wellicht kunnen we u een korting aanbieden op een toekomstige aankoop of een ander gebaar maken om onze excuses kracht bij te zetten. Dit geval is zeker een uitzondering en wij nemen onze klantenservice en klanttevredenheid zeer serieus. Aan de vele positieve beoordelingen kunt u zien dat we ons inzetten om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Het is jammer dat het in dit geval niet goed is gegaan, maar we hebben al maatregelen genomen om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Neemt u alstublieft contact met ons op om te bespreken hoe we dit naar tevredenheid kunnen oplossen. Een groter model kunnen we helaas niet voorzien. Met vriendelijke groet, Het InstantPot.nl Team
Bestellingen heel snel binnen. Blij met de producten.
Het is een fijn toestel. Prijs/kwaliteit TOP! Het enige nadeel is dat er geen NL handleiding bijzit maar die kan je evenwel via internet vinden. En ook de toetsen zijn allemaal Engelstalig waardoor mijn man het vertikt om ermee te werken. Dus misschien zou het handig zijn om NL-talige klevers te voorzien die gemakkelijk over de bestaande programmatoetsen kunnen gekleefd worden. Ikzelf heb daar op zich geen probleem mee maar het zou wel handiger zijn. Verder heb ik het nog steeds niet volledig onder de knie hoe ik "burn" kan vermijden wat heel gauw gebeurt als je eerst iets aanbakt. Moet je werkelijk gans de bodem losschrapen vooraleer je ver kan? Het is immers niet in elk recept mogelijk om water op de bodem te gieten en alles los te schrapen.