Zeer snelle levering!! Zeer snelle reactie op een gestelde vraag via de mail! Over de Instant Pot ben ik tot nu toe heel tevreden!
Luchtreinigers werken perfect.
Omdat de 5,7 liter zo een succes is in mijn huishouden krijgen opa en oma m nu ook kado. Zij hadden de 9 liter maar die doet er lang over om van stoom af te geraken als je kleinere hoeveelheden kookt. Bovendien is het menu met draaiknop van deze tussenmaat ideaal. En zitten er hengsels aan de pot wat ook geen overbodige luxe is. Dus superieur in vergelijking met 9 liter
Keurig verpakt aangekomen. En product erg mooi afgewerkt.
Veel mogelijkheden. Goed beschreven!
Ik ben fan van de Instant Pot. Producten hebben kwaliteit. Bij Instantpot.nl zijn er leuke aanbiedingen. In de contacten met het bedrijf heel vriendelijk geholpen
Werkt perfect
J'ai enfin trouvé l'accessoire qui me manquait !
mijn kookboek was netjes verpakt en snel bezorgd.
Ik heb de instantpot nu een aantal weken en inmiddels een aantal keren gebruikt, ik ben echt onder de indruk, wat een fantastisch resultaat iedere keer weer.
Reçu depuis une semaine, très bien pour les soupes et cuire le riz. 4 étoiles car il n’y a pas de livre de recettes fourni. Dommage
geweldig product!
alles passt
De instantPot is verrassend eenvoudig te bedienen, volg de instructies op en als je gewend ben aan de functies is het leuk om zelf te gaan experimenteren met nieuwe gerechten. Met name rijst bereiden kent vele mogelijkheden, een echt droge korrel is het enige wat mij nog niet is gelukt. Aanbeveling: een iets langer snoer, er zit nu een verlengsnoer van ca. 30 cm tussen. Alternatief is in de muur te gaan hakken en een elektricien een stopcontact bij te laten plaatsen.
Ich habe Instant Pot pro crisp 7.6l - Das ist mein unschätzbar wertvoller Helfer in der Küche. Das ist mein bisher bester Kauf. Ich habe auch Luftreiniger Instant bin auch begeistert. Ich habe Instant pot duo plus 8l für meine Muther gekauft.Sie ist auch begeistert.Ich bin zifrieden,weil eine option hatte mit Lieferung gerade zu ihr Adresse(Bulgarien). Leider habe noch nicht Erfahrung mit Airfryer,aber passiert das bald. Vielen lieben Dank
Bevalt goed!
Heerlijke gerechten en lekker snel.
Ringen besteld voor instant Pot 6 liter. De maat stond niet er bij , maar 5,7 liter komt er dicht bij.
Goede en snelle levering
??
Ordering process was super easy, next day delivery (as promised) really happened. I fully satisfied with the products which I bought. I can recommend the company as a great vendor
Mooie prijs, snelle verzending en prima service.
Ich habe einen Innentopf 8l für den Instant Pot Pro gesucht und sofort gefunden. Die auf der Webseite angekündigte Lieferung am nächsten Tag hat zwar nicht funktioniert, aber meine Bestellung traf innerhalb weniger ein. Auch die Sendungsnachverfolgung war sehr gut.
Nog maar 14 dagen in huis en al heel veel plezier aan beleefd. Zowel de high pressure als slow cooker beide top. Best makkelijke bediening en lekker ruime pan. Rest moet ik nog gaan uitvinden maar komt vast helemaal goed.
Wat goed is moet je goed laten