Aanwinst voor de keuken
Ik gebruik deze instant pot bijna dagelijks. Tot nu toe slechts 3 functies, dus nog veel te ontdekken. Ik heb nog geen tel spijt gehad!
Levering is snel.
Originele beoordeling
Nog Geen idee hoe de aftersales klantenservice zal zijn. Levering is in ieder geval oké, snel.
Heerlijk zeker met veel koken voor vele groepen n alles met n beetje planning super goed n klaar etenstijd..
Mooi design, snel geleverd
Goede service snelle levering uistekend product
Het kookt fantastisch. Alles wat gekookt wordt in de pot is super lekker. Zelfs draadjes vlees in een veel kortere tijd super gaar en heel erg mals. Ik hoop dat er gauw kookboeken komen in het Nederlands.
Awesome instantpot does what it's meant for
Wat een genot om een multi cooker van instantpot.nl te hebben goede service. Ik kon kooktijdenlijst niet vinden. Mailtje naar klantenservice en goed geholpen. Tijdens de bestelling krijg je een mail met tips enz. Top service. Enne ik ben zo blij met mijn pot heb al 2x yoghurt gemaakt rode kool pastasaus. Morgen balletjes gehakt. Aardappel gekookt. Als je koopt koop hem hier.
Snel geleverd, op mijn beurt snel terug gestuurd, en de juiste artikelen besteld die weer snel geleverd werden. Terugbetaling is geregeld en zou als enige verbetering iets sneller kunnen. Als ik dan toch een verbeterpunt zou moeten noemen. Via de e-mail nog eea te weten gekomen over mijn InstantPot. Fijn contact!
alleen maar positief, snel makkelijk goed
Na een mislukte bestelling via een andere site (door systeemfout bij de bezorgdienst retour gezonden ipv geleverd) toch mijn multicooker kunnen ontvangen voor de aanbiedingsprijs terwijl de aanbieding inmiddels verlopen was.
Ik ben er heel blij mee. Doet alles wat het beloofd. Levering was snel.
Snel geleverd en vragen worden netjes beantwoord
Ik heb al jaren een Instant Pot, een maat kleiner dan deze. Maar omdat ik graag grote hoeveelheden tegelijk kook en in porties invries is de 7.6 liter ideaal. Ik heb er meteen een heerlijke courgettesoep in gemaakt, voor 16 maaltijden. Het gasstel heb ik 5 jaar geleden weggedaan en ik gebruik alleen nog maar de Instant Pot, ideaal. En nu dus twee!
zie boven
Geen duidelijke Nederlandse handleiding maar je toch verwachten voor dat geld,
Zeer vriendelijke en professionele service!
Boek bestellen was makkie. Nog beter was de supersnelle levering buiten Nederland. De volgende dag al!!
Ordered here as almost every models are out of stock at Amazon. I Wasn't disappointed !
Goed product, goede aanbieding en snel geleverd
J’ai choisi un instant pot dans la section « deuxième chance » et j’en suis très contente ! Livraison rapide, très bon rapport qualité prix et un robot qui fonctionne parfaitement bien.
Mijn instant pot werd snel bezorgd en was prima in orde.
Bevált Nagysága tökéletes