Heel snelle reactie en deskundige ondersteuning. Super tevreden over de manier waarop ik geholpen ben
I dropped and dented my instant pot liner. I was so pleased to be able to order a new liner and even some sealing rings I knew I would be needing soon. Shipping was super quick and I was able to make bean burritos from dry beans just a couple days later.
Nadat mijn IP teveel stoom begon te geven na 15 maanden gebruik, contact opgenomen, via e-mail, met Instantpot.nl (Kenners BV). Na ieder mailcontact over het mankement nagenoeg direct antwoorden terug ontvangen. Na over en weer foto's en video's te hebben gestuurd om het probleem uit te leggen, kwamen zij met de juiste diagnose. Helaas lukte het niet om zelf de reparatie uit te voeren, of in ieder geval niet goed genoeg, en hebben zij direct een nieuwe steam release toegestuurd. Zeer fijn en snel contact met ze gehad en goed en snel opgelost. Daar houden wij van!
Hier wordt met je meegedacht en de afspraken worden netjes nagekomen.
Prima apparaat en makkelijk in gebruik
Diverse accessoires voor Instantpot besteld. Hierdoor 10% korting op drie accessoires. Op de website zichtbaar dat artikelen op voorraad zijn. Bestelling zelfde dag verwerkt en volgende dag bezorgd!
Instantpot heeft hele fijne cookers. Ze zijn wel aan de prijzige kant maar ze zijn regelmatig met korting te kopen. Meld je aan voor hun nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van alle acties en nieuwe instantpotten.
Overzichtelijke website, bestelling ging heel vlot, Instant Pot was na enkele dagen hier. Geweldig ding, wordt constant gebruikt. Niet het zoveelste keuken gadget dat in de kast leeft.
Ik heb een pot gekocht. Volgende dag geleverd super blij mee.
Ik was opzoek naar een deksel en een extra pot voor mijn Instantpot Duo Evo Plus en ik kwam meteen op de instantpot website voor de arikelen die ik zocht. De website is duidelijk en snel, de prijs is de voordeligste die ik kon vinden en de levering is ook nog eens verrassend snel! Niets dan lof!!
Hooge qualiteit
Idem
I am pleased with the quality of the service and products delivered
De airfryer voldoet geheel aan onze verwachting
Na aanschaf van mijn vortex die zo goed beviel heb ik gebeld voor advies voor een mc. Wat een fijn en eerlijk advies. Ze luisteren goed en zullen niet een duur(der) aansmeren als dat niet nodig is. Topservice!
Zeer tevreden over de producten en de service vd medewerksers!!!
Door een foutieve vermelding op het bezorgadres is de IP die ik voor mijn dochter had besteld niet op het juiste adres bezorgd. Instant Pot heeft zonder mankeren de IP Ultimate opnieuw verzonden naar mijn dochter. Daar was ik erg blij mee en zeer opgelucht.
Het was eenvoudig om op de website alle info te vinden en af te rekenen .
Bestelling, betaling en levering verliepen feilloos. Ook het artikel Instant Airpurifier PA300 voldoet nog méér dan gedacht aan de verwachtingen... Full automatische luchtzuivering, geluidloos als kan en hoorbaar als nodig met merkbaar resultaat. De apart bestelde reserve filters werden zelfs nog enkele uren eerder geleverd. Beste verhouding prijs/kwaliteit. Dit is een topper!
Het apparaat is fantastisch en de levering en communicatie erover in een woord fantastisch. Zelf had ik iets meer overzicht/vergelijking mogelijkheden willen hebben op de website
Blij mee.
Snelle levering, het is een kerstcadeau dus even afwachten of de instantie bevalt
Producten goed verpakt, snel geleverd. Track & Trace per email dus de levering is goed te volgen.
Ik ben op zoek naar specifieke instructie hoe de pan te gebruiken en recepten. Ik kom een eind met mijn eigen ervaring met een pressure Cooker...zoals gebruik van weinig water maar waar stáán die dingen? Of moet ik helemaal niet nadenken en alleen de knoppen gebruiken?? Dan nog ... Ik vind de recepten app niet overzichtelijk...heel veel scrollen voor Ik bij tekst kom. Voor bakken...kan dat in die binnenkom, en kan ik minj eigen bakvormen gebruiken? Allemaal heel onduidelijk. Al die lovende reacties kan ik niet plaatsen groot duur en vooralsnog onhandig ding.
Beste L.n, Onze deskundige klantenservice staat op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur klaar voor onze klanten om te helpen met vragen en advies. We hadden je graag van die informatie voorzien, dus schroom niet om contact met ons op te nemen: https://www.instantpot.nl/service/contact-opnemen/ We raden je aan dit uitgebreide artikel te lezen met heel veel tips, recepten, advies, video's etc omtrent Instant Pot: https://www.instantpot.nl/blog/informatie/recepten-vragen/ Er zit helaas een Engelse handleiding in de doos omdat het heel erg duur is om dat te vervangen naar Nederlands, maar dat gaat binnenkort wel gebeuren. De Nederlandse handleiding kun je downloaden via onze productpagina: https://www.instantpot.nl/multicookers/instant-pot-duo-evo-plus-5-7l-multicooker/ (scroll naar tabblad "Handleidingen"). Met vriendelijke groet, Het Kenners Team
Tijdens de Black Friday de Duo Evo plus gekocht. Ben erg blij met m’n Instantpot ook hele goede service via de telefoon met Kenners.