Supersnelle bezorging en het is een aanwinst in mijn keuken!

Bouillon en runderstoof gemaakt! Beide gerechten makkelijk voor te bereiden en in no time klaar! Super lekker!

Supersnelle bezorging en het is een aanwinst in mijn keuken!

Bouillon en runderstoof gemaakt! Beide gerechten makkelijk voor te bereiden en in no time klaar! Super lekker alletwee!

Prachtig afgewerkt

Groot minpunt er zit geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij en hoe of wat te doen bij diverse ingrediënten.

Prachtige pot, snel geleverd

De pot werd direct de dag na bestellen geleverd. Het is een enorm groot ding! Hij doet het goed. Het is wel wennen voor ons. Ik vond de handleiding erg op de functies gericht: druk op knop x en dan op y. En minder op basistaken/ beginrecepten vanuit dingen die je normaal in de oven doet: iets opwarmen, stoofpot maken. Ik had ook behoefte aan nog wat uitleg hoe je er bijv een cake in bakt. Heb je daar dan nog een andere vorm voor nodig etc. Nou ja, heb er nu paar keer mee gekookt. Groot succes!

Top winkel die top producten verkoopt

Helemaal happy met mijn airfryer en ook met een super hoge korting gekocht.

Top winkel die top producten verkoopt

Helemaal happy met mijn airfryer en ook met een super hoge korting gekocht.

Was een kafo

Was een kado

Was een kafo

Was een kado

Snel en goed

Super snel geleverd, savonds besteld, volgende dag in huis. Goed en stevig verpakt

Superding

Heb hem nu dik een week en we hebben er een keer of 5 mee gekookt. Superding, handig in gebruik. De handleiding op de website is uitgebreider, moeite van het downloaden waard.