Sehr schnell geliefert.

Tolles Produkt. Funktionen top. Koche täglich mit dem Instant Pot.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer content over de service en het product

Alles wordt vriendelijk en snel opgelost en verzonden . Ik ben een nieuweling in het gebruik van de Instapot, Ik ben na al super verrast over de werking en de maaltijden die ik er mee maak. Echt top!

everything ok

I didn't encounter any problems while ordering my instant pot. It would be great if there were more accessories available in the shop.

helemaal top

Ik ben helemaal tevreden met de instantpot en met de klantenservice van de website. Ik had wat vragen en was even ergens over bezorgt maar ik kreeg super snel antwoord en het werd me allemaal heel goed uit gelegd. Dus ik ben tevreden en ik kan het de mensen aanraden om hier contact te zoeken voor info en voor hun producten.

great new kitchen pal

the product arrived as hoped also at a very good price

snel ontvangen

veel keuzes en ik ben blij met mijn aankoop.

Goed opgelost

De zending werd door dhl terug gestuurd naar de firma omdat de label niet leesbaar was. Na een telefoontje werd het alsnog weer opgestuurd en had ik het de volgende dag in huis. Snel service van Instantpot.nl

Fijn apparaat

Inmiddels 2 gerechten (stoofpotten) ermee gemaakt. Bediening werkt zeer makkelijk. Kooktijd die voor de stoofpot stond klopt wel alleen kunnen de smaken niet echt doordringen als hij op snelkookpan staat! Ik heb nu snelkook gedaan en dan nog 2 a 3 uur slowkcook! Werkt veel beter. Over het algemeen erg tevreden

so far so good

it is good, but i feel like i need to work more with it to know what time i should set for each food, the programs doesn't always work it can be too long or too short time wise.

Top !

Zufrieden :)

Fijn in gebruik, veel gemak

Degelijke en goede instant pot, veilig in gebruik ondanks de hitte, werkt heel handig met de display, goede looks en solide uitvoering. De deksel kan makkelijk aan de pot bevestigd worden in open stand en alles is makkelijk schoon te maken. Pressure cooking snel met meer smaak behoud, b.v. bij rijst. Wel even zoeken naar de juiste verhoudingen met minder water, maar op internet is er veel over te vinden.

Ik heb de instantpot besteld en hij werd de volgende dag al geleverd. De instantpot is geweldig. We gebruiken hem heel veel.

In minder dan een dag ....

.... besteld en goed verpakt ontvangen ...

In 1 woord: Geweldig!

Ik ben nu een klein weekje de trotse bezitter van de instantpot. We hebben nu 2 keer slowcooke functie gedaan, en een keer de snelkook functie uitgeprobeerd. Vanavond gaan we de crisp functie uitproberen. Wat een veelzijdig apparaat en ontzettend makkelijk te bedienen. Ik wou dat ik m al veel eerder in huis had. Het scheelt enorm, omdat we nu veel minder gas gebruiken en het is veel makkelijker dan gewoon koken. En ook superlekker! Wel heb ik er wel een glazen deksel bij besteld, omdat ik deze bij de slowcooke functie makkelijker vind. Je kunt er doorheen kijken en heel af en toe even roeren. Dus voor Iedereen; bestel er 1, je zult er geen spijt van krijgen!

Snelle levering, product was compleet. Super tevreden over service en berichtgeving

Soepel als altijd

Altijd een fijne ervaring gehad bij het bestellen bij instantpot.nl. Ga zo door!

Super Responsible Super Responsive

Once a damaged delivery was noted, a new replacement delivery was on the way. Keep up the good service.

Aan te bevelen

Ik ben eeg blij met mijn Instant Pot. Het geeft echt een meerwaarde aan mijn kookatributen. Het eten is heel snel klaar, smaakt erg goed. Minder afwas, goedkoper koken als met gas. De mogelijkheden met de Instant Pot zijn heel uitgebreid. Het kost wel even tijd voordat je echt goed door hebt hoe het werkt ( veel YouTube filmpjes kijken) maar dat loont zo de moeite. Ik kan dit artikel echt iedereen aan bevelen. Wat ik wel mis is het kaartje met kooktijden groenten/ granen etc. Maar gelukkig stonden die wel ook in het kookboek wat ik er bij gekocht heb. Verder is het veel uitproberen. Tot dusver heb ik geen echte mislukkingen gehad en ik heb het pas twee weken in gebruik.

De beste aankoop van het jaar

Naast een instant-it heb ik nu een Vortex airfryer staan. Beiden worden dagelijks gebruikt. Tot zeer grote tevredenheid. De airfryer vervangt ( 2 persoons huishouden) onze Gaggenau oven. Dag gaat veel stroomverbruik schelen. Een minpuntje: de accessoires bij de airfryer duo. Die zijn er eigenlijk niet. Dat zou beter moeten kunnen .

Prima,betrouwbaar en snel.

Een aantal keren wat besteld Correcte levering. 1 x een defecte IP gehad, werd direkt omgeruild ,geen enkel probleem. Snelle afhandeling van email.

Amazing

I can cook beans easily

Good quality

Good quality, sturdy product

Goed geregeld, Top service.

Mijn instant pot was enkele dagen na aankoop 40% in prijs verlaagd. Via de klantenservice gewoon het prijsverschil terug ontvangen. Helemaal tevreden. Kan ik hiervan de accessoires voor de instant pot aanschaffen.

snel en goed

goed verpakt, snelle verzending

Beloftevol

Nog maar 2 maal uitgeprobeerd, telkens met goed resultaat. Ken nog niet alle mogelijkheden, dus kan geen goed oordeel geven.