Blij met mn instant pot èn de service van Kenners. Handig om de Nederlandse handleiding en link naar recepten en specifieke kookboeken toegestuurd te krijgen!
Zeer vlotte en correcte levering
Werkt makkelijk in het begin ff wennen maar daarna speel je ermee !!
i had communicated clearly that i need to delay the sending of my package until i come back from holidays... but unfortunately it came when i was on holidays
Dear Tracy, Thank you for sharing your feedback with us. We are glad to hear that you found our communication satisfactory, but we sincerely apologize for the logistics issue you experienced. We understand how frustrating it must have been to find that your package was delivered while you were away on holiday, despite your clear instructions to delay the shipping. During the period you placed your order, it was still a very busy time for us, and in hindsight, we should not have accepted special requests for delayed shipping that required manual intervention. We ship thousands of packages every month with a high level of customer satisfaction, but unfortunately, our warehouse failed to properly execute your special request to delay shipping. We recognize this error and are deeply sorry for the inconvenience it caused. We want you to know that we are actively working on a solution that will allow customers to choose a preferred shipping date at the time of ordering. This will help prevent similar situations in the future and provide a better experience for our customers. Please understand that this was a special case and not reflective of our general performance. Our overall score of 9.4 from 4,138 reviews, with a 98% recommendation rate, speaks to our commitment to customer satisfaction and service quality. We deeply regret that we fell short in your case, but we are determined to learn from this incident and improve. We value your business and hope to have the opportunity to serve you better in the future. If there's anything more we can do to assist you or if you have further concerns, please don't hesitate to reach out. Warm regards, The Kenners.nl Team
Had ik eerder moeten kopen. Beter dan mijn slowcooker, deze kan als pressure cooker, rijstkoker en slowcooker gebruikt worden. En heeft een pot van rvs, die geen vreemde teflon smaakjes afgeeft zoals mijn oude slowcooker dat deed. Erg tevreden!
Ik heb mijn instantpot duo crisp gebesteld, maar door drukte dat ga 40 dagen niet geleverd .na 1 week van mijn besstelling ik neem contact met kenners en altijd snel en vriendelijk.Ze hebben nieuw gestuurd en volgende dag bij mij.het pot werkt prima en airfryer is boven mijn verwacht .frietjes en bloomkool zijn crispy en lekker als ik deed in frituur .
Snelle levering en een mooie pan voor een scherpe prijs. Weg blij mee
Zeer smaakvol! En makkelijk om mooie gerechten te maken. Ik ga nog wat uitpluizen en zoeken naar heerlijke gerechtjes waarmee ik iedereen kan verrassen
Op de website staat de levering de volgende dag, toen ik bestelde duurde het een hele week
Beste Rawdhah, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met de levering van uw bestelling. We begrijpen uw teleurstelling over de vertraging en bieden onze excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Zoals u aangeeft, streven we ernaar om bestellingen de volgende dag te leveren, en in 98% van de gevallen lukt ons dit ook. Echter, in uw geval heeft DPD, onze bezorgpartner, helaas niet voldaan aan deze leveringsbelofte. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral als u rekent op een snelle levering. We willen benadrukken dat, hoewel we elke bestelling met zorg behandelen, we niet in staat zijn om elke zending individueel in de gaten te houden zodra deze ons magazijn verlaat. U heeft van ons een track & trace-code ontvangen waarmee u de voortgang van uw pakket kon volgen. Helaas hebben we geen reactie van u ontvangen over de vertraging, wat ons de kans had gegeven om mogelijk in te grijpen of u te ondersteunen. We vinden het jammer dat u ons zo hard afrekent op deze vertraging terwijl de fout bij onze bezorgpartner ligt, en de verantwoordelijkheid ook (deels) bij u. We nemen onze belofte van "de volgende dag in huis" zeer serieus en doen grote moeite om dit te garanderen. Echter, in zeldzame gevallen zoals deze, kunnen externe factoren leiden tot onvoorziene vertragingen en dat kunnen we helaas niet vooraf voorzien. Nogmaals onze excuses voor het ongemak veroorzaakt door de vertraging in de levering van uw bestelling. We begrijpen volledig dat dit niet de service is die u van ons verwachtte en we nemen uw feedback serieus. We willen benadrukken dat deze situatie een uitzonderingsgeval is. We streven altijd naar een snelle en efficiënte levering en, zoals eerder vermeld, slagen we hier in 98% van de gevallen in. Onze klanttevredenheid en de kwaliteit van onze service zijn voor ons van het grootste belang, wat weerspiegeld wordt in onze hoge gemiddelde beoordeling door klanten (9,2 en 95% beveelt ons aan). We werken continu samen met onze bezorgpartners om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten tot een minimum beperkt blijven. We vinden het jammer dat het in uw geval niet naar wens is verlopen, maar we hebben maatregelen genomen om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen. We waarderen het enorm als u ons opnieuw de kans geeft om u van dienst te zijn en hopen dat uw volgende ervaring met ons uw verwachtingen zal overtreffen. Mocht u verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, neem dan alstublieft contact met ons op. Met vriendelijke groet, Het Kenners.nl Team
Makes everything easier.
Mooi ogend oven/airfryer mooie luxe opties en uitstekend egaal eten heerlijk niet vet en snel
Fijn dat het product op voorraad was en snel werd bezorgd voor een goede prijs. Jammer dat het in de originele verpakking is verstuurd, dus niet in een stevige overdoos. Het dunne karton is niet geschikt voor transport, bovendien was het adreslabel rechtstreeks op de doos geplakt, over de afbeelding.
Beste E., Hartelijk dank voor uw feedback over de levering van uw product. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de prijs van het product. Echter, we begrijpen uw opmerkingen over de verpakking en willen graag uitleggen waarom we voor deze methode hebben gekozen. We hebben bewust besloten om producten in hun originele verpakking te verzenden om de hoeveelheid verpakkings- en vulmateriaal te reduceren. Dit is onderdeel van onze inspanning om duurzamer te verzenden en de impact op het milieu te minimaliseren. Het gebruik van een extra omdoos zou inderdaad de hoeveelheid afval aanzienlijk verhogen. De producten, waaronder de Instant Pots, zijn van binnen uitgerust met beschermend materiaal zoals piepschuim, wat ervoor zorgt dat ze tijdens het transport goed beschermd blijven. We hebben ervaren dat deze manier van verpakken in de meeste gevallen afdoende is en zelden tot verzendschade leidt. Wat betreft het adreslabel dat direct op de doos is geplakt, begrijpen we dat dit niet ideaal is. Dit is echter een relatief kleine concessie vergeleken met de voordelen van het verminderen van karton en plastic. We hopen op uw begrip en steun in onze inspanningen om het verzenden van pakketten duurzamer te maken. Mocht u verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Het Kenners.nl Team
Jammer genoeg weet DHL mijn adresnooit te vinden. Mijn huis staat ver van de straat en ze hebben of geen zin om stukje te lopen of hun systeem.om huis aan te wijzen is niet goed. In 4 jaar tijd heeft Albert Heijn mijn huis altijd (2x per maand) kunnen vinden. En altijd andere chauffeur.
Beste Lilian, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met de bezorging door DHL. Het spijt ons te horen dat zij moeite hebben om uw adres te vinden en dat dit voor ongemak heeft gezorgd bij uw bestellingen. Wij begrijpen dat consistente en betrouwbare bezorging essentieel is voor een positieve klantbeleving. Helaas, zoals u terecht opmerkt, zijn we in zekere mate afhankelijk van de prestaties van onze vervoerders en de individuele chauffeurs. Hoewel we geen directe controle hebben over hun bezorgprocessen, nemen we dit soort feedback zeer serieus. We zullen uw ervaring delen met DHL en hen dringend verzoeken om hun bezorgprocedures te herzien, vooral in gevallen waarbij adressen wat moeilijker te vinden zijn. Uw voorbeeld van Albert Heijn, die consistent uw adres weet te vinden, toont aan dat betrouwbare levering mogelijk is, zelfs met wisselende chauffeurs. Mocht u in de toekomst nogmaals bij ons bestellen en tegen hetzelfde probleem aanlopen, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen, zodat we u zo goed mogelijk kunnen bijstaan. Met vriendelijke groet, Het Kenners.nl Team
Bekend met een snelkookpan brengt instantpot, met zijn uitgebreide mogelijkheden, het koken naar een hoger niveau. Verzending door DPD laat echter te wensen over!
Website duidelijk. Bestelling snel in huis. Vervolgens een cadeaubon ontvangen via een loterij. €50. Daarvoor een luchtververser genomen. Prima apparaat.
Snelle en goede service
Ik ben enorm blij met mijn instant pot Pro + airfryer! Een echte aanrader. Spijtig dat er geen NL-talige handleiding bij zit, maar op de site vind je genoeg uitleg om aan de slag te gaan. Al een paar recepten in klaar gemaakt en die zijn ronduit HEERLIJK. Er was wat vertraging bij de levering en dat werd heel goed en duidelijk gecommuniceerd, waarvoor dank. Het is ook aan te raden om meteen een aantal accessoires bij het toestel te bestellen, want eens je aan de slag gaat wil je meteen meer uitproberen en zo heb je alles voorhanden.
3 maanden in huis en al verschillende gerechten in gemaakt. Is wel wat groot. Maar geweldige koop.!
Beste Mec, Hartelijk dank voor je positieve feedback over de Instant Pot Duo 7,6L multicooker en het is fijn om te horen dat je de aankoop als geweldig ervaart! We begrijpen dat je de grootte van deze Instant Pot als groot kunt ervaren. De 7,6L versie is dan ook de grotere uitvoering (hoewel er zelfs een 9,4L beschikbaar is). Voor kleinere huishoudens of beperkte keukenruimte is wellicht de 5,7L variant een betere keuze. Echter, de veelzijdigheid van iedere Instant Pot compenseert ruimschoots de afmetingen. Deze Instant Pot Duo multicookers combineren de functies van wel zeven andere keukenapparaten - een snelkookpan, sauteerpan, stomer, slowcooker, rijstkoker, voedselwarmer en yoghurtmaker. Daarmee bespaar je Instant Pot niet alleen ruimte in je keuken, maar biedt het ook een breed scala aan culinaire mogelijkheden. We zijn blij om te horen dat de Instant Pot Duo 7,6L een waardevolle toevoeging is aan je keuken en kookervaring. Mocht je verdere vragen hebben of hulp nodig hebben bij het verkennen van nieuwe recepten of functies, onze klantenservice staat klaar om je te assisteren. Met vriendelijke groet, Het Kenners.nl Team
Super blij mee! Heerlijke soepen. Groente en vlees bereiden! En dat allemaal super snel! Blij mee
De pot zelf bevalt mij prima. Echter wanneer men aan de consument belooft"voor 22:00 uur besteld,de volgende dag geleverd. Maar dit nooit kan waarmaken, ben ik er erg negatief over. Zelfs na een mailtje, krijg ik een ontwijkend antwoord. BELOOF geen dingen die je niet waar maakt! Dingen kunnen fout lopen of vertraging, maar dit heeft hier niets mee te maken.
Beste Martijn, Allereerst willen we u bedanken voor uw positieve woorden over de pot die u heeft besteld. We zijn blij te horen dat het product zelf naar wens is. Echter, we betreuren het ten zeerste dat de levering van uw bestelling niet voldeed aan de belofte van "voor 22:00 uur besteld, de volgende dag geleverd". We begrijpen uw frustratie en ongenoegen over het niet nakomen van deze belofte en de manier waarop uw vraag is beantwoord. Graag lichten we de situatie toe: het is inderdaad een drukke periode en hoewel we in 98% van de gevallen onze leverbelofte nakomen, kunnen er soms onvoorziene vertragingen optreden. In uw geval is uw bestelling om 21.45 uur geplaatst en nog dezelfde avond aan DPD overhandigd. Helaas werd het pakket pas de volgende dag gescand door DPD, waardoor het leek alsof wij het een dag later hebben overhandigd. Dit is buiten onze controle en heeft ertoe geleid dat u uw pakket een dag later dan beloofd heeft ontvangen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, maar we willen u verzekeren dat dit een uitzonderlijk geval was. Het is niet onze intentie om onze klanten misleidende beloftes te doen. We overwegen echter niet om onze leverbelofte standaard met één extra dag te verlengen, omdat dit slechts in een heel klein percentage van de gevallen nodig is. Helaas kunnen wij niet vooraf voorspellen of een pakketjes vertraging oploopt en we zijn afhankelijk van de prestaties van de vervoerders. We waarderen uw feedback en zien dit als een kans om onze processen en communicatie te verbeteren. Uw ervaring is belangrijk voor ons en we nemen dit zeer serieus. Aan onze hoge beoordelingen kunt u zien dat we doorgaans uitstekend presteren, en het spijt ons dat het in uw geval niet goed is gegaan. Als u nog verdere vragen heeft of als we iets kunnen doen om deze situatie naar tevredenheid op te lossen, neem dan alstublieft contact met ons op. Met vriendelijke groet, Het Kenners.nl / Instant Pot Team
Duidelijke website, goed telefonisch advies en snelle levering. Kortom prima ervaring.
Jammer dat er geen papieren gebruiksaanwijzing werd geleverd. Hierdoor is terugbladeren een stuk lastiger, temeer daar jullie vooruit en terug verwijzen.
Bestelling geplaatst rond 14.00 uur maar de bestelde producten niet de volgende dag ontvangen ondanks dat op de site staat “ voor 22.00 uur besteld morgen in huis”. Wel prima contact via de mail met duidelijke antwoorden op m’n vragen
Mijn crisp deksel maakt een appart geluid. Ik heb een filmpje naar hun gestuurt met de vraag of het een normaal geluid was. Na een paar mails gaat het deksel retour en word nagekeken. Gelukkig nog in de garantie. Blij met klantenservice
Beste Jonathan, Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze klantenservice. Wij zijn verheugd te horen dat uw ervaring met onze support naar tevredenheid was en dat we uw probleem met het crisp deksel naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Bij Kenners BV zetten we ons altijd volledig in om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Het doet ons ook goed om te horen dat u blij bent met de afhandeling van uw garantieclaim. We streven ernaar om altijd een snelle en efficiënte oplossing te bieden en het is fijn om te horen dat dit in uw geval ook gelukt is. Uw ervaring bevestigt de positieve feedback die we van vele andere klanten ontvangen. Met een totaalscore van 9.4 uit meer dan 4171 beoordelingen en een aanbevelingspercentage van 98%, blijven we ons inzetten om deze hoge standaard van service te handhaven en waar mogelijk te overtreffen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 085 301 2306 of een e-mail sturen naar onze helpdesk. We proberen altijd binnen 24 uur op uw bericht te reageren. Met vriendelijke groeten, het Kenners / Instant Pot team
Originele beoordeling
Mijn crisp deksel maakt een appart geluid. Ik heb een filmpje naar hun gestuurt met de vraag of het een normaal geluid was. Krijg je reactie terug in t engels door een geautomatiseerd ding. Na een paar vragen krijg ik ineens in t Nederlands de vraag welke plaats ik woon. En dan een paar uur later krijg ik t bericht. Voor hulp kunt u deze site gebruiken: https://www.instantpot.nl/de/ En wat heeft mij dit geholpen?
Bedrijf communiceerde duidelijk en kwam de gemaakte afspraken na.