Uitstekende service

Blij met mn instant pot èn de service van Kenners. Handig om de Nederlandse handleiding en link naar recepten en specifieke kookboeken toegestuurd te krijgen!

Goedgekeurd

Zeer vlotte en correcte levering

Fijne pan

Werkt makkelijk in het begin ff wennen maar daarna speel je ermee !!

communication was good , but logistics was horrible

i had communicated clearly that i need to delay the sending of my package until i come back from holidays... but unfortunately it came when i was on holidays

Een van de weinige keuken apparaten die ik heb, maar onmisbaar

Had ik eerder moeten kopen. Beter dan mijn slowcooker, deze kan als pressure cooker, rijstkoker en slowcooker gebruikt worden. En heeft een pot van rvs, die geen vreemde teflon smaakjes afgeeft zoals mijn oude slowcooker dat deed. Erg tevreden!

Blij met het product en zeer snel en hulpzamme klantenservice

Ik heb mijn instantpot duo crisp gebesteld, maar door drukte dat ga 40 dagen niet geleverd .na 1 week van mijn besstelling ik neem contact met kenners en altijd snel en vriendelijk.Ze hebben nieuw gestuurd en volgende dag bij mij.het pot werkt prima en airfryer is boven mijn verwacht .frietjes en bloomkool zijn crispy en lekker als ik deed in frituur .

Snelle levering geweldig klein pannetje

Snelle levering en een mooie pan voor een scherpe prijs. Weg blij mee

Het was even lezen en wennen, maar heb intussen al wat gerechten gemaakt...

Zeer smaakvol! En makkelijk om mooie gerechten te maken. Ik ga nog wat uitpluizen en zoeken naar heerlijke gerechtjes waarmee ik iedereen kan verrassen

Vertraging in de levering van de bestelling

Op de website staat de levering de volgende dag, toen ik bestelde duurde het een hele week

Absolutely key in the kitchen

Makes everything easier.

Uitstekend goeie prijs/kwaliteit verhouding

Mooi ogend oven/airfryer mooie luxe opties en uitstekend egaal eten heerlijk niet vet en snel

Snelle levering, slecht verpakt

Fijn dat het product op voorraad was en snel werd bezorgd voor een goede prijs. Jammer dat het in de originele verpakking is verstuurd, dus niet in een stevige overdoos. Het dunne karton is niet geschikt voor transport, bovendien was het adreslabel rechtstreeks op de doos geplakt, over de afbeelding.

Probleem met DHL

Jammer genoeg weet DHL mijn adresnooit te vinden. Mijn huis staat ver van de straat en ze hebben of geen zin om stukje te lopen of hun systeem.om huis aan te wijzen is niet goed. In 4 jaar tijd heeft Albert Heijn mijn huis altijd (2x per maand) kunnen vinden. En altijd andere chauffeur.

Instantpot goed. Courier een disaster.

Bekend met een snelkookpan brengt instantpot, met zijn uitgebreide mogelijkheden, het koken naar een hoger niveau. Verzending door DPD laat echter te wensen over!

Geweldige service. Goede producten.

Website duidelijk. Bestelling snel in huis. Vervolgens een cadeaubon ontvangen via een loterij. €50. Daarvoor een luchtververser genomen. Prima apparaat.

Uitstekende service

Snelle en goede service

prima communicatie

Ik ben enorm blij met mijn instant pot Pro + airfryer! Een echte aanrader. Spijtig dat er geen NL-talige handleiding bij zit, maar op de site vind je genoeg uitleg om aan de slag te gaan. Al een paar recepten in klaar gemaakt en die zijn ronduit HEERLIJK. Er was wat vertraging bij de levering en dat werd heel goed en duidelijk gecommuniceerd, waarvoor dank. Het is ook aan te raden om meteen een aantal accessoires bij het toestel te bestellen, want eens je aan de slag gaat wil je meteen meer uitproberen en zo heb je alles voorhanden.

3 maanden in huis en al verschillende gerechten in gemaakt. Is wel wat groot. Maar geweldige koop.!

Nooit meer wat anders!

Super blij mee! Heerlijke soepen. Groente en vlees bereiden! En dat allemaal super snel! Blij mee

Valse beloftes!

De pot zelf bevalt mij prima. Echter wanneer men aan de consument belooft"voor 22:00 uur besteld,de volgende dag geleverd. Maar dit nooit kan waarmaken, ben ik er erg negatief over. Zelfs na een mailtje, krijg ik een ontwijkend antwoord. BELOOF geen dingen die je niet waar maakt! Dingen kunnen fout lopen of vertraging, maar dit heeft hier niets mee te maken.

Goede producten, prima bedrijf.

Duidelijke website, goed telefonisch advies en snelle levering. Kortom prima ervaring.

Heb de watertest goed doorstaan

Jammer dat er geen papieren gebruiksaanwijzing werd geleverd. Hierdoor is terugbladeren een stuk lastiger, temeer daar jullie vooruit en terug verwijzen.

Redelijk

Bestelling geplaatst rond 14.00 uur maar de bestelde producten niet de volgende dag ontvangen ondanks dat op de site staat “ voor 22.00 uur besteld morgen in huis”. Wel prima contact via de mail met duidelijke antwoorden op m’n vragen

Klantenservice doet z'n werk

Mijn crisp deksel maakt een appart geluid. Ik heb een filmpje naar hun gestuurt met de vraag of het een normaal geluid was. Na een paar mails gaat het deksel retour en word nagekeken. Gelukkig nog in de garantie. Blij met klantenservice

Pracht product en goede servoce

Bedrijf communiceerde duidelijk en kwam de gemaakte afspraken na.