geweldig efficiënt apparaat

de saute mogelijkheid en high pressure cooking is een unieke combinatie voor het maken Indiase curries. Alles blijft in 1 pan, dus zeer efficiënt in schoonmaken, conserveren en bereiden. Daarnaast is deze instant pot zeer geschikt voor het maken van yoghurt. https://www.tiktok.com/@basvantiel743/video/7238646190588431642

Had dit veel eerder moeten doen

Wordt er heel blij van ,alles snel klaar

Prima winkel en goede kwaliteit spullen

uitstekende airfryer, snel geleverd

wat kan ik zeggen, de mini airfryer doet zijn job prima. Veel sneller resultaat dan in onze grote oven als je maar een kleine portie nodig hebt

goede snelle levering. en top product

Product als omschreven. Handige extra pan voor de crockpot

Excellent

Everything was good

Fantastische pot

Alles in de pot en hup. Maakt koken eenvoudiger en ondertussen kan je andere dingen doen.

Suoer

Een fantastische wonderpan!

Het gemak en de snelheid, met behoud van alle smaken en kostbare vocht, maakt voor mij de Instant pot een stille, geweldige, en fantastische wonderpan!

zeer goede apparatuur

ik ben zeer content met de airfryer van Instant, tot heden toe de beste die ik heb gehad en heel veel mogelijkheden wat anderen niet hebben

Heel handige air fryer

Voor zowel airfryen, opwarmen als vervanging van ovenfuncties.

top product

My family is using it and I really enjoy it, reason to buy it for my home,too.

bad shipping experience

very upsetting

• Would you recommend us? No

Handige en veilige apparaat voor iedere dag gerechten!

Wow

Tot twee maal toe een product besteld en beide binnen 24 uur geleverd.

Multi functioneel!

Al verschillende gerechten gemaakt en tot nu toe heel tevreden!

gekregen wat ik besteld heb

mooie aanbieding voor een goed product.

worth every penny

Very convenient, very useful

Sehr schneller Versand

So ein tolles Produkt. Schade das ich mir den Instant Pot nicht schon früher gekauft habe Vielen Dank

Super pot

Heb mijn pot nog niet zo lang. Ben nog aan uittesten. Maar ben nu al zeer blij met het resultaat. Heb hem al aan veel vrienden en familie gepromoot.

Nog niet gebruikt

De ervaring is goed met de andere producten

Snel levering

Op 25 december rond 23 uur heb ik het product besteld en op de 27ste vroeg middag konden wij al iets lekkers in de instant vortex plus te bakken. Het duurte ongeveer 36 uren een nieuwe air fryer te hebben. Heel snel en 'ik kreeg wat ik bestel'. Iedereen is tevreden in het familie.

Fantastisch!

Elke funtie die we gebruikt hebben is een homerun. Van pressure cooken, naar de rijstkoker, naar de airfryer, de slow cooker en de sous vide. Wat je ook verzint elke keer perfect voedsel. Echt een must have

Een geweldige aanwinst in de keuken

Is gemakkelijk in gebruik, de frietjes en snacks zijn snel klaar en kippenbouten ook lekker en snel gebakken

Great

Great