Lekker. Kip sappig en smaakvol. Broodjes perfect Kan niet meer zonder.
Ontime delivery, satisfying quality
Producten mooi op tijd geleverd. Werken uitstekend, zeer tevreden
Mijn bestelling best op tijd geleverd. Nu nog uit het boek koken.
snelle levering, netjes verpakt en mooi product.
Top product
Als zo een product in NEDERLAND wordt verkocht dan verwacht je wel een Nederlandse handleiding erbij. Nu moest ik dit zelf online opzoeken en heb het uitgeprint. 46 bladzijden op elkaar gestapeld! Veel te onhandig. Niet dat ik geen Engels begrijp maar er zijn genoeg woorden die ik (voor alle zekerheid) eerst moet opzoeken om geen fouten te maken met zo een apparaat.
Na lang wikken en wegen een instantpot (duo evo plus) besteld. Deze kwam twee dagen later, goed verpakt. Bij de bevestiging wordt meteen een zeer uitgebreide NL handleiding meegestuurd. Op de website staan recepten en tips. Ik had nog een vraag achteraf en die werd snel beantwoord. (De instantpot bevalt ook erg goed, tot nu toe is alles wat ik er in gemaakt heb erg goed gelukt en heel lekker, hoewel ik rekening hield met een leerperiode en misschien wat mislukkingen.)
Voldoende keuze met korting en snelle levering.
Heel fijne service
Het betrof hier een kerstcadeau voor schoonzoon. Hij was er superblij mee. Persoonlijk kan ik niets over de ervaringen vertellen, behalve dat het bestelproces soepel verliep en het product op tijd werd geleverd.
Gekocht voor de sous vide functie om daarmee L. reuteri yoghurt te maken en dat werkt goed. L. Bulgaris yoghurt maak ik met de yoghurt functie. De glazen potten voor de yoghurt kan je ook in de instant pot steriliseren. Met de pressure cooker heb ik o.a. hutspot gemaakt, dat levert als voordeel dat je geen luchtjes in huis hebt. Op het moment dat je de druk ervan afhaalt zet je de afzuigkap aan. Soepjes gemaakt en de sauté functie is daarbij ook super handig, eerst aanbraden of fruiten en dan koken. Kortom, leuk nieuw speeltje om nog veel meer mee uit te proberen.
Goed product voor mensen alleen
Erg tevreden met dit apparaat. Prettige bediening en goed resultaat.
Ben zeer tevreden over de afhandeling en snelle levering. Ook een geweldige prijs kwaliteit verhouding.
Duidelijke site Kan producten die op dit moment niet leverbaar zijn, via de mail aangeven wanneer weer leverbaar.
Makkelijk in gebruik! Komen heerlijke gerechten bij ons op tafel. Dit met hulp van het boek Flying Foodie's . Blij met mijn aankoop een echte aanrader!
Ik gebruik de instant pot airfryer bijna elke dag. Wil 'm niet meer missen. De gerechten zijn sneller klaar dan in de grote airfryer. Blij mee.
Instantpot WhisperQuiet 5.7 l is een fijn apparaat, makkelijk bediening, is o.a. een slowcooker, fastcooker (snelkookpan) rijstkoker... Er is ook een App met gerechten, daarbij ook Nederlands boek met gerechten gekocht. Ook erbij gekocht een glazen deksel (voor het slowcooken) en vouwbaar stoomrek. Prima aankoop!!
Zeer uitgebreide pan, maar de functie die we het meest wilden gebruiken blijft hangen in de pre-heat stand. Zo heeft een slowcook stand geen waarde. Er is op de site ook geen workaround te vinden om deze functie toch ye gebruiken
Beste PC, Hartelijk dank voor uw feedback over de slowcook functie van uw multicooker. Het spijt ons te horen dat deze functie niet lijkt te werken zoals verwacht. We begrijpen uw frustratie, vooral als dit een functie is waar u specifiek naar uitkeek. Hieronder vind je meer uitleg omtrent de slowcook functie dus lees alstublieft dit hele bericht. Helaas is dit probleem bekend, en hoewel de slowcook functie op zich prima werkt, roept het veel vragen op merken we. We gaan dit op zeer korte termijn aanzienlijk verduidelijken en daar wordt momenteel hard aan gewerkt .Het is helaas wel zo dat de slowcook functie op sommige Instant Pot modellen beter werkt dan andere (en we gaan dit beter uitleggen op onze site en productpagina's). Graag bieden we enige verduidelijking over hoe de slowcook functie op deze multicooker werkt, wat hopelijk wat licht werpt op de situatie: Voorverwarmen: Wanneer u de slowcook functie start, toont het display 'voorverwarmen', maar het apparaat begint onmiddellijk met aftellen/koken. Slowcookers bereiken hun maximale temperatuur (doeltemperatuur) geleidelijk, en het apparaat toont 'koken' pas als deze temperatuur is bereikt. Dit betekent niet dat het voedsel niet kookt tijdens de voorverwarmfase. Dit proces is bij slowcooking gewoon trager dan bij andere kookmethoden. Drukopbouw: Hoewel de slowcook-functie geen druk gebruikt voor het koken, kan er soms een kleine hoeveelheid druk ontstaan door stoom en warmte in de afgesloten pan. Als u merkt dat er druk opbouwt, kunt u deze eenvoudig verminderen door de schakelaar op ventilatie te zetten. Algemene tip: Vertrouw op het proces. Het verwijderen van het deksel tijdens het slowcooken kan warmte verliezen en ongeveer 30 minuten toevoegen aan uw totale kooktijd. Het is een veelvoorkomende fout dat men het deksel opent om te controleren of het apparaat wel werkt, waardoor alle warmte verloren gaat en het kookproces verlengd wordt. We realiseren ons dat de werking van deze functie momenteel niet zo intuïtief is als we zouden wensen, wat vragen en bezorgdheid kan oproepen. We willen u verzekeren dat we actief bezig zijn met het oplossen van dit probleem. We zijn in gesprek met de fabrikant om de functionaliteit en gebruikerservaring van de slowcook functie te verbeteren. Hoewel de huidige versie van de multicooker technisch correct functioneert, begrijpen we dat er ruimte voor verbetering is, vooral wat betreft de intuïtiviteit en het gebruiksgemak. We zijn verheugd u te kunnen mededelen dat er nieuwere versies van de multicooker later dit jaar zullen verschijnen, waarin we verwachten dat deze kwesties aangepakt zullen zijn. Ons doel is altijd om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw feedback speelt een cruciale rol in het helpen bereiken van dat doel. Daarnaast werken we momenteel aan een blog post (gebaseerd op bovenstaande informatie) waarin we zullen uitleggen hoe de slowcook functie werkt. Ons huidige artikel (https://www.instantpot.nl/blog/handleiding/slowcooking-met-je-instant-pot-zo-werkt-het/) is blijkbaar niet afdoende en zullen we vervangen door het nieuwe artikel. We verwachten dat deze binnen 2 weken online zal staan en zullen we ook vermelden op de productpagina's van alle Instant Pot modellen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we waarderen uw geduld terwijl we werken aan het verbeteren van dit product. Als u in de tussentijd vragen heeft of extra ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze helpdesk. We staan klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, Het Kenners.nl Team
Und rasend schnelle Anlieferung. Ich war zuerst skeptisch ob des versprochenen Over Night Lieferservice aus den Niederlanden. War aber am nächsten Tag wie zugesagt da. Und das vor Weihnachten zu einem konkurrenzlos günstigen Preis. Wirklich eine Empfehlung!
Mooie kerstcadeau voor mijn man
Alles verliep prima
Korte levertijd, zelfs geleverd op zaterdag
Het bestelde artikel was beschadigd, gebeld en begripvol snel opgelost !