Ik ben erg tevreden over Tuincentrum Outlet – goede kwaliteit, scherpe prijzen en prima service!

Tuincentrum Outlet leverde een prachtige Volt Kamado 22’ topkwaliteit en zonder een krasje bezorgd! De chauffeur (op zijn derde werkdag!) bracht 'm met enthousiasme en een glimlach, al was wat hulp bij het tillen van dit 100+ kilo pakketje wel nodig. Supersnelle levering, heel tevreden! Ik zou er zeker weer bestellen.

Nog steeds niks ontvangen

Ik heb op 15-3-2025 een BBQ met accessoires besteld via de website. Deze heb ik op 31-3-2025 nog niet binnen. Eerst was er iets fout gegaan in het magazijn, een week later was het artikel niet meer beschikbaar in de winkel, een week later zou ik het showroom model krijgen met als extra een BBQ hoes. Ondertussen nog niks binnen. Ik vind dat een korting wel op zijn plaatst is. Hopelijk wordt de BBQ vrijdag geleverd en is deze zonder gebreken.

Goede prijs kwaliteit

Goede ervaring alleen bij ophalen parasolvoet moest ik eerst naar winkel rijden om te betalen en weer terug naar het magazijn Was niet goed gecommuniceerd door de medewerker. Verder alle medewerkers waren zeer vriendelijk

heel goed

goede prijs, perfecte levering binnen de voorziene tij;.

Kwaliteit en levering volgens afspraak

Snel antwoord op vragen en nadat we besteld hadden, was de bbq snel en volgens afspraak geleverd!

Meedenkend in oplossingen!

Erg snelle en aardige reactie per mail en telefonisch makkelijk bereikbaar! Meedenkend in oplossingen en vragen over meubels. Gaven eerlijk antwoord op vragen.

Top service!

Snelle, vriendelijke en duidelijke reactie op vragen. Makkelijk bereikbaar en een overzichtelijke site.

Product niet geleverd, telefonisch niet bereikbaar, geen reactie op mail

Een aantal dagen geleden heb ik een bestelling geplaatst. Na bestelling heb ik alleen een mail gehad dat mijn bestelling is ontvangen. We zijn nu drie dagen verder, maar de bestelling is kennelijk nog niet in behandeling genomen. Het telefoonnummer op de website is één of ander vaag 097 nummer dat (dit is een mobiele data nummer). Hier wordt de telefoon niet beantwoord. Ook op mijn mail heb ik tot nu toe nog geen reactie gekregen. Waardeloos. Ronduit waardeloos!

Echt top kwaliteit en service

Levering op tijd, artikelen van kwaliteit en veel keuzen

Alleen jammer dat wij geen melding kregen dat het verzonden was met tracken code. Deze kregen wij pas na het bezorgen, met de melding is bezorgd. DAT WAS WEL JAMMER, IS GEWOON BIJ DE POORT GEZET, WANT WIJ WAREN OP DAT MOMENT NIET THUIS.

de Artikelen waren goed verpakt maar toch was er bij 1

artikel Iets afgebroken ik heb het zelf kunne lijmen.

Op tijd geleverd

Stoelen zijn goed en ze waren gelijk zoals op de foto .

Ik heb online besteld en heb geen nummer om mijn bestelling te volgen. Heb gebeld met klantenservice en ze hebben me geholpen met alle informatie nodig.

Goede prijs/ kwaliteit

Supermooie stoelen tegen 'n goede prijs. Vriendelijke mensen die behulpzaam zijn en snelle levering. Kortom: echte aanrader!!

super

snel geleverd goed verpakt.

bezorging goed

Mijn enige commentaar: er is niet aangebeld en de doos is voor de garage gezet. Ik zag dat pas een dag later

Bestelling niet gehad

Ik heb op 26 februari hitster 100%nl besteld en betaald maar niks ontvangen en ook geen mail gehad over het waarom niet.

Snelle levering. Kwam netjes op aangegeven dag en tijd. Alles was keurig verpakt. Geen beschadigingen o.i.d. Super blij met deze loungeset. Degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs

Geweldige tuinset!

Levering was goed geregeld, tuinset kwam in één geheel aan. Kussens zaten netjes verpakt in plastic. Tuinset is helemaal naar verwachting. Dus nu kunnen wij lekker van de zon genieten met onze tuinset.

Uiteindelijk goed

Na de bestelling duurde het meer dan een week voor uiteindelijk de regenton geleverd werd. Wel een hele vriendelijke klantenservice die terugbelde nadat er eerst niet opgepakt werd. Werd ook via de mail op de hoogte gehouden.

Correcte prijzen.

Ik heb een terrasoverkapping gekocht en het weekend erna zijn ze op zaterdag zelf komen afleveren. Enkel de bereikbaarheid van de klantendienst en antwoorden op uw vragen is heel moeilijk. Dit is zeker een werkpunt voor hen!! Zelfs als je op hun site via het contactformulier iets wil weten, kreeg ik hierop geen antwoord.

Fijn proces

Het bestellen ging soepel en snel mijn bestelling werd op afspraak bezorgd ik kon precies zien waar mijn bestelling was toen hij aankwam werd hij netjes weg gezet. Echt een top bestel proces

Fijne klantenservice

Ik moest zelf mijn leverafspraak inplannen ik had hier een vraag over en ik werd meteen goed geholpen en alles was meteen geregeld. Bedankt!

Super fijn

Een mooi tuinset van vita besteld. Op tijd geleverd zodat we nog lekker wat zonnestraaltjes mee konden pakken afgelopen week! Fijne klantenservices en een aardige jongen die ik aan de lijn kreeg. Super fijn!

Collectie

Hele brede collectie en heel goed geholpen door de keuzehulp om mijn keuze te kunnen maken ook vriendelijke klantenservice en snelle levering

Best beoordeeld uit 3 leden

- Tuinmeubels.nl | 8.9