Perfecte combinatie van activiteiten en fun. Heel professioneel van opzet en begeleiding. Mensen met passie voor hun stiel en voor hun groepen.
Heel goed geamuseerd! Met de collega's Van Hugo!
Zeer goede organisatie vanaf de voorbereiding tot de dag zelf. Leuke gevariëerde activiteiten waar iedereen in de groep aan kan deelnemen, We kijken terug op een zeer geslaagde dag.
Teambuildingactiviteiten afgewisseld met pauzes zodat je ook nog wat kan netwerken tussendoor. Lekker eten en super organisatie!
leuke ervaring. iedereen deed goed mee, een echt kudde gevoel bij simpele spelletjes. Goed gevonden
Het was de ideale manier om alle collega's beter te leren kennen en elkaar eens te ervaren in een andere setting. Alles was heel goed georganiseerd, we kwamen niks tekort en het eten erna was ´top´.
Het was een heel leuke dag. Heel goede accomodatie zowel naar ligging, activiteit en eten. Rondleiding op het bedrijf is echt een meerwaarde en de zaakvoerder neemt hiervoor zijn tijd en doet dat met volle overgave Activiteiten zijn tof, uiteenlopend en zijn voor elk wat wils. Deze dag blijft ons bij.
Om nog eens terug in een melkveebedrijf te komen, tussen de koeien, was voor mij al een surplus. Dus de setting om activiteiten te doen, vond ik al geslaagd. Ondanks het ongunstige weer. Toch werd dit goed opgelost door de activiteiten te laten doorgaan in de stallen en hangaars. We zijn 's middags ontvangen met een lunch, hamburgers. Hier was niet op aan te merken, erg lekker. Ook de variatie in verschillende activiteiten was top. Hier en daar denkwerk, hier en daar meer fysieke opdrachten. Misschien dat de duiding bij aanvang van elke activiteit overzichtelijker kan, maar dat bleek bij onze groepen geen issue. De opdrachten waren gevat en geslaagd. Bedankt voor de leuke namiddag.
Een zeer leuke ervaring, warm onthaal. Joviale mensen en een ludieke teambuilding.
Was super leuk
We hebben met onze groep een hele leuke dag gehad met leuke activiteiten. Het had nog leuker geweest moest er nog iets meer interactie zijn geweest tussen alle verschillende groepen, aangezien het nu soms nog wat te veel in je eigen team was.
leuke spelletjes en zeer enthousiaste begeleiders en goede ontvangst
We hebben lekker gegeten en ons ook geweldig goed geamuseerd. Een echte aanrader aangezien elk lid binnen het team van meerwaarde is door de verscheidenheid aan spelen.
leuke namiddag gehad met het team van Dexis
De spelen zijn mooi georganiseerd en het is een ludieke bedoening. Wij hebben en fantastische namiddag gehad. Men beweert rekening te kunnen houden met voeding intoleranties en allergieën maar dit is niet zo. Men maakt zich er snel vanaf met een droog slaatje en verkeerde voeding. Oppassen dus!
Mijn collega's en ikzelf hadden een fijne namiddag. De spelletjes zijn leuk om te spelen. Jullie hamburgers zijn top!
Leuke spellen, goed begeleid. Fijn dat het weer ook mee zat.
Zowel de activiteiten als organisatie als de begeleiding waren top.
Leuke spelletjes geleid door vriendelijke en correcte spelbegeleiders, afgesloten door een mooi verzorgde barbecue. Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen!
Een zeer leuke ervaring gehad, die ik iedereen kan aanraden.
Heel nette boerderij, sympathieke gastvrouw, toffe spelletjes
mijn eerste ervaring met de Mol. Toch denk ik dat deze "de mol" leuker was dan de originele. :)
we werden zeer aangenaam ontvangen en de coach van de dag was aangenaam! het was ook top dat ons gekozen spel (wie is koerupt) een spel was waar iedere collega (ook deze met een lichte beperking) konden deelnemen! toegankelijk voor iedereen dus ! sportief of iets minder sportief, ieder had zijn aandeel in dit spel, leuk leuk alleen de locatie (tent) was behoorlijk koud en daardoor iets minder leuk 'om te blijven napraten' , want enkele collega's hadden het te koud. maar dat is natuurlijk begrijpelijk, om in de winter een tent warm te krijgen en houden is onmogelijk - maar de organisatie deed er alles aan om het voor ons zo gezellig mogelijk te maken! TOP, merci!
Een super leuke teambuilding waar je collega's op een heel andere manier leert kennen. De sfeer is van het eerste moment super goed en de spelletjes zijn plezier verzekerd. Het is wat anders dan de standaard teambuildings en net daarom is het super leuk!