Samen met werk een teambuilding activiteit gedaan, ik wist niet wat ik moest verwachten. We werden op een originele manier verdeelt in 2 groepen, jammer van de regen, maar dit kon de pret niet bederven! Zeer leuke activiteiten zoals klimmen op een baal stro en zo zoveel mogelijk de bel luiden. Deze activiteiten waren zeer bevorderlijk voor de groepsfeer met af en toe aanmoedigings kreten en een mond vol stro! Voor herhaling vatbaar! En achteraf nog zeer lekker gegeten, een lekkere hamburger en een pudding versgemalen. Dank u voor deze leuke avond.
Met ons competitief team was dit zeer leuk...
Het is fun, heel goed uitgelegd.. prachtig kader...
Het was heel mooi weer, zeer toffe activiteiten en een mooie locatie!
Was een hele toffe namiddag met leuke opdrachten waardoor je je collega's op een leuke ontspannen manier leert kennen, heel veel gelachen,zeer vriendelijk onthaalt en begeleiding gekregen. Een echte aanrader voor een positief kuddegevoel
Heeeeel leuk. Goed kunnen uitleven. Veel ambiance. Goed groepsgevoel. Tof
We hadden het geluk dat het prachtig weer was eind oktober op onze teamdag bij FarmFun. De activiteiten waren ontzettend FUN. Anouk was een zeer enthousiaste en aangename dame, die ons door alle activiteiten met veel energie en enthousiasme heeft geleid. De activiteiten waren toegankelijk voor iedereen. Ze waren ook zeer afwisselend.
Leuke ervaring om collega's op andere manier te leren kennen.
Zeker om nog eens te doen met een heel team
Heel leuke namiddag gehad en met goede begeleiding van Anouk. Op een prachtige locatie. Er waren genoeg activiteiten waar iedereen zijn sterktes kon inzetten. Het competitiebeestje in mij werd enorm getriggerd. Ik raad het iedereen aan.
Een echte aanrader voor teambulding!
Ik vond het hele leuke spelletjes, die voor iedereen toegankelijk waren. Ik heb nog nooit zoveel gelachen op 1 dag!
Goed ontvangst; Lekker eten; Goed georganiseerd; Vriendelijke begeleiding; Voldoende tijd; Lekker drankje en pudding tussendoor; Top!
Het was een zeer fijne namiddag, leuk ontvangst met heerlijke lunch, wij hadden een boerenplank. Het waren voor ons 6 verschillende spelletjes, voor ieder wat wils.
Het was echt een super leuke namiddag!
Wat een ontvangst in een zalige omgeving. Het weer was ons niet goed gezind maar de teamspirit was aanwezig. We werden onthaald in een zeer mooi pand en Voelden ons zeer welkom. Alles klopt gewoon. De spellen zijn Voor iedereen wat wils, aangepast, uitdagend en Fascinerend. Gewoon weg een zalige namiddag! Iedereen ging voldaan en met een brede glimlach naar huis! Voor herhaling vatbaar!
Met een groep collega's de Farmgames gedaan. Wat een fantastische avond!
Leuke activiteiten! Een echte teambuilding!
Een activiteit die je echt als team doet samenwerken. Enorm leuk om iedereen zo enthousiast mee te zien doen. Dankjewel Farmfun !
We krijgen een leuke mix van teamwerk en competiviteit, maar ook van nadenken en actievere farmgames. Een geslaagde teambuilding!
Het was zeer leuk dat we in groep konden samenwerken. Het komt niet alleen de teamgeest ten goede maar je laat het beste in jezelf naar boven komen.
Prachtige locatie en alles tot in de puntjes verzorgd en super georganiseerd! Ook de BBQ is een aanrader met verse slaatjes en lekker kwaliteitsvlees!
Alle collega's waren enthousiast. Zeker de mooie locatie en de link met de boerderij vielen in de smaak. Ook de farm games waren origineel en een mooie combinatie tussen fun en samenwerken. Zowel de bbq, het dessertbuffet en de verse pudding tijdens de pauze hebben jullie mee gescoord
Tijdens onze werkteambuilding bij FarmFun heb ik veel koe-le ervaringen opgedaan die ik niet snel zal vergeten. Het begon al met een warme koeiendag, waarbij ik met enthousiasme op de boerderij daar aankwam. Heel wat leuke teambuildingsacitiviteiten die ik nog nooit gedaan had. Echt een aanrader!! Het was een onvergetelijke ervaring die me nog lang zal bijblijven!