Dit was nu eens een top ervaring, we werden fantastisch ontvangen op een geweldige locatie door 2 superlieve dames. Deze teambuilding was voor ieder van ons toegankelijk, ikzelf ben de oudste en sta op 2 maand van mijn pensioen, ik ben dan ook superblij dat ik nog mocht meedoen. Voor mij was dit een TOP dag!
Was een leuke namiddag en iedereen vond het leuk
Leuke ervaring die het groepsgevoel sterker maakt
Ik vond het een hele leuke teambuilding met veel afwisseling en hilarische momenten.
Zeer goede organisatie vanaf de voorbereiding tot de dag zelf. Leuke gevariëerde activiteiten waar iedereen in de groep aan kan deelnemen, We kijken terug op een zeer geslaagde dag.
Teambuildingactiviteiten afgewisseld met pauzes zodat je ook nog wat kan netwerken tussendoor. Lekker eten en super organisatie!
mijn eerste ervaring met de Mol. Toch denk ik dat deze "de mol" leuker was dan de originele. :)
Een super leuke teambuilding waar je collega's op een heel andere manier leert kennen. De sfeer is van het eerste moment super goed en de spelletjes zijn plezier verzekerd. Het is wat anders dan de standaard teambuildings en net daarom is het super leuk!
Dankzij jullie topteam heb ik een superleuke dag ervaren. Alles was tiptop geregeld, een echte aanrader!
Prachtige locatie, supertoffe activiteit, ervaren begeleiding,... Ik zelf en mijn team hebben ervan genoten en veel gelachen! Dank je wel
Wij hebben een hele leuke en ontspannende dag gehad
Leuke afwisseling tijdens de proeven. Fijne rustige begeleiding. Prachtige omgeving, benieuwd hoe mooi het er in de zomer is.
We waren met 39 koellega's waarvan er toch enkele een beetje sceptisch waren en niet goed wisten wat ze mochten verwachten. Spelletjes spelen op een boerderij? Echt? Op het einde van de dag was het echter duidelijk: dit was een geweldige ervaring! Hele mooie locatie, ontvangstruimte met alles op en aan voor onze eigen voormiddagactiviteit, lekkere frietjes als lunch, goed gevulde frigo's met ruime keuze aan drank, fruit,... en dan de effectieve activiteit in de namiddag die perfect georganiseerd was. Leuke opdrachten, heel afwisselend. Ondanks de groepsverdeling speelden we toch altijd tegen een andere groep waardoor we iedereen wel eens tegenkwamen tijdens het spel. Geweldig goed gelachen! Mooie afsluiter met groepsfoto, trofee en cava. We keerden moe maar heel voldaan naar huis! Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Alles was tot in de puntjes verzorgd!
Het was een superleuke teambuilding. We hebben goed gelachen. :)
Wij hebben een fijne teambuilding gehad bij Farmfun Beveren. Alles was zeer goed uitgedacht en de activiteiten waren enorm leuk. Ook de communicatie rond de organisatie liep heel vlot. Zeker aan te bevelen voor team buildings!
zeer leuk en bevordert het groepsgevoel sterk
Het Koe-rupt spel was heel spannend. Het zorgde voor een bijzondere dynamiek! Dankjewel!
Onze teamdag bij Farmfun was een succes! Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we hartelijk ontvangen en voelden we de ontspannen sfeer. De activiteiten waren perfect georganiseerd, met een goede mix van plezier, samenwerking en competitie. Iedereen kon meedoen, ongeacht ervaring of conditie, en we hebben enorm gelachen om de grappige en creatieve uitdagingen die we samen hebben moeten oplossen. Bedankt aan het hele Farmfun-team voor deze onvergetelijke dag!
Aangename,leuke,attractieve teambuilding .
Wij hebben super veel geluk gehad met het weer, dat ook belangrijk is. Ik weet niet als het geregend of het dan de zelfde activiteiten hadden geweest. We zijn nu een week verder en ik ben nog aan het genieten!!! Mvg.Gaby
Grote aanrader!
Al eens gedaan in Poperinge , maar hier was het ook super tof