GEWELDIG

Aantal keren langsgeweest en alle tijd voor ons. Heel veel moeite voor ons gedaan. Super vriendelijk. Kortom een echte aanrader

• Beoordeel het betaalproces

Snel besteld en redelijk snel geleverd

Betaalbaar

betaalbare binnendeur die gemakkelijk is samen te stellen. Niet te veel keus dus géén keuzestress.

• Beoordeel het betaalproces

Prima service en uitleg en dus gemakkelijk te bestellen

Eenvoudig en betaalbaar

De configurator is erg duidelijk. Ook voor een leek is het eenvoudig om de goede deur bijelkaar te klikken. Je mist zo niets. Wij hadden hier ooit al eens deuren gekocht. Toen laten inmeten en plaatsen. Er is enorm veel keus en de website is erg overzichtelijk.

Prima verzorgd

Prima verzorgd

uitstekend

goede service

Gewoon geweldig.

Na het inmeten dezelfde middag de offerte ontvangen. De verkoopadviseurs was iets verlaat maar meldde dit keurig op tijd. Dus tot op nu super tevreden. Nu wachten op de levering en plaatsen.

• Beoordeel het betaalproces

Slechte klantenservice. Schade aan deur, duurt maanden voor antwoord en nog geen oplossing

Wij hadden meerdere deuren besteld. Eentje werd geleverd met schade en erkend door het deurengigant. Vergoeding voor deur was teleurstellend en daarom de vraag voor nieuwe deur. Dat is 5 weken geleden gemaild en tot de dag van vandaag geen antwoord. Al gevraagd om gebeld te worden door leidinggevende, ook geen antwoord. Echt hele slechte service. Vooral omdat alles al betaald is en wij met een kapotte deur hebben.

Duidelijk

Stap voor stap krijg je het gewenste product.

• Beoordeel het betaalproces

Netjes geholpen in de winkel

• Beoordeel het betaalproces

Goede adviezen en duidelijke uitleg.

Wij missen helaas de korting code op de offerte?

Makkelijke beschrijving

Je kan makkelijke maten pakken en stapsgewijs, je deur samenstellen! Echt fijn daarom ben ik voor jullie bedrijf gegaan. Nu de levering nog even afwachten! Maar ook dat zal uitstekend zijn.

Zeer goed geholpen

• Beoordeel het betaalproces

Super goeie mensen die daar werken

Besteld 4 koepels , snel geleverd , 1 koepel was kapot gegaan tijdens transport , Demi gebeld van lichtkoepel gigant , zeer netjes geholpen en gelijk een nieuwe geregeld en geleverd super. Kortom een aanrader

• Beoordeel het assortiment N.v.t.
  • Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

• Beoordeel het betaalproces

Inmeten plus bestellen gaan goed

Mijn ervaring tot nu toe is goed. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Het inmeten werd gedaan door een vriendelijke medewerker die ook de gestelde vragen goed kon beantwoorden. Nu is het wachten op levering en montage van de deuren.

• Beoordeel het betaalproces

contact zeer goed en duidelijk.

Een bedrijf dat hun afspraken goed nakomen. De man die langs kwam om alles in te meten gaf een duidelijk en goed advies. Wij zijn er heel blij mee. Gerard Lares

• Beoordeel het betaalproces

Service zoals het hoort, was helemaal top.

Richard geeft advies zonder aan te dringen en komt met allerlei mogelijkheden waar wij nog niet aan gedacht hadden. Niets was te veel. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

Zeer onklantvriendelijk en onbetrouwbaar

2e keer zwaar teleurgesteld door dit bedrijf! Ze hadden een beschadigde deur geleverd, dit heb ik aangegeven en toen kreeg ik 8 weken later een nieuwe deur. Toen de monteur voor deze deur in de ochtend aankwam, was hij alles behalve vrolijk en had er duidelijk geen zin in. Toen mijn partner aan gaf dat we liever niet hadden dat hij boven op het tapijt geen zagen, was hij niet voor reden vatbaar want op en neer lopen was geen optie. Vervolgens geeft mijn partner aan: okay, als het echt moet maar fijn vind ik het niet. Waarop de monteur zegt: weet je wat, zoek het uit! En hij gaat gewoon weg. Toen we klantenservice belde kregen we meteen de schuld want wij zouden de monteur slecht hebben behandeld en zouden beter moeten weten. Nergens in dit gesprek werd er uberhaupt naar ons verhaal geluisterd of vanuit de klant gedacht. Eindstand hebben wij een deur die niet gemonteerd is. De enige manier dat er een monteur kan komen is als mijn partner op en neer gaat lopen met de deur. En zelfs dan is er pas over 4 weken een plek in de agenda. Daar passen wij voor na 2x zo slecht behandeld te zijn. Ik raad iedereen af om met deze partij in zee te gaan. Ze zijn alleen op geld uit en willen zo min mogelijk hiervoor doen. Bij ons zijn ze NOOIT meer welkom. Echt schandalig!

• Beoordeel het betaalproces

mooi product, logistiek eromheen prima verzorgd.

goed ontwerp en mooie afwerking. besteltraject zoals het hoort. verzending zoals afgesproken, nl op tijd en de verpakking zeer doelmatig.

Geweldige showroom in Breda

Het aanbod aan deuren dat in de showroom in Breda staat is meer dan verwacht. Nadat we tot een keuze waren gekomen zijn we heel goed geholpen door Eric met zijn duidelijk en vakkundig advies.

• Beoordeel het betaalproces

Mooie showroom en supergoed geholpen

In de showroom zijn we supergoed geholpen en over het inmeten bij ons thuis is zijn we ook zeer tevreden

Zeer Goed

Goede ervaring en service