Efficiënt boekingsproces Afspraken + afspraak Prijs/prestatie zeer goed Gemoedelijke en vriendelijke ontvangst bij halen en brengen Proactieve houding waar het om (kleine) verbeteringen gaat
Op een enkel puntje na zeer goed bevallen en een prachtig mooie camper mee. Een 8 omdat de communicatie in het begin rommelig was en onze nieuwe camper nog net een paar kleine kinderziektes had op de eerste dag. Maar alles netjes opgelost en bedankt team verhuur.
Het was voor ons een eerste ervaring met huren èn camperen. We zijn hierin zeer goed begeleid door firma Henk Pen. Alles klopte, zelfs de koffie is er prima.
Een zeer goede week gehad met de weinsberg kamper in Beieren. De extra inventaris pakket was goed. Wat problemen met de adblue meter gehad ( gaf aan dat de tank vol zat, maar dat was niet zo). Met een telefoontje met Luc alles snel verholpen. Enige nadeel was het zeer kleine toilet/douche. Verder was de weinsberg pepper een prima kamper. We gaan in de toekomst zeker weer met een kamper op pad, maar dan waarschijnlijk met een wat grotere kamper.
Beste Thom, Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n fijne week hebben gehad met de Weinsberg camper in het mooie Beieren! Goed om te horen dat het inventarispakket beviel en dat Luuk jullie snel heeft kunnen helpen met het AdBlue-issue – service onderweg is voor ons belangrijk. We snappen helemaal dat het compacte sanitair een minpuntje kan zijn. Fijn dat je ondanks dat positief terugkijkt en al nadenkt over een iets grotere camper voor de volgende keer. En die extra opties zoals een BBQ of omvormer zetten we natuurlijk graag voor je klaar! Dank voor je vertrouwen en graag tot een volgende reis! Groet, Team Henk Pen Verhuur 🚐☀️
Goed materiaal
Beste Rene, Bedankt voor je positieve beoordeling! We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een zorgeloze vakantie. Groet, Team Henk Pen Verhuur 🚐
Voor de eerste keer een camper gehuurd via Henk Pen. Goede uitleg gekregen, goed materiaal meegekregen en vriendelijke service .
Beste Danny, Wat leuk dat jullie eerste camperervaring via ons zo goed is bevallen! Fijn dat de uitleg en service naar wens waren. Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer! Groet, Team Henk Pen Verhuur 🚐
Goede Caravan en het ophalen en afleveren ging prettig onder het genot van kopje koffie was perfect
Beste Henk, Wat fijn om te horen dat alles zo soepel en prettig is verlopen! Daar doen we het voor. Bedankt voor jullie vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Henk Pen en de koffie staat altijd klaar. Groet, Team Henk Pen Verhuur ☕🚐
Deze korte Camper vakantie was voor ons als test bedoeld om eens te kijken of dit ons zou bevallen en de conclusie is dat dit toch we de ultieme vrijheid is die je hebt om met een camper je volledig te ontspannen. Echt een enorme mooie ervaring. Totaal genoten,
Beste J.W., Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de campervakantie! Het gevoel van vrijheid en ontspanning waar je het over hebt, is precies wat we iedereen hopen mee te geven. Bedankt voor je mooie woorden over onze service en huurwagens. Hopelijk tot snel voor een nieuw avontuur! Groet, Team Henk Pen Verhuur
Ervaringen samengevat ivm beperkte ruimte. 1. We moesten een klein half uur wachten bij de aflevering en daarna bleek er een technisch probleem te zijn waardoor accu vervanging nodig was. Dat betekende dat we een 2e keer naar Haaksbergen moesten komen en pas volgende dag (bij daglicht) de camper konden inpakken. Ik heb bij ophalen en inleveren van de camper aangegeven hier 'niet blij mee te zijn' en een compensatie verwachtte. Pas in derde instantie kwam HP met een tegoed voor een volgende huur. 2. Diverse technische probleempjes onderweg met de nog geen jaar oude camper. O.a. geen waterdruk, uitvallende display's en niet goed werkende 220V kabel. 3. Afwikkeling schade aan spiegel. Een beschermkapje op de draagarm is verloren gegaan door een tegenligger. Bij melding tijdens de reis kreeg ik van een medewerker van Henk Pen (HP) de melding "Ik ga de kosten van het kapje opvragen en dan hoort u van mij". Helaas niets meer gehoord, alleen 1e werkdag na inleveren camper een eindafrekening van spiegelvervanging. Dit staat inderdaad in de spelregels, echter was ik door de melding van HP in de veronderstelling dat het veel goedkoper afgehandeld kon worden (niet-originele kapjes kostten enkele tientjes). Helaas bleek het ook niet mogelijk dat ik de vervangen spiegel kreeg, terwijl dit wel in de BOVAG voorwaarden staat. Conclusie: De punten 1 en 2 kunnen wellicht voorkomen, we waren met een ander gevoel aan onze reis begonnen als HP een gebaar had gemaakt ter compensatie. Een flesje wijn of een mailtje 'we zoeken na jullie vakantie een passende oplossing' had ergernis kunnen voorkomen. Dit geldt ook voor de schade(melding): verwijs dan meteen naar de spelregels, of zoek later -toen ik alles in een uitgebreide mail meldde- naar een totaal oplossing. Mijn voorstel voor een financiele schikking is helaas niet geaccepteerd. We hebben afgelopen jaren 8 keer een camper gehuurd en 2 keer een mindere ervaring. Helaas is de huur bij HP daar 1 van.
Beste meneer Hargers, Bedankt voor uw uitgebreide terugkoppeling. Wij vinden het jammer te horen dat uw ervaring niet volledig naar wens is geweest, ondanks onze inspanningen. Wij hebben vooraf de camper uitvoerig gecontroleerd en alle bekende mankementen opgelost om u een zorgeloze vakantie te bieden. De tijdens de reis gemelde problemen waren voor ons niet bekend, waardoor we deze niet vooraf konden verhelpen. Ook werden de gemelde ongemakken door u pas bij ons gemeld op het moment dat ook door u schade is gereden. Hierdoor hebben we ook niet eerder kennis kunnen nemen van uw ongemakken. Tot er voor ons ook een ongemak aan zat (een schade). Wat betreft deze schade hebben wij zo snel en correct mogelijk gehandeld, zoals wij dat bij alle schades doen. Zo hebben we u ook meermaals uitgelegd. We zijn steeds constructief met u in gesprek geweest en hebben u een naar ons idee ruimhartige compensatie aangeboden voor de ervaren ongemakken. Helaas heeft u deze (vooralsnog) niet geaccepteerd en bent u uitgegaan van uw eigen voorstel, dat voor ons niet haalbaar was. We betreuren de gang van zaken en nemen uw feedback mee als opbouwende kritiek. We hopen u in de toekomst alsnog een betere ervaring te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team Henk Pen Verhuur
Vanaf het eerste contact ben ik direct goed geholpen. Een juiste indicatie en verwachting van de werkzaamheden afgegeven (inclusief kosten). Daarnaast tips/aanbevelingen ontvangen. Kortom: goed op de hoogte gehouden van a tot z! Ik kan dit jaar weer zorgeloos op pad met de camper! Thanks!
Beste Nick, Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en met een gerust hart de weg op kunt. Geniet van je camperavonturen dit jaar! 🚐☀️ Groet, team Henk Pen
Het rijden met een camper is heerlijk ontspannen. Goed geslapen in de fijne bedden. Zeker voor herhaling vatbaar. Accessoire pakket zou ik er persoonlijk de volgende keer niet meer bijboeken. Daar hadden we wat pech mee maar dit is door Henk Pen keurig opgelost.
Beste An, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je een ontspannen tijd hebt gehad en goed hebt geslapen in de camper. Jammer van het accessoirepakket, maar goed om te horen dat het netjes is opgelost. We hopen je de volgende keer weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe, ontspannen camperreis! 🚐✨ Groet, team Henk Pen
Wij wilden onze camper inruilen voor een caravan. We werden aangenaam verrast door de zeer prettige aanpak van onze wensen en is het inderdaad tot een inruil gekomen en zijn we eigenaar geworden van een mooie caravan. Door dit proces hebben we onze bevindingen mogen opdoen.
Beste Bert, Bedankt voor de positieve review! Het is geweldig dat we jullie hebben kunnen helpen bij de inruil van je camper en dat je nu kunt genieten van jullie mooie caravan. Veel plezier ermee en veilige kilometers gewenst! Groet team Henk Pen
Goed advies en goed geluisterd naar onze wensen. Goed geholpen de juiste keus voor te maken.
Beste Nanneke, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je kundig en vriendelijk bent geholpen en dat we goed naar je wensen hebben geluisterd. Hopelijk tot een volgende keer! Groet, team Henk Pen
Correct in afspraken en gastvrije ontvangst.
Beste Wim, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze medewerkers als deskundig en gastvrij ervaart. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Groet, team Henk Pen
Een zeer prettige ontvangst en goed gesprek waarbij alle tijd genomen wordt om je wensen kenbaar te maken met betrekking tot bijvoorbeeld je eventuele aankoop of inruil. Er wordt dus goed met je meegedacht !
Beste Harry en Marion, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service en klantvriendelijkheid zo waardeert. We denken graag met je mee en staan altijd voor je klaar! Groet, team Henk Pen
Goed bedrijf klantvriendelijk,en oedr inruil prijs en ook weer goed kunnen handelen bij nieuwe aanschaf van caravan.
Beste Huub, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent met onze service en inruilprijs. Veel plezier met je nieuwe caravan! Groet, team Henk Pen
Wij hebben ons een nieuwe camper aangeschaft en zijn daarbij perfect geholpen door deskundig personeel. Vriendelijk, behulpzaam en denken met ons mee. De overdracht was zeer goed, we gingen met een goed gevoel op weg naar onze eerste bestemming.
Beste Arjan, Hartelijk dank voor jouw mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de hulp bij de aanschaf van jullie nieuwe camper. We wensen jullie veel plezierige kilometers en onvergetelijke momenten toe. Groet, team Henk Pen
Prettige ontvangst, hulp bij het maken van een keuze en goede instructies bij ophalen. De camper was prima. Het laat een professionele indruk achter. Minpuntje waarom ik niet alle sterren geef vond ik dat de ruitensproeier vloeistof en het oliepeil niet waren gecontroleerd waardoor ik in de vakantie moest gaan uitvogelen hoe de motorkap te openen, waar de oliepijlstok zat (was dus electronisch) en vloeistoffen moest bijvullen. Verder alleen lof.
Beste Ben Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden was over de service, het ontvangst en de camper. Het controleren van ruitensproeier vloeistof en oliepeil had beter gekund, en we nemen dit mee om onze service te verbeteren. Dankjewel voor je feedback en hopelijk tot een volgende keer! Groet, team Henk Pen
zeer tevreden
Beste Dariusz, Bedankt voor je reactie! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. We hopen je de volgende keer weer te mogen helpen! Groet, team Henk Pen
Henk Pen heeft de 1e Camper ervaring van Ons tot een groot succes gemaakt. De klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van Henk Pen (en dan met name Luuk van de Verhuur Afdeling) heeft ervoor gezorgd dat wij een Super 1e ervaring met een Camper onderweg zijn hebben gehad.
Beste Louis, Wat een fantastische review, bedankt voor het delen van jullie ervaring! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie eerste camperreis zo’n groot succes is geworden. Een speciaal compliment voor Luuk van de verhuurafdeling – we zullen dit zeker met hem delen! Nogmaals bedankt voor de lieve woorden, en hopelijk tot ziens bij Henk Pen! 🚐✨ Groet, team Henk Pen
Tijdens de kerstvakantie een camper gehuurd en we zijn allervriendelijkst geholpen. Goed contact en mailtjes met informatie. Mooie showroom en ontvangst met koffie (of thee). Camper was netjes en alles in goede staat. We gaan zeker terug om te huren of te kopen!
Beste Josh, Bedankt voor je enthousiaste en positieve review! We zijn blij te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad met onze camperverhuur tijdens de kerstvakantie. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn, of je nu een camper wilt huren of overweegt er een te kopen. Groeten, team Henk Pen
We hadden een goed gevoel over gehouden na het eerste telefonische contact en dit is omgezet in een bezoek naar de showroom in Haaksbergen. Na mondeling onderhoud met Mark gekomen tot een overeenkomst. Deze is inmiddels uitgevoerd door levering van een mooie Dethleffs camper. We hopen dat het bedrijf deze lijn blijft voortzetten
Beste Jean, Het is fantastisch om te horen dat jullie vanaf het eerste telefonische contact tot aan de aflevering zo’n goed gevoel hebben overgehouden aan jullie ervaring bij Henk Pen. Bedankt voor deze mooie woorden. Veel plezier met jullie nieuwe camper en hopelijk tot ziens! 🚐✨ Groet, team Henk Pen
Wij kregen alle ruimte en tijd om onze vragen te stellen en de camper is na alle tevredenheid afgeleverd.
Beste Henk, Bedankt voor deze mooie review! Het is fijn om te horen dat de camper naar volle tevredenheid is afgeleverd. Veel plezier met jullie camper en hopelijk zien we jullie in de toekomst weer terug! 🚐😊 Groet, team Henk Pen
Wat een inzet en service bij Henk Pen! Mooi aanbod ook en ze hebben ons prima geholpen bij het maken van een juiste keuze. Daar werd ook serieus de tijd voor genomen. Na aanschaf steeds snel en helder contact bij vragen. Fijn, enthousiast team. Superblij met onze aanschaf en na uitgebreide instructies en tips zorgeloos op pad. Heel feestelijk!
Beste Anneke, Wat een fantastische review, Anneke! Geniet volop van jullie aanschaf en de avonturen die nog komen. Bedankt voor de mooie woorden en hopelijk tot ziens! 🎉🚐✨ Groet, team Henk Pen
In 2022 en 2024 een camper gehuurd en de ervaring is als volgt: In 2022 een nieuwe camper gehad als 2e gebruiker daarbij ook een inventarispakket gehuurd, deze was incompleet en moesten terug voor de ontbrekende spullen. In 2024 een nieuwe camper gehad als 1e gebruiker en deze is zonder aflevercontrole aan ons meegegeven, de afvoerkraantjes waren niet afgesteld en er zat geen binnen accu in voor de stroomvoorziening, komen we tijdens de reis pas achter. Ook hier inventarispakket onvoldoende, zelfs de buitentafel was stuk en moest ik zelf repareren om te kunnen greb ruiken Telefonisch contact hierover gehad maar dat verliep erg moeizaam, gaf weer extra frustratie en er werd nogal laconiek gereageerd op onze bevindingen, zo van jammer dan. Wij zijn starters in het camperen en problemen die wij ondervinden zullen voor jullie misschien geen problemen zijn maar dit getuigt niet van professionaliteit. Ook na terugkomst hebben wij onze bevindingen nogmaals aangekaart maar wederom werd er erg laconiek over gedaan. Onze ervaring is dat wij als nummer zijn behandeld en niet als klant waar naar wordt geluisterd en oprechte interesse en aandacht wordt getoond, zeker van zo'n professioneel bedrijf als jullie. De sales en aftersales zijn ondermaats.
Beste Chris, Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u bepaalde punten als onprofessioneel heeft ervaren. Aangezien u in december nog de behoefte voelt om een review achter te laten voor een huur die u in mei heeft gedaan geeft ons aan dat u nog iets dwarszit, en dat vinden we vervelend. Is er nog iets dat we voor u kunnen doen? Uw opmerkingen hebben we intern besproken en gebruikt om verbeteringen door te voeren. Zo controleren we nu standaard alle campers op inventaris, technische staat en afstellingen voordat ze worden meegegeven. Ook hebben we onze bereikbaarheid verbeterd. Wij betreuren dat onze reactie als laconiek overkwam, ons doel is altijd om huurders serieus te nemen en oplossingsgericht te helpen. We hebben destijds met u gecommuniceerd via telefoon en videobellen, en zelfs na uw huurperiode hebben we uw bevindingen besproken. Toch is het duidelijk dat onze communicatie niet de gewenste indruk heeft achtergelaten, en dat nemen we ons ter harte. We hopen dat u ondanks de genoemde punten heeft genoten van uw vakanties en danken u nogmaals voor uw feedback. Team verhuur