Flexibel, klantgericht, goed meedenkend, goede prijs en kwaliteitverhouding

Patrick heeft goed met ons meegedacht bij het organiseren van een personeelsfeest. Binnen het niet heel ruime budget kwam hij met passende voorstellen. Hij was bij de voorbereidingen heel flexibel, dacht in oplossingen en heeft ons goed geholpen. De uitvoering was top! Het eten was superlekker, de bediening goed en er was ruim voldoende. De gehuurde spullen leverde hij op tijd en ze waren van goede kwaliteit. Hij heeft ons bij de voorbereidingen en de uitvoering echt ontzorgd.

Perfecte service

Ze zijn erg flexibel en makkelijk in hun diensten. Werkt super voor mij. De spullen zijn hier en daar wat verouderd of van lage kwaliteit, maar heb zeker niet het gevoel dat ik te veel betaal. Al met al, een vaste plek voor ons om te huren.

Super makkelijk geregeld

Ik had online een bestelling geplaatst en de spullen opgehaald en afgeleverd. Alles naar wens en goed geregeld. De spullen hebben ervoor gezorgd dat ik een geslaagd feestje heb gehad. Bedankt!

Top geregeld !

Voor de eerste keer tafels en klapstoelen gehuurd Keurig een mail ontvangen , alles goed geregeld en makkelijk met afhalen e.d. komen zeker nog eens terug !

Alles goed geregeld

Geweldig, op tijd en volgens afspraak

G9ede keuze

Prima geregeld

Jaren geleden voor verjaardag van mijn dochter al eens een tent en veel andere materialen gehuurd, nu voor onze fietsclub een oplossing voor onze uitdaging m.b.t. dranghekken. Wederom top geregeld!!

Heel fijn bedrijf top locatie

Alles helemaal perfect!

In een maatschappij waar veel zaken of niet functioneren of slecht geregeld zijn, was dit een aangename uitzondering. Ik had 16 stoelen gereserveerd. Die stonden klaar. Terwijl ik een handtekening moest zetten, werden deze in de auto gelegd. Ik was binnen twee minuten weg. Het terug brengen ging net zo snel. Ik werd er echt blij van!

Top ervaring

Ik heb voor een feestje een tent gehuurd en laten opzetten. Ik kan niet anders zeggen dan top geregeld allemaal. Komen hun afspraken na en vriendelijke mensen. Ik ga hier zeker nog eens terugkomen!

Professioneel en menselijk

Voor het feestje van mijn puberdochter een lichtshows en solar light gehuurd. Echter kwam ik 3 dagen voor de geplande datum met spoed in het ziekenhuis terecht. Via de mail contact opgenomen met Gretha zodat er niemand op mij hoefde te wachten bij het afhalen van de spullen. Ik dacht echt mijn geld kwijt te zijn omdat de annulering zo kort voor de afgesproken datum was aar er werd op een hele fijne manier meegedacht om de reservisten te verplaatsen naar een andere datum als ik weer zou zijn opgeknapt. Mede door jullie licht en sensor light heeft dochterlief een super feestje gehad. Dank daarvoor!

Mooi kort bij voor ophalen en brengen

makkelijk bij het laden

Snel geregeld, aardige mensen

Ik heb een prettige ervaring gehad met Partytentverhuur Eindhoven.

De tafelvoetbal tafel werd netjes op tijd geleverd bij het afgesproken adres. Daarnaast was de bezorger heel behulpzaam en vriendelijk. Verder waren de verwachtingen en instructies erg duidelijk en hebben we uiteindelijk een mooi event kunnen draaien.

Bijzonder tevreden

Fijn gewerkt met Bram, hij begrijpt de wensen, en weet daarop precies goed in te spelen. We zijn zeer tevreden !

Top service!!

Ik ben zeer tevreden over partytentverhuur. Makkelijk snel en handig geregeld alles. Allerbelangrijkste was de service en hiervoor krijgen zij 5 sterren van mij.

Snel en behulpzaam

We hebben een zeer prettige ervaring gehad, alles werd geleverd zoals afgesproken en instructies waren duidelijk. Op korte termijn ook nog een wijziging gemaakt en dat was geen probleem!

Erg soepel en snel geregeld

Alles stond klaar, werd geholpen met inladen en reserving aanpassen was geen probleem! Was een gezellig feestje dankzij hen!

Top bedrijf

Zelfs als alles is verhuurd komen ze met een snelle oplossing. Reageren snel en vriendelijk

Ik kan Partytentverhuur Groene Hart aan iedereen aanbevelen!

Wij hadden last minute wat spullen nodig voor een event, en gelukkig was daar Partytentverhuur Groenehart. Snelle reactie van de eigenaar en de spullen waren helemaal in orde. Nogmaals bedankt.

Goede materialen

Het bedrijf is snel en vriendelijk in de communicatie. De tijden van aanlevering en ophalen van de spullen werden beiden verschoven, wat voor mij wat onrustig was. Verder een prima bedrijf.

Goed!

Goede communicatie en goed springkussen!

Duidelijke communicatie en goed materiaal

Duidelijke communicatie en goed materiaal.

Uitstekende service

Voor een buurtfeest 2 partytenten gehuurd. Het opbouwen was eenvoudig, dankzij een heldere beschrijving van de verschillende stappen. De buizen waren met kleuren gekenmerkt, zodat het in elkaar zetten vlot kon gebeuren. Alle materialen waren tip-top in orde.

Best beoordeeld uit 19 leden

- Partytentverhuur Flevoland | 10