Prodotti buoni ma costi di spedizione alti

Mi trovo bene con i prodotti Pharmahorse, ma trovo che i costi di spedizione siano altissimi

• Ci consiglieresti? Si

Zeer goede service en goede supplementen

Goede supplementen. Bestelling was met een maand uitgesteld door out-of-stock artikel, bestelling vlot kunnen annuleren.

Goede kwaliteit

Goede producten en een aangename geur van het product en snelle levering

Gute Produkte, schnelle Lieferung.

Gute Produkte, schnelle Lieferung. Bin sehr zufrieden, zu empfehlen!

Superfijne producten

Enorme fijne en goed werkende producten! Ook leuk met de stapelactie

Goede prijzen, top produkten, snelle levering!

rapide , efficace , serieux

rapide , efficace , serieux

De très bon produit

Plein de cadeaux

Super goede service

Snel in huis. Mocht er iets niet zijn en je mailt dan krijg je een seintje op het moment dat het weer besteld kan worden.

Super service,snelle levering en correcte prijzen!

Super Pharmahorse.

Koop hier al aantal jaren mijn producten voor de hond. Producten zijn heel goed samen gesteld en waard voor je geld. Altijd netjes en snel geleverd.

Perfekt verpackt

Schneller Versand bisher alles top

Unkompliziert

Auch wenn der Artikel schnell vergriffen war konnte man innerhalb von wenigen Tagen bestellen und die Lieferung erfolgt bisher immer eher als in der Bestellung angegeben. Das macht das ganze einfach und unkompliziert

Super product and service

I am very pleased and impessed with the service I received from Pharmahorse - from ordering to delivery everything was clear, smooth and exactly as described, the magnesium capsules arrived quickly and have made a big difference to my dogs mobility - we are now onto our second packet and will definitely continue to order from pharmahorse due to their quick delivery - I just wish they were based in the UK to ease p&p costs!

Levering en kwaliteit altijd goed

Ook bij telefonisch contact goed geholpen

Produits de qualité, livraison rapide en cas de problème une écoute constructive

Je commande du tri magnésium et je suis très satisfait.

Het duurde te lang!

Ben al lang klant en normaal is het al tijd een 5☆ verhaal. Deze keer duurde het veel te lang voor ik mijn bestelling in huis had. Neemt niet weg dat ik uiterst tevreden over de bestelde producten ben. Daarom toch nog ☆☆☆

Goede producten snelle levering

Zeer tevreden over het contact welke producten ik het beste kan gebruiken voor mijn paarden, daarna alles besteld en de volgende dag al in huis.

Produit de qualité

Tous les produits sont de qualité Cependant depuis peu les frais de port ont augmentés et on facture le paiement par carte bancaire

Parfait sous tous rapports.

Qualité des produits conformes à leur description, sérieux de la livraison et des délais.

Leider kommt die Ware beschädigt an

Leider hab ich es nun schon mehrfach erlebt, dass die Ware beschädigt ankam. Ich warte seit Wochen auf eine Rückmeldung des Kundenservice, da ein Eiler komplett ausgelaufen ist und einer zum Teil. Bei einen Warenwert von über 200 Euro sehr ärgerlich. Ich mag die Produkte, werde aber erstmal nicht mehr dort bestellen, wenn nur die Hälfte des bestellten brauchbar ist...

Schlechte Kommunikation

Leider war in meiner Bestellung etwas fehlerhaft. Danach wurde mir per Mail geschrieben das ich die fehlende Artikel zugeschickt bekomme. Einmal per DHL was wieder nicht geklappt hat und dann per DPD, welches jetzt auch nicht funktioniert hat. Auf Nachfrage wird nicht reagiert Und es wird auch nicht mehr geantwortet auf meine Mails.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super goed

Fijne snelle levering

Super !

Livraison très rapide et soignée et en plus, la possibilité d’avoir des cadeaux en fonction de la somme dépensée. Plus que rentable !

Positiva ma leggermente incompleto

Prodotti arrivati ed in tempi rapidi, ottimi prodotti. Peccato l’assenza dei formati di 200g su altri articoli

• Ci consiglieresti? Si

Best beoordeeld uit 5 leden