Mooie infrarood spiegel

Spiegel wordt goed warm. En fijn dat er duidelijk gemaakt wordt dat als je de stekker eraf knipt de garantie niet vervalt

Jammer dat de levering zolang geduurd heeft.

Ik heb het verwarmings paneel op 11-11-2023 besteld. Kon het pas in maart 2025 Ophalen. Kon niet eerder geleverd worden Kreeg er netjes steeds bericht.

perfect

ideaal als bijverwarming

Ik kan het nog niet beoordelen moet nog geplaats worden

Moet nog geplaat worden

Precies het product dat ik zocht, doet het beloofde

Dit bedrijf toevallig tegen gekomen bij mijn zoektocht naar een programmeerbare schakelaar voor mijn vloerverwarmingsmotor. Eindelijk iets gevonden dat wel werkt.

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen

klantvriendelijk !!

Uitstekend infrarood verwarmingspaneel

Mooi slank infraroodpaneel, handig te verrijden met wieltjes. Maar desgewenst ook te monteren met mal om de pluggen op precies de goede plaats te maken.

Gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd

Goede verwarming en mooie spiegel

Tevreden met het apparaat en de service

De leverantie was niet te volgen. Verschillende dagen moeten wachten.

Goede keuze

het stralingspaneel geeft geen voldoening

Nadat ik mijn gegevens heb opgegeven is er een voorstel gestuurd om een paneel te kopen met 840 watt. Nu heb ik het paneel op een hoogte van 260 hangen en krijg niet de ervaring die ik er van verwacht had. Als je gaat staan voel je wel degelijk de warmte van het paneel alleen zittend heb ik die ervaring niet zoals ik gehoopt had. En omdat ik mijn installatie heb werken op 5G kan ook de wifi functie in gebruiken deze kan alleen op 2.4 G, wat ik jammer vind omdat dit ook een reden was om het paneel aan te schaffen. Al met al nog niet blij met mijn aanschaf

Alles netjes afgeleverd.

Even op moeten wachten, maar daarna prima geleverd

Het product was niet op voorraad. Daarna wel prima levering. Ik dacht dat de vloerverwarmigsmat inclusief een mat zelf was (zoals op de productfoto). De mat is er echter niet bij....

Goede services

Gemakkelijk via de shop te bestellen, alles keurig volgens afspraak op tijd geleverd. Goede support en services.

Ze hebben meerdere site’s , en op de ene kreeg je 20% korting. Ik had 2 plafond heaters besteld alleen bij het afrekenen mijn bankrekening opgehoogd qua uitgeven! Dus kon ik niet betalen , afgemeld voor die levering. En via een andere site besteld, was ook van hun maar geen korting. Opgebeld en heb toch de korting gekregen Een hele goede service en snel geleverd!! Gr Gino

Goede prijs, goede info en snel geleverd

Meer dan de koptekst is er simpel weg niet te melden

Subliem zowel qua advies als levering

Ik kreeg op al mijn vragen antwoord en een uitgebreid advies. Vervolgens een snelle levering van het geadviseerde artikel.

geen factuur bij bestelling

heb al 2 x een factuur gevraagd van het geleverde, maar geen antwoord ontvangen

Infrarood, samen met zonnepanelen scheelt in de kosten .

Sinds 2024 al infrarood panelen je moet wel een ingebouwde thermostaat nemen kan ook thermostaat stekker doen merk koningshouse zijn zeer goed

Snel geleverd, goed product

Idem

Toch een tevreden klamt

Op woensdag 26 februari zou onze heater binnenkomen maar ik had een verkeerd huisnummer opgegeven. Heater ging retour naar de winkel in Alkmaar. Helaas tot op heden geen reacties gehad op mijn mails om de heater alsnog te bezorgen. Misschien krijg ik hem van de week nog maar ik vrees het ergste. Vandaag gebeld en gesproken met een hele aardige medewerkster. Alles wordt geregeld alleen zat er iets vertraging in. Tip: volgende keer meteen even bellen!

Prima uitleg in de website waardoor keuze een stuk eenvoudiger wordt!

De calculator voor de berekening van de capaciteit is top, waardoor men ook niet een overdreven hoog wattage koopt.

Snelle en uitstekende levering.

Snelle en uitstekende levering.

Goed product

Bestelling ging via DPD niet vlot maar wel weer in goede staat afgeleverd. Infra rood paneel werkt prima

Mooi product

Product keurig volgens afspraak geleverd, goed verpakt, jammer dat het in 2 delen geleverd werd, ( 2 x auto voor de deur).