Verwarmend

Men doet wat men belooft!

Voor 16:30 besteld volgende werkdag NIET in huis

Overal op de site staat "Voor 16:30 besteld volgende werkdag in huis" maar dat wordt niet nagekomen. Duurde gewoon een week. Ook was er meer schade aan het "Tweedekansje" dan op de site was aangegeven.

Topaankoop!

Ik heb verschillende merken met elkaar vergeleken en kwam steeds uit bij Adax en jullie webshop. Bestelling geplaatst en al 2 dagen later geleverd. Snel en volledig stevig verpakt. De bijgevoegde handleiding zorgde voor een makkelijke plaatsing en via de app kon ik mijn persoonlijke voorkeuren makkelijk ingeven. Dus opnieuw een tevreden klant erbij.

Fantastisch product en snelle levering in Spanje.

Heerlijk warme rug en kwalitatief mooi materiaal.

Prima, verzending duurde echter wat langer

Alles ging goed, product doet het prima. Alleen de verzending duurde wat langer dan op site staat aangegeven. Antwoord op mijn mail was echter wel weer snel en correct.

Simpel oplossing voor een groot probleem

Vrouw had altijd koude voeten op de bank. Resultaat is dat de thermostaat tijd omhoog werd gedraaid. Nu deze mat onder het vloerkleed gelegd en icm met een smartplug kan ze hem nu op afstand aanzetten en heeft ze lekker warme voeten waardoor ze het niet meer koud heeft en netjes van de thermostaat af blijft. Doel dus meer dan bereikt. Meer comfort en tegen een lagere prijs dan elke keer weer de thermostaat omhoog te draaien

Lekker warm

Infrarood paneel besteld, de volgende dag in huis. Het paneel werkt goed in de kleinere ruimtes, heel tevreden.

Oke

Oke

Prima apparaat

Snelle levering, instalatie ook geen probleem

Snelle levering , langzame terugbetaling

Mooi infrarood paneel , snelle levering , komt in 2 paketten binnen ? Geen gratis teruglevering , dus ook dubbele kosten teruglevering . Aanmaken teruglevering moeizaam ,was te groot ,mislukt , daarna mail dat het toch wel kon. Afhandeling binnen 5 werkdagen , geen reactie binnen deze termijn, dus bellen , wachttijd op antwoord 9 minuten , extra kosten ,en terugbetaling over 5 tot 8 dagen. Conclusie best moeilijk , duurt 14 dagen om geld terug te krijgen , staat bij aankoop niet omschreven. Alles binnen 5 werkdagen geregeld !!!

Ben heel blij met mijn bureauverwarming, koude handen en benen zijn verleden tijd

Valt tegen

Mijn eerste panel werkt vlekkeloos, ook met de app. Het panel wat ik laatst gekocht heb gaat voortijdig uit. Nog geen goede oplossing van de helpdesk. Ik ga de app en remote maar omzeilen en gebruik een eigen socket.

prima spul

Overzichtelijke site met goede uitleg over het benodigde aantal Watt per ruimte. De levering was snel en de goederen goed en stevig verpakt. Alles werkt naar behoren , we zijn zeer tevreden.

Goeie kachel, perfect voor verwarmen van me zolder

Heb de kachel nu 2 weken en ben er zeer tevreden mee. Hij verwarmt mijn hele zolder van 48 m3. Makkelijk in te stellen met wifi.

Omschrijving op de site klopt niet en is tegenstrijdig

Tegenstrijdige informatie in omscrijving. Wel geschikt voor badkamer en en niet geschikt Meegeleverde afstandsbediening maar niet heus Volgens onze specialist tim .... En dan een lijst met onzin

Fijn product maar goede service!

Product (verwarmde bureaumat) voldeed prima, altijd last van koude vingers bij het typen, was nu over! Binnen paar dagen ging mat helaas kapot, na melding werd er direct een nieuwe toegestuurd! Fantastisch!

De service is zoals je het als klant graag verwacht. Nogmaals, Top!!

Product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Op basis van de informatie op de website besloten tot aankoop van een 350 watt infrarood paneel. Paneel biedt voldoende warmte bij plaatsing bij bureau. Heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Goed geholpen. Verkeerd besteld en netjes opgelost!

Top product

Werk allemaal perfect, alleen het installeren door een monteur is erg duur

Meerdere bestellingen gedaan. Altijd snelle en juiste levering. Materiaal is goed verpakt en komt daardoor schadevrij aan. Wanneer er weer verwarming bij moet komen zal ik dat zeker hier bestellen.

Top product en correcte levering

Mooie producten en correcte levering. Prima service.

Mooie compacte boiler

Ziet er goed uit

Goede kwaliteit en snelle levering

Een heldere website met veel informatie en keuze uit verschillende mogelijkheden.

Snelle levering en mooie prijzen

Meerdere zaken besteld, alles snel binnen. Verpakking had iets beter gemogen hierom geen 10. Maar alles goed gegaan.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Badkamerspiegels.nl | 9.2