bestelling is fout gegaan, deel van is niet bezorgd

na een week( vanaf de bestelling) getracht telefonisch contact te zoeken. na een zeer lange wachttijd maar opgehangen. na het weekend weer gebeld , toen wel contact gehad. was een fout in het magazijn en deellevering was niet uitgevoerd. Deze word nu pas opgestuurd. na 10 dagen! Een vriendelijke medewerkster gaat het nu alsnog in orde maken. ik wacht maar af . levering vanaf contact 5 dagen?? dus een levering duurt bij dit bedrijf 15 werkdagen.

Geweldige service, snelle levering en eenvoudig aan te leggen

Met een telefoontje direct goed advies en de juiste materialen besteld. En naast snelle levering ook super eenvoudig te plaatsen.

Schöne schnelle Wärme

Schnelle Lieferung. Steht unterm Arbeitstisch im Homeoffice. Schnelle Wärme. Zimmerheizung dadurch oft nicht benötigt.

Mooie infrarood spiegel

Spiegel wordt goed warm. En fijn dat er duidelijk gemaakt wordt dat als je de stekker eraf knipt de garantie niet vervalt

Jammer dat de levering zolang geduurd heeft.

Ik heb het verwarmings paneel op 11-11-2023 besteld. Kon het pas in maart 2025 Ophalen. Kon niet eerder geleverd worden Kreeg er netjes steeds bericht.

Top product makkelijk te installeren

Doet wat het moet doen en gaat ook zuinig om Met de energie.

perfect

ideaal als bijverwarming

Super Terrassenstrahler zum fairen Preis.

Die Lieferung der Caleo Wifi mit Fernbedienung erfolgte schnell und gut verpackt. Montage war einfach. Inbetriebnahme mit den mitgelieferten Fernbedienungen funktionierte sofort. Auch das hinzufügen in die App (IOS) war kein Problem. Allerdings geht die APP für Android nicht bzw. kommt man immer auf einen falschen Link, wenn man die QR- Code scannt. Die W-LAN Leistung der Geräte ist eher schlecht. Der Rooter steht nur ca. 6m entfernt und die Strahler gehen immer wieder offline.

Pompschakelaar voor vloerverwarming Go Eco aanrader

De Pompschakelaar voor vloerverwarming Go Eco werd niet geleverd volgens de website de volgende dag maar 4 dagen later. Het product is eenvoudig te instaleren en werkt perfect Aaan rader

Perfect geregeld

Bestellen, terugkoppeling en levering waren uitstekend.

Prima service: mooi product en snel geleverd

Ik heb een elektrische convestor verwarming besteld bij Quality Heating. Het product is prachtig en werd, ondanks het grote formaat, binnen een dag geleverd. Prima service en uitstekend product.

Ik kan het nog niet beoordelen moet nog geplaats worden

Moet nog geplaat worden

Erwartungen sogar übertroffen und sehr schnell geliefert.

Hatte am Bürotisch immer kalte Beine. Seid ich diese Infrarotheizung habe ist es immer herrlich warm. Keine Wärmflasche die einem vom Schoß runterrutscht mehr oder sich umständlich in eine Decke wickeln. Werde es auf jeden Fall einigen " Frostbeulen" im Freudeskreis vorschlagen.

Super in Funktion und Anwendung.

Termine werden eingehalten.

Kann nur was zur Lieferung

sagen, schnell und einfach. Bisher noch nicht aus der Verpackung genommen, da die Pläne etwas aus dem Ruder gelaufen sind. Ich hoffe einfach drauf das alles zu unserer Zufriedenheit ist.

Precies het product dat ik zocht, doet het beloofde

Dit bedrijf toevallig tegen gekomen bij mijn zoektocht naar een programmeerbare schakelaar voor mijn vloerverwarmingsmotor. Eindelijk iets gevonden dat wel werkt.

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen

klantvriendelijk !!

Uitstekend infrarood verwarmingspaneel

Mooi slank infraroodpaneel, handig te verrijden met wieltjes. Maar desgewenst ook te monteren met mal om de pluggen op precies de goede plaats te maken.

Kwalitatief goede verwarming tegen een schappelijke prijs

De Quality Heating vloerkleed verwarming met dimmer voldoet aan de verwachting. Vooral door de dimmer is het makkelijk de temperatuur aan te passen. Na het aanzetten van de verwarming geeft deze vrij snel zijn warmte af. Tevens voel je qua hoogte weinig van deze verwarming. Wij hadden alleen het nadeel, dat deze verwarming pas na 5 weken geleverd werd, omdat deze na de bestelling niet op voorraad was.

Uitstekende service

Pas gekochte verwarming deed het niet goed . Temperatuur kwam niet overeen met de werkelijkheid. Ik kreeg zondereer een nieuw display om deze te vervangen . De weergave is nu wel beter maar nog niet 100% maar dat moet dan maar , even wennen bij het instellen. Maar top service , en snelle reactie.

Prima snelle levering

De boiler is snel en goed geleverd.

Eindelijk heerlijk warme voeten

Toen eenmaal de bestelling was geleverd(duurde helaas nogal lang) was het echt een uitkomst voor koude voeten. Is echt echt geweldig goed.

M’n vrouw is erg lelijk in de spiegel, dat stond niet op de website..

Snelle en goedkope levering

Na wat licht speurwerk naar een close in boiler, kwam ik bij elektrische-boilers.nl terecht. Zij konden snel leveren (de volgende dag) tegen een scherpe prijs.

Gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd

Goede verwarming en mooie spiegel

Best beoordeeld uit 6 leden

- Elektrische-verwarming | 9.1