Heel tevreden

Heb het beeld supersnel ontvangen. Het was voortreffelijk ingepakt. Het beantwoordt volledig aan de beschrijving. De prijs voor dit beeld, franco geleverd, is heel gunstig.

Correct en snelle service

Top gewoon

Heel mooi

Een mooi beeldje de deze prijs

Een mooi beeld

Het staat goed in mij tuin

Het totaal plaatje was gewoon goed

Topfirma

Heel duidelijke site Heel vlotte levering Persoonlijk opgebeld Heel vriendelijk Aanrader

Tolle Ware, sehr gut verpackt, schnelle Lieferung trotz der Distanz

Danke schön

Schnell Abwicklung

Die Bilder im Internet sind Größer als das was man bekommt. Ist dann doch kleiner als ich dachte.

Snelle en goede Service

Heel tevreden over dit bedrijf :)

Na contact is mijn klacht helemaal opgelost. Fantastisch en alle lof voor klantenservice.

Wordt benaderd als de pagode weer binnen is Bestel ik deze direct

Mooie beelden en hele goede service!

Aan te raden

Heel vriendelijk en behulpzaam

Super vriendelijk en behulpzaam! Levering ging in goed overleg en snelle service! Was uitstekend verpakt. Dikke 10

A Joy to work with

5 stars from.. Products Service Delivery Quality Value

Goede en snelle service, top

Er wordt snel Persoonlijk contact opgenomen en afgestemd omtrent levering. Erg vriendelijk en meedenkend. Levering was vlot en goed. Beeld prachtig en goed en veilig verpakt en vervoerd. Op plek van voorkeur afgeleverd. Uitstekende service, heel tevreden!!!

Mooi beeld. Goede levering. Vriendelijke klantenservice.

Vriendelijke leverancier.

Ik heb nu twee keer bij jullie besteld en ben zeer tevreden over jullie diensten. De levering was om tijd. Veilig ingepakt en mooie produkten

Prima beeld en zeer snelle levering

Het beeld ziet er precies hetzelfde uit als op de foto op de website en zoals het is beschreven in de toelichting. Heel mooi! Keurig en goed verpakt en zeer snelle levering binnen 1 werkdag.

Aanrader om hier te bestellen. Goede kwaliteit en top verpakt. Alles alleen maar goed.

Prachtige Boeddha

Uitstekende keuzemogelijkheden. Heel blij met deze keuze van Zittende Indische Boeddha Namasté steen 100cm! Keurige goed verpakte levering! Beeld is geheel conform de afbeelding op de website. Zeer tevreden en aan te raden!

Heel tevreden

Mijn bestelling goed ontvangen. Deze was zoals op site omschreven en goed ingepakt ter bescherming. Zeker een aanrader voor geïnteresseerden in deze producten.

Zeer goede afspraak ,

Perfect veilig verpakt . Mooi kwaliteit ik bestel zeker nog. Mooi in detail afgewerkt

Ziet er goed uit

Olifant beeld is prachtig

Het olifant beeldje is in het echt nog mooier dan op de foto’s. Ik was even sprakeloos hoe mooi het beeld in het echt was. De foto’s op de website zijn al goed maar je zult verbaast zijn als je het beeldje in het echt ziet hoe prachtig het is.

Prachtig beeld , snelle levering

Netjes gebeld voor leverdatum Fijn contact Prachtig beeld ontvangen