Goede kwaliteit, heldere schema voor aansluiting.

Spullen waren vlot binnen voorzien van aansluitschema op een tweestanden schakelaar. Montage was kinderlijk eenvoudig.

levering verliep vlekkeloos

Mooie producten en eenvoudig te bestellen

Badkamerventilator besteld met hulp van jullie duidelijke site

Goede webshop

Ik zocht een specifiek ventilatierooster. En heb ik gevonden bij de Ventilatieshop. Goede omschrijving en maten van het product. Makkelijk kopen en gratis verzending. Product werd ook snel geleverd. Dus 10 punten voor de vVentilatieshop.

Zeer fijn bedrijf. Hoede produkten, service en snelle levering!

Zeer positief. Men neemt de tijd om advies te geven. Vaak de volgende dag al geleverd.

Heldere informatie voorziening en geheel correcte afwerking

De website is heel helder. Ik vond de juiste vervanger snel, en de hele bestelling en afhandeling ging probleemloos en correct

mooie cover, stevig materiaal

Ik had al dezelfde cover voor de buitenunit van mijn airco, maar heb er nog één bijgekocht voor de warmtepomp, ze staan naast elkaar. Bewust voor deze metalen versie gekozen omdat er nog wat aanpassingen nodig zijn, en deze cover daar stevig genoeg voor is.

Vriendelijk en deskundig.

Medewerker is deskundig en gaf ook nog extra tips.

Snelle en goede service

Na per ongelijk verkeerd bestelde wtw unit deze weer retour gedaan en de nieuwe was binnen twee dagen weer geleverd.

Product zoals beschreven

Complete kit zoals beschreven Eenvoudig te plaatsen Oogt mooi aan de gevel

Prima levering

Spullen netjes op tijd en verpakt

Eerlijke prijzen, snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De bestelling was sneller thuis geleverd dan de vooropgestelde termijn, alles was correct, zelfs de bezorger was uitermate vriendelijk

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ongelofelijk snel en service gericht!!

Diversen producten gekocht, omdat de maatvoering niet juist was (eigen fout) een nieuwe bestelling geplaatst en de rest retour. Dit ging vlekkeloos en alles was de dag erna bezorgd. Het geld van de retour goederen stond binnen no time op de rekening. Keurig bedrijf met goede kwaliteit spullen!!

Overzichtelijke webshop, snelle levering.

Duidelijk en overzichtelijke webshop. Prima prijs kwaliteit Snel geleverd in België

• Zou u ons aanbevelen? Yes

prima kwaliteit en vlotte levering

Tevreden, alles op tijd.

Goed materiaal.

snel, correcte levering

Zoals beloofd, geleverd, op tijd, zonder problemen

Veel keuze en snele geleverd

Wel wat zoekwerk gehad vanwege de vele keuze, maar er is voldoende uitleg te vinden om het juiste te selecteren. Eens geselecteerd verloopt alles snel en duidelijk. Ook levering is perfect gelopen

Snel en makkelijk

Snel en goed

Groot assortiment, snelle levering

Ventilator bestel. Werd snel geleverd en was eenvoudig te installeren.

Tevreden.

Één foutief onderdeel bij levering in de collie maar zeer goed en snel opgelost.

Product goed, levering laat

Product werkt helemaal naar behoren. Makkelijke installatie. Levering zou binnen een dag op zaterdag gebeuren… helaas kreeg ik het pas op dinsdag… geen update via de mail van te voren. Klus weekend liep dus wat uit… jammer

Betrouwbare webshop

Al meerdere producten besteld en altijd zonder problemen bestellingen kunnen doen. Betrouwbaar en snelle levering.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Ventilatieshop.com | 9.1