Prima service en erg snelle reactie op mijn vraag

Heel prettig hoe direct en snel (en met humor ;)) gereageerd werd. Goed geholpen, fijne prettige service! /

Doen wat ze beloven.

Ik had een bestelling eind van de middag geplaatst en de volgende dag had ik het in huis. Ook al was het geen grote bestelling, toch zat er een persoonlijk bedankkaartje bij en een notitieblokje. Daarnaast was het bestelde zorgvuldig ingepakt. De levering was zeer snel. Kortom, een erg tevreden klant.

Heb snel gevonden wat ik zocht

Vind de panty’s van Oroblu mooi en ze zitten erg fijn! En als er geen winkels meer in de buurt zijn die ze verkopen, dan bestel ik ze gewoon online

2,5 maanden moeten wachten op bestelling

Sle hte service en heel lang moeten wachten op mijn wolford panty. 2,5 maanden!!

Prima webshop met goede prijzen.

Sokken besteld , geleverd volgens afspraak en op tijd.

Zeer snelle service

De panty’s die ik kocht, heb ik vaker gekocht en ze zitten fantastisch. De levertijd is ontzettend snel

Perfecte levering

Na de bestelling ging alles snel en zorgvuldig. Ook werden de artikelen snel geleverd.

Snel geleverd , fijne spullen en werd goed op de hoogte gehouden

Beenmode is een prima onliner

Prima online assortiment hoewel ik vrijwel alleen DoreDore koop. Altijd goed verzorgde pakketjes. Op tijd en goede service.

Snelle en prima levering.

Prima.

Zo leuk om te shoppen bij Beenmode,een cool assortiment voor iedereen.

Ik geniet van deze website met haar originele en modebewuste aankoopopties,die kwaliteit/prijs verhouding feilloos in balans houden, de verrassing zit em in de verpakking en een persoonlijk geschrevenbedank briefje,dan kan jij bij mij niet meer stuk en heb jij er een klant bij.

Bestelling snel bezorgd en ook de nalevering van artikelen die niet op voorraad waren verliep soepel

Kwaliteit sokken is naar verwachting. Snelle levering.

Geweldige service

Snelle bezorging Goed ingepakt Aardige beschreven wenskaart in het pak Kortom: zeer verzorgd en snel geleverd

Super service

Product snel geleverd. Keurig verpakt met een handgeschreven kaartje erbij. Ik had niet nagedacht over de kleur. Maar je kunt gewoon appen en het probleem wordt opgelost. Snelle reactie en vriendelijke dame.

Mooie webshop, goed assortiment en super snelle levering. Echt de volgende dag in huis.

Prima klantvriendelijke ervaring

Mijn bestelde product bleek niet de goede maat. Klantenservice was goed bereikbaar en regelde direct ruilproces. Geen kosten voor mij berekend. Nieuwe zending arriveerde snel. Uitstekende dienstverlening. Advies: de vilten pantoffels van Rohde vallen groot uit. Vergeleken met het leren Rohde type moet je 1 maat kleiner nemen.

Snelle levering,met een persoonlijk briefje erbij net als altijd.

Knudde

Bij uw firma witte compressie kniekousen besteld op 12 april ,maar tot nu toe geen bevestiging of bezorging ontvangen. Uw website vermeld binnen 24 u, het is nu dus 5 dagen geleden! Dus tot nu toe geen positieve indruk! Groet m.kemper

Voor de eerste keer iets besteld en super tevreden

Alles goed geregeld

Vlotte afhandeling zonder poespas

Top levering

Zie boven

Snelle service!

Snel, en keurig verpakt. Top

Uitstekende service

Snelle verzending, alles keurig verpakt en prachtige maillots. Het item dat werd nagezonden kwam ook snel en het was allemaal heel netjes gecommuniceerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Snel en goed.

Snelle levering van mooie producten.

De bestelling werd netjes bezorgd, producten van hoge kwaliteit.

Best beoordeeld uit 5 leden

- Beenmode.nl | 9.5