Bij schade moet je verplicht naar een reparatiebedijf waarmee CB een contract heef

Doordat er een tegen in mijn garage tegen de auto was gevallen had ik een kras op de rechter voorwielkast. De Ranault dealer wilde dat hestellen voor € 450,00 inclusief. Door Centraal Beheer moest ik naar een aangesloten schadebedrijf. Deze wist de schade tot over de € 1.000,00 op de schroeven. Als vervangend vervoer werd mij een slecht remmende oude damesfiets aangeboden. Niet blij mee

Thuis komen

Na een aantal jaren i.v.m. met het bezit van een lease auto weer terug bij Centraal Beheer wegens de aanschaf een een nieuw privé auto. Het voelde als thuis komen de klantvriendelijkheid was ongekend en de verzekeringspremie was gebaseerd op de opgebouwde schade vrije jaren bij Centraal beheer.

Echt goed hoeft niet duur te zijn.

Meerdere malen heb ik aanbiedingen gekregen om over te stappen. Voor ik een besluit neem kijk ik naar het totaalpakket en dan blijkt de besparing minimaal te zijn. Met ervaringen die ik heb bij Centraal Beheer, vooral op ander gebied want ik rij al jaren schadevrij, blijf ik toch bij de vriendelijke, servicegerichte CB.

Erg goed geholpen. Niet te lang aan de telefoon moeten wachten en vooral duidelijk. Bedankt!💐

Ooit een probleem ervaren en perfecte schade-afhandeling

Een paar jaar geleden schade gemeld. Schade-herstelbedrijf in mijn directe omgeving door CB geadviseerd. Schade perfect hersteld en de nota rechtstreeks naar CB en probleemloos afgehandeld. Zelf geen "omkijken" naar gehad !

Geen ongelukken en dus weinig contact en geen klachten

Geen ongelukken en dus weinig contact en geen klachten

🤬

Waarvoor dit sturen? Of ik nooit schade heb of niet weet hoe zoiets werkt?????? Stuur liever iets nuttigs

correct

beleeft en nog steeds correct na al die jaren. heel tevreden

Top ontvangst!! Door Uw medewerkster!!

Een fijn Welkom door Mevrouw Jemima Agyekum die mij keurig tewoord heeft gestaan!! Wees zuinig op haar want deze mensen zijn schaars!!

Respectloos geholpen

Vraag gesteld en niet netjes beantwoord

Totaal geen problemen als het komt om afhandeling van schades

Xx

Xxx

Geen problemen met auto gehad

Laatste auto schade keurig opgelost

Onze auto werd voor de deur in elkaar gereden, helaas reed de chauffeur zonder kennisgeving door, onze buurman had gelukkig het kenteken opgeschreven, met politie aangifte uit handen gegeven aan Centraal Beheer, schade mochten wij direct laten herstellen en na 10 maanden gaf de dader gelukkig toch toe de veroorzaker te zijn. Dit bericht kregen wij ook van Centraal Beheer, echt top de afwikkeling

Prima,

Duidelijke taal ,betrouwbaar en zeker betaalbaar.

Erg duur

Ik rij al tientallen jaren schade vrij. Ik krijg wel no-claim korting maar het blijft erg duur. Ik vind het niet te begrijpen dat als de auto al bv 7 jaar in de verzekering zit ik hetzelfde bedrag moet betalen als voor een spiksplinternieuwe auto terwijl de total-los waarde zeer veel kleiner is.

Aantal keren ruit moeten laten vervangen bij Carglass. Aanmelden en het wordt allemaal prima geregeld.

Ik heb gelukkig tot nu toe geen schade gehad,

De ervaring met CB is minimaal ik doe mee met het het panel.

Ik vindt de autoverzekering van centraal beheer prima.

Ik vindt centraal beheer een klantvriendelijk bedrijf .

ik schrok van de prijsverhoging

Nog geen ervaring met schade bij u gehad. Ik vond het wel een enorme prijs verhoging met de premie van vorig jaar. Ik begrijp dat het duurder wordt ,maar dit was wel erg veel

Goed maar niet goedkoop

Ondanks dat we met allerlei verzekeringen klant zijn is de combinatie korting vrij laag en soms overwegen we om toch verder te gaan zoeken naar een aanbieders van ons totaalpakket met lagere premies.

Duurt allemaal erg lang

In het voorjaar van 2023 van achter aangereden in Italië , we hebben maanden op onze eigen bijdrage moeten wachten. Bellen mailen we zijn er mee bezig. Nog nooit meegemaakt.

Prima verzekering voor een aantrekkelijke premie

Zeer vriendelijk en meedenkend

Bij een contact wordt ruim de tijd genomen en denken positief mee. Altijd met een goed gevoel het gesprek beëindigd.

Flinke schade, geen vergoeding

Ik werd rijdend op de snelweg in Spanje van achteren geramd, met 4800 euro schade als gevolg. Niet vergoed, want: ’U bent aangereden door iemand met een Spaans kenteken. Als het een Nederlands kenteken was geweest dan zou de schade wel gedekt zijn’.