Beste verzekering

Ik heb schades gehad aan mijn auto buiten mijn schuld. Werd super snel en goed geholpen. Ze hebben fijne en goede schadebedrijven die erg goed werk doen en je hebt er geen omkijken naar zij regelen alles direct met CB. Een echte aanrader.

auto verzekering

ben zeer tevreden met de prijs voor het product en de snelle afhandeling

Verzekering

Goed.

autoverzekering

uitstekend

Betaling

Ik ben 67 jaar en ik heb via jullie polis 20 schadevrije jaren ,,klopt niet!!!

prima deskundig contact

mijn beperkte ervaring was altijd helder duidelijk en constructief

snel wordt het opgelost

een belletje en het was opgelost

Snelle afhandeling

Goede hulpverlener en prettige medewerkster

Mijn ervaring tot nu toe is positief, als we ( mijn vrouw en ikzelf ) met de auto iets hadden, is dat keurig geregeld.. dus...... Prima.

Netjes alles afgehandeld

Je wordt snel en kundig doorverwezen naar de juiste garage. Heel prettig zoals alles afgehandeld is. Echt geen gedoe. Heel blij mee

goede prijskwaliteit.

Centraal Beheer is goed telefonisch bereikbaar en geeft ook bij een vraag, goede adviezen.

Autoverzekering

Afgelopen jaar had ik een schade aan mijn auto ,een kras, door een ander aangebracht Schade opgegeven ben ik ruim 40 euro per jaar mee gaan betalen maar het bedrag wat jullie aan het autobedrijf moesten betelen was iets meer dan 650 euro Daarom vind ik die verhoging buitenproportioneel hoog Schandalig eigenlijk

Auto verzekering

Nog nooit voor verrassingen komen te staan en een heel goede service en begeleiding bij schade. Voor mij een hele betrouwbare verzekering

Uitstekend verzekerd

We zijn al heel lang met onze huidige en eerdere auto’s verzekerd bij CB en zijn zeer tevreden over CB. Als dat nodig was werd er vlot gehandeld. Voor ons een goede reden om niet over te stappen naar een andere verzekeraar.

Die ene keer werd het perfect geregeld

Gelukkig heb ik CB weinig of niet nodig gehad voor de autoverzekering. Heel wat jaren geleden echter een akkefietje gehad. De Bulgaarse tegenpartij opende de deur op een parkeerplaats en veroorzaakte een putje in mijn spatbord. Echter opdraaien voor de schade werd een ander verhaal. De claim was op zich niet lastig, maar met buitenlandse tegenpartij weet je het maar nooit. CB regelde dit echter heel snel. De schade werd vrijwel direct uitbetaald en door CB terug gehaald bij de tegenpartij.

Top autoverzekering!

Goede informatie en snelle afhandeling bij schade!

Prima verzekering

Al jarenlang en diverse auto's hier probleemloos verzekerd voor een schappelijke prijs

Nooit geen problemen gehad met de autoverzekering.

Prima verzekekering

prima de lux

Snel alles geregeld

Mijn ervaring is als ik vragen of eventueel schade heb ik altijd snel geholpen wordt

service kan beter

Voor zo'n dure verzekering mag er best wat meer service zijn zoals: - waarschuwen dat een all-risk dekking voor de auto geen zin meer heeft als de waarde te ver is gedaald - toezenden groene kaart zonder daar eindeloos om te moeten vragen

Goed geholpen

Alles telefonisch geregeld met overstappen naar CB. Keurig te woord gestaan en alles geregeld.

Mijn ervaring bij Centraal beheer en hun autoverzekering is uitstekend.

Ik heb geen idee wat u daar mee bedoeld.

Vanaf het jaar 1969 tot heden tot volle tevredenheid verzekerd bij Centraal Beheer.

Prima dekking en prima afhandeling

Snel zonder problemen wordt je geholpen door de verzekering. Wellicht betaal je er iets meer voor