Lief

Ze hebben ons goed kunnen geruststellen in verband met het Noru virus. De monitoren waren vriendelijk.

Tof kamp en lekker veel uit gegaan.

Ik vond het een leuk kamp

Ik heb van het kamp genoten. Het was heel gezellig en leuk om met vrienden te doen.

Leukkkk

Alleen geen drank …..

Heel leuk

Ik heb er hard van genoten

Heel leuk!

Het was een super toffe vakantie!!!

leuk

genoten

heel leuk

klein

het ene huisje had een vele grotere keuken dan de andere ik bedoel geef de meisjes een grotere keuken

Gezellig

De douche liep minder goed af maar voor de rest was het wel heel goed

Makkelijk

Er was niet zoveel moeite in gestopt maar moet niet of zo

Leuke huisjes

Leuk

Leuke crew en goed verblijf! Helaas geen wifi en de busreis verliep niet zoals we hadden gehoopt (achterin is het nogal warm en we komen geen avondeten halen). Activiteiten zijn top, maar wees erop voorbereid dat je alleen met de mensen van Flowtrack bent, ook in Lloret. Je krijt heel veel vrijheid en er is genoeg te doen op loopafstand.

Nice

Goeie producten

Het zelfde als vorige

Zelfde als vorige

Leerijk

Op vrij weinig lessen, zeer veel geleerd!

Heel leuk!

De mensen waren hier heel vriendelijk! De bar was ook echt tof!

Tof!

Heb mij heel goed gehad, leuke mensen!