Ik heb erg genoten van de week met leuke activiteiten, gezellige mensen en veel vrije tijd!

Echt geweldig

Echt een van de leukste vakanties die ik ooit heb gehad

Nana

Nana

amazing

Geweldige ervaring in 1 week tijd

De week vloog voorbij. Heel veel leuke activiteiten gedaan en geweldig georganiseerd 😊

Leuke week gehad

Leuke ervaring

Leuke ervaring

Leuke plek veel soep

Ja dat

leuk

leuk

Tof

Het was een super leuke en gezellige vakantie.

We hebben veel leuke activiteiten gedaan met de groep, maar kregen daarnaast ook veel vrije tijd. Het was een goed geregelde reis en ik heb het erg naar mijn zin gehad.

Super leuke week gehad met leuke activiteiten, gezellige mensen en genoeg vrije tijd!!

Toffe plaats met veel mogelijkheden.

Platja d’Aro is een gezellige plek waar je zowel kan genieten van zon, zee en strand maar ook van een gezellig drukke stad.

Leuke huisjes leuke activiteiten

Echt een leuke vakantie, ik wil nog wel een keer.. Leuke activiteiten Wel weinig nachtrust gehad. Ik hoop dat er ook een 18+ reis komt

Super!!

H

goede en leuke huisjes

goede faciliteiten

Gezel

Super leuk iedereen was wel ziek

Gaaf

Leuke activiteiten en crew En het surfen was top

Super leuk

super

leuke crew, leuke activiteiten, veel vrijheid, TOPkamp