Super fijne groep, ondermaatse inspanningen van de crew

Ik vind het concept heel erg goed en heb een super fijne week gehad met een heel erg leuke groep. Jammer genoeg krijg je niet waarvoor je betaalt. De crew was echt ondermaats. Er zat enkel de eerste dag iemand op het strand, aan de bar en aan de surfcontainer (de betere planken waren ook niet meer goed gewaxed en daardoor niet bruikbaar), de rest van de week was er eigenlijk niemand te vinden of werd er met excuses gegooid dat het weer niet goed genoeg was, het voor hen ook de laatste week was of ze ook maar vrijwilligers zijn. Daarnaast hebben we geen sunset surf gehad en nooit een après surf gekregen, zelfs nadat we duidelijk hadden aangegeven dat we hier eigenlijk recht op hadden. De communicatie was ook heel erg chaotisch, we wisten nooit wat, wanneer en hoe tenzij we er zelf naar vroegen en als er vanuit flowtrack vervoer voorzien moest worden slaagden ze er niet in om te bedenken hoeveel autos ze nu eigenlijk nodig hadden, wat altijd tot een verlaat vertrek leidde. Ook werd er gedronken en gereden, wat echt wel niet oké is als je een groep vervoert. Daarbuiten liet de crew altijd overal op het kamp hun lege flesjes en afwas staan, wat een heel slordige indruk gaf. Ook werd er tegen ons gezegd dat het kamp rookvrij was, maar rookten de crew zelf wel gewoon overal. Het eten was wel erg lekker en altijd op tijd klaar. Jammer dat de extra service waarvoor je eigenlijk betaalt er gewoon niet was. Crew wordt denk ik niet aangenomen om enkel zichzelf te amuseren, en ook al vind je jezelf zogezegd een vrijwilliger, mag je nog steeds wel gewoon je best doen zoals dat ook van vrijwilligers verwacht wordt. Nu had je gewoon net iets te hard het gevoel dat zij gratis vakantie hadden op jouw kosten.

Goed kamp, ongemotiveerde crew

Ik heb een enorm leuke week gehad in Bisca door de leuke locatie, mooie tenten en vooral erg fijne groep mensen. De organisatie liet echter te wensen over. Er werd aan het begin van de week gecommuniceerd dat er steeds crew aanwezig zou zijn op het strand, aan de bar en aan de surfcontainer maar dit was slechts 1 dag zo. De andere dagen was er niemand te vinden op deze plaatsen. Het excuus was dan "te slecht weer" of "ja het is voor ons ook de laatste week". De motivatie van de crew was niet te vinden. De keukencrew daarentegen deed altijd enorm hun best en zorgde voor lekker eten.

Top vakantie, matige crew

Top vakantie gehad en volop genoten van de surf- en yogalessen! De sfeer op het kamp was ongedwongen, gezellig en laid-back. De groep was eveneens heel plezierig! Verbetering kan zeker op het gebied van communicatie en administratie. Zoals het niet vermelden dat je een eigen wc-bril bij je zou moeten hebben of berichten over lestijden en locatie die niet werden verstuurd.

De week

Hele leuke week gehad! Helaas was de communicatie aan het begin al vervelend en werden wij om 07:00 gedropt op een stille en donkere camping. Niemand die wist wat er moest gebeuren. Geen welkomsspel of kennismakingsspel om je kampgenoten te leren kennen. Jammer. Vaak niemand te vinden achter de bar, waardoor selfservice, onaardige crewleden die vooral met zichzelf bezig waren en geen goedemorgen terug konden zeggen. We werden vaak niet geholpen, crew in eigen wereldje die jij inkomt lopen q

Heerlijke vakantie maar gebrek aan communicatie

Heel erg naar me zin gehad, maar de organisatie op het kamp, hoe het werkte, de contacten met de crew, hoelaat we werden opgehaald maar dan weer een kwartier later, bijna de sunset gemist hierdoor. Had een stuk beter gekund, met kleine dingetjes.

Gezellige week met een leuke groep mensen

Ik heb een leuke week gehad! Een paar kleine puntjes waar ik tegen aan liep was het volgende: - surfles in het Engels, had dit liever in het Nederlands gehad. - trip naar Bordeaux was leuk, maar zou er voor kiezen om hier 1 dag van te maken zonder het aquapark ervoor, want nu hadden we niet veel tijd in Bordeaux - veel van de crew niet gezien, ze waren voornamelijk bij het familycamp - ik heb een fotograaf gemist bij de surflessen, toch leuk als er minimaal 1x een fotograaf was geweest

Een mooi surfkamp met veel vrijheid en mogelijkheden

Een prachtig surfkamp op een leuke locatie. De organisatie zat goed in elkaar, de groep mensen was fijn samengesteld. Je hebt niet superveel informatie vooraf, maar genoeg als je weet wat kamperen inhoud en als je een idee hebt wat je mee moet nemen. Op het kamp is eigenlijk alles wat je nodig hebt. De tipi's zijn ruim en comfortabel. Als er iets is, dan wordt er met je meegedacht en opgelost. Fijne ruimtes om samen te chillen, eten was gewoon goed en zelfs sommige avonden heel erg goed! Echt

Fijne reis gehad

Hele fijne eerste soloreis ervaring. Erg veel leuke mensen ontmoet die ook allemaal lekker stoked waren voor het surfen!

Gezellige groep, back to basic

Het camp is vrij basic. Alles wat je nodig hebt, maar geen luxe. Toiletgebouw laat qua hygiëne soms te wensen over. De 23 plus groep was ontzettend gezellig. Eten was top geregeld, heel smaakvol en er wordt goed rekening gehouden met allergieën. Feelgood crew was niet/nauwelijks aanwezig, voor vragen konden we wel bij Loeke, onze campleader, terecht en zij regelde meteen alles. Echt een topper. De bar was grotendeels op goed vertrouwen zelfbediening met drankkaarten. Alleen ‘s avond was er iema

Kan ik langer blijven?

Idem als hierboven!

Leuke week om nieuwe mensen te leren kennen, plezier te maken en even volledig te relaxen.

Leuke camping spot en leuk ingericht. Tijdens mijn week waren er effectief veel mensen alleen op reis dus elkaar leren kennen ging vlot. Eten was lekker. Genoeg activiteiten om je dagen mee te vullen. Jammer genoeg hadden we vaker pech met het weer en heb ik niet echt kunnen genieten van kwalitatieve surflessen. Heb het gevoel dat ik weinig tips heb gekregen om me te verbeteren. Misschien door de grote van de groep. Gelukkig kon ik het al een beetje en kon ik zelf nog vrij surfen.

Hetzelfde als vorige

Idem als vorige

Fantastische reis

Fantastische ervaring met horizon verbreden. Een erg mooie groep hadden we en de crew was ook erg goed. Een goed bandje zien spelen. Alles overtrof mijn verwachtingen

Leuke actieve vakantie

De surfvakantie was de juiste balans tussen actief zijn en chillen. Er hing een een ongedwongen sfeer waarbij je zelf kon bepalen waar je zin in had. Zeker een soort vakantie die ik nog een keer zou doen.

Heel fijn

Gezellig en sfeervol

Het surfkamp was erg gezellig. De kampeerplek zelf was erg mooi en sfeervol, de slaapplek goed. Ook het eten werd goed verzorgd. Wel werd er soms niet duidelijk gecommuniceerd over de activiteiten en was de boekhouding van de borg en activiteiten chaotisch. De crew is gezellig en toegankelijk, maar soms leek het meer hun feestje dan dat ze ons een prettige vakantie bezorgden. Al met al een leuke vakantie gehad met goede surflessen en materiaal, maar de crew zelf mag wat meer aandacht steken

Alles wat je verwacht en meer.

Het surfen, het strand, de sfeer, het dorp, het kamp, de volledige crew doet z’n reputatie alle eer aan. Hier kan je onbezorgd alle stress thuislaten en genieten van de vibes en partywaves!

Topreis met topsfeer!

Zalige surfreis met veel nevenactiviteiten. De groep paste ook heel goed bij elkaar. Heel veel sfeer dus! Zeker voor herhaling vatbaar!

Gezellig surfen, maar ook zoveel meer

Super organisatie en props aan de crew! Zeer leuke locatie en heel goed uitgerust kamp! De sfeer was fantastisch door de samenhang van zowel deelnemers als crew.

Fijne eerste ervaring met surfen!

Goede combi tussen geplande activiteiten en vrijheid. Toffe sfeer, lekker eten, goede surflessen! Kortom, een leuke vakantie! :)

Place to be!

Top dat het 23+ is geworden, leuk om met wat ouderen jongeren op pad te gaan!

Heerlijke week gehad met het motto ‘go with the flow’!

Het camp is super leuk en de surf omstandigheden waren geweldig!

Top vakantie!

Heerlijke week gehad met een enthousiast team dat voor je klaarstaat en iedereen persoonlijke aandacht probeert te geven. Het eten was heerlijk, en de groepsdynamiek, ondanks de grote verschillen in leeftijd, maakte het tot een vakantie voor herhaling vatbaar!

Prachtige ervaring

Precies wat het moest zijn

Zalige week met een toffe groep en een super crew. Golven en vibes gepakt, alleen jammer dat de tijd zo snel gaat in Biscarrosse