Toffe week

Leuke crew, goed georganiseerd en fijne uitstappen. Zeker tevreden

Goed georganiseerd, sfeervol kamp en leuke mensen

Heel leuke week gehad. Alles was top geregeld. Genoeg activiteiten en vermaak op het kamp. In een korte tijd veel leuke mensen leren kennen. Surflessen waren ook leuk en leerzaam. De mogelijkheid om elke ochtend lekker te ontbijten en te dineren met kampgenoten (+ additioneel broodjes te laten bezorgen op het strand) is ook echt top!!

Topweek

Lekkere vakantie

Het surfkamp is goed georganiseerd en goed opgezet. Het verblijf is prima, ruime tenten, goed ontbijt en avondeten. De crew kun je makkelijk benaderen en denken/helpen mee met de vragen die je hebt. Daarnaast mixt de crew zich ook natuurlijk met de gasten, waardoor contact met hen laagdrempelig is.

Super georganiseerde surfweek met veel gezelligheid

Super goed georganiseerd kamp (eten, tenten, surflessen en side activiteiten). Betrokken, gezellig en toegankelijke crew. Mooi maximaal aantal deelnemers wat het kamp niet te massaal maakte. Als deelnemer hoefde je inprincipe nergens druk over te maken om een top week te ervaren!

Top vakantie!

Het was echt een hele fijne, relaxte vakantie. Bij de crew kon je terecht voor vragen, erg fijn. Verder was het glutenvrije eten echt top geregeld! Ze waren er echt heel oplettend in.

Relaxed kamp met goede surflessen

Niets moet maar alles kan tijdens het kamp. Ongedwongen sfeer. Materiaalhuur en surflessen, maaltijden & bar zijn top geregeld.

Erg leuk

Cava ruime tent. Goed voor 2. Erg dichtgelegen bij de douches wat zijn voordelen had maar 's nachts ook zijn nadeel (lawaai).

Tipitastisch

Hele leuke week gehad. Goede surflessen voor gevorderden van Emiel met leuke grapjes erbij. Surfplanken kun je pakken wanneer je wil ook als je 's ochtends vroeg om 6u wil gaan surfen. Eten was prima en broodjes werden bezorgd op het strand wat heel chil was. Kampleider Loeke was erg aardig en behulpzaam en regelde alles voor je. Leuke mix van Belgen en Hollanders! Tips: zeep bij de wc neer zetten. Uitje Bordeaux niet combineren met waterpark/wakeboard, dat was erg saai en daardoor weinig tij

Biscarosse 2023

Alles in orde, crew vrij op zichzelf

Topvakantie

Een hele fijne ervaring, ook als je alleen op vakantie wilt gaan :)

Fijne eerste surfervaring

Zalige reis en toffe bestemming. Camp lead was ook super en ze houden rekening met elke persoon. Goeie surfleraars. Afstand naar strand te voet met borden is pittig. Gelukkig zalig uitrusten op het strand of het gezellige kamp (prima camping). Zalige golven voor alle niveaus. Lekker ontstressen, ik voel dat veel van de crew anders in het leven staan (chill) en zelf ook gewoon veel plezier maken met hun sterke band. Overall fijne ervaring, dankjewel.

Top ervaring!

Mooi kamp, gezellige groep

Fijne tijd gehad. Alles goed geregeld en erg lekker eten.

Top week!

Zeker een aanrader, beter dan andere kampen waar ik geweest ben. Het was heel chill en de crew was top.

SUPER

Top week gehad. Groep was klein, maar erg gezellig. Crew enthousiast en behulpzaam. Erg welkom gevoeld. Week is voorbij gevlogen, zou dit kamp zeker aanraden aan mijn vrienden die willen leren surfen!

Fijne verblijfplaats in de natuur

Gezellig kamp gelegen op een rustige camping met rondom veel natuur.

Super leuke sportieve en gezellige week met gelijkgestemden

Ik heb een hele leuke week gehad. Er waren elke dag activiteiten, het kamp was heel gezellig ingericht en de surflessen hebben ervoor gezorgd dat ik echt de basis onder knie heb en zelf golfjes kan pakken. Ook het weer in Biscarosse is echt top!

Gastvrij surf kamp

Gevarieerde week met voldoende afwisselende activiteiten om het een hele week boeiend te houden. Zeer aangename camping crew: allemaal gastvrij, flexibel,... Kortom chill zoals het moet zijn!

Good vibes

Toffe vakantie

Goed voorzien kamp dicht bij het strand

Leuk Flowtrack kamp temidden van een grote camping in het bos, met allerlei vermaak en een heerlijke plek om te zijn.

Chill

Zalig!