Geweldige koelers!

Sinds afgelopen zomer helemaal fan van deze koelboxen geworden! Koelen enorm goed, ook als het warm buiten is. Weinig lawaai, kortom perfect! Thuis wordt hij ingezet voor feestjes, verjaardagen, BBQ’s etc.

Doet zijn werk goed.

Eenvoudig te bestellen en Snelle levering

Werkte niet naar behoren.

2 keer deed deze het goed en op moment dat we op vakantie willen gaan doet deze het niet meer. -20 werd niet meer gehaald en de temperatuur liep alleen maar op. Leek er op of de compressor niet meer functioneerde. Telefonisch klantenservice niet kunnen bereiken maar via whatsapp. Vriendelijk maar kunnen niet de juiste oplossing bieden omdat het een internet bedrijf is. Hier deden ze dan ook geen moeite voor. Mij leek een jaar extra garantie intressant maar je kan hem beter bij de wit in Schijndel halen of andere fysieke winkel. Mocht er wat mee zijn kan je terug en krijg je misschien een andere. Wij zijn halsoverkop naar Heuts gereden. Hier een eurom double Fred gehaald en deze heeft het de hele vakantie en in de auto prima gedaan. -20 zelfs in de auto word snel gehaald wat erg prettig was ivm nat vers voer van de hond.

Het product ziet er zeer robuust uit, voldoet aan de verwachting

Leuke ervaring , direct antwoord op mijn vragen en het product werd afgeleverd op de afgesproken dag.

ziet er allemaal goed ui

hij werkt gelijk uit de doos (mag je ook wel verwachten lijkt me) zonder moeite en ook de app doet het. garantie zou van 2 naar 3 jaar worden gezet als je hem online bij Hyckes koopt alleen heb ik daar geen bericht van ontvangen of bewijs van gekregen. Dat valt dan wel tegen als ik eerlijk ben

Zeer degelijke koelbox. Zuinig (thuisbatterij met 120 watt zonnepaneel) en ruim.

Zeer goede klantenservice. Snel en duidelijk.

Veel stiller dan de life

Uitstekende service van Hyckes na het horen van een pieptoon bij de Life koelbox. De pro heeft alles en ook twee handige mandjes. Erg blij met deze koelbox!

Snelle levering, goed verpakt

Kijken,klikken,klaar. En de volgende dag in huis.

Snelle levering en mooi product

Ligt van gewicht en makkelijk mee te nemen.