Verzekeren zakelijke auto

Ik rij een zakelijke auto voor mijn makelaardij. (eenmanszaak) Geen leaseauto, en gekocht uit eigen verdiende middelen. Voorheen verzekerd geweest bij FBTO (doen geen zakelijke auto's meer, kennelijk) Keurig doorverwezen naar Centraal Beheer (uit dezelfde verzekerings groep volgens mij Achmea) Zij doen het wel. Ging zeer eenvoudig online! Keurig nette opvolging met follow up mails ter bevestiging. Zakelijk verzekeren doen veel verzekeraars niet! Wat enigszins vreemd is, zeker in mijn beroepsgroep, want ik loop niet meer risico dan iemand die privé in een auto naar het werk rijdt en terug! Ik snap dat wanneer je te maken hebt met een koeriers- of taxi bedrijf dat dit een ander verhaal is, alleen is het wel vreemd dat veel verzekeraars het uitsluiten. Pluim voor Centraal Beheer! (en altijd leuke reclames)

Tegenvaller

Ik keek op de site bij centraal beheer voor mijn autoverzekering, tikte alles in en er kwam een bedrag uit waar ik mij goed in kon vinden. Vervolgens bleek dat mijn auto die uit belasting overweging op mijn zaak staat een financiële beheer b.v. dus ik rijd erin en heel af en toe mijn vrouw vele honderden euro duurder werd in de verzekering na volgens mij het maximaal schade vrije jaren. Gebeld met Centraal Beheer waar ik meerdere verzekeringen heb lopen , het antwoord dit is onze policy er kan ook personeel in rijden die ik niet heb ,conclusie eind van het jaar verder kijken.

snel en niet moeilijk

Eerst een paar concurrenten geprobeerd om on-line meteen na aankoop mijn auto te verzekeren, na alles informatie ingevoerd te hebben wat meer dan 5 minuten in beslag neemt, kreeg ik te hoeren omdat het zakelijk was ze deze verzekering niet aannemen. Bij centraal beheer ging het wel in een keer, wel bent u iets duurder. Mvg, Y.Molin

Snel geregeld en verzekerd

Goeie service

Fast service

We are satisfied from service

Ik ben snel en vriendelijk geholpen

Ik ben tevreden zoals ik antwoord krijg als er vragen zijn en alles word correct afgehandeld.

Excelent

Uiterst kundige en aardige medewerkers. En geen lange wachttijden...

Zeer snel en goed behandeld

Online heel snel en makkelijk een zakelijke verzekering voor mijn auto afgesloten.

Ondersteuning top. Mogelijkheden Oldfashion.. jammer

Wil je net effe anders dan standaard waarbij dit wel kan bij de andere grote concurrenten. Dan is het bij CB net effe nix, ik helaas ga overstappen. Jammer.

Fijn meegedacht en prettige medewerkers

Fijn meegedacht aardige medewerkers

Goede en snelle service en duidelijk adviezen

Perfect geregeld!

Vriendelijke en efficiënte afhandeling aanvraag en uitvoering autopolis

Uiterst vriendelijk en snel geholpen

Heb een zakelijke autoverzekering afgesloten en ben heel erg vriendelijk, goed en snel geholpen door 2 medewerkers.

Gaf heel goed uitleg

Zeer aardige mensen aan de telefoon

Het bedrijf is klant vriendelijk maar niet heel snel in de verwerking en acceptatie van de verzekering.

Super geholpen

Ben zo goed geholpen gelijk 1 stress minder

Tevreden

Tevreden over de snelheid, het gemak en de wijze waarop wij de zakelijke autoverzekering hebben afgesloten.

Een fantastische verzekerings bedrijf

Ik ben Goed geholpen Alles is duidelijk uitgelegd . Snelle service

Snel en adequaat geholpen

Ik ben snel en adequaat geholpen. Tijdens het telefoongesprek werd de wijziging en de aangepaste verzekering verwerkt. Top!