3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en groot assortiment.

Ik heb 3 monitoren gekocht waarvan er 2 een dode pixel hadden. De eerste zag ik direct en ik dacht, komt wel. Pas geleden zag opeen ander scherm een paar centimeter uit de rand een blauwe pixel (ik heb een donker bureaublad dus het valt zo eerst niet op). Ik heb toe contact opgenomen met Coolblue. Dit liep op her eerst niet erg soepel. Ik voelde mij niet erg geholpen, omdat er niet met mij mee gedacht werd.In de basis kwam het er op neer dat hier geen garantie op was. Toen ik een recensie plaatste op Kiyoh werd er snel contact opgenomen met mij en werd er wel mee gedacht en was mij PDF gegeven van de leverancier waar ik de voorwaarden kon zien. Ze hadden ook uitgezocht dat Philips waarschijnlijk wel iets kon doen, omdat deze een goede garantie policy hebben. Inmiddels loopt het nog en probeer ik samen met Philips uit te zoeken of zij dit vergoeden of niet. Er is inmiddels een retour procedure gestart door Coolblue. Dus misschien had het van Coolblue handiger geweest om direct een pakketje met info te geven in plaats van 'U heeft pech, dit valt niet in de garantie'. Ik heb wel van een medewerker meegekregen dat het handiger is om direct te schakelen, want binnen ene bepaalde tijd had ik het gewoon terug kunnen sturen en was er niets aan de hand geweest. Goeie tip.

Pluspunten

Snelle bezorging, alles netjes in orde, niks kapot of schade gelopen

n/a

Pluspunten

Super levering en service!

Email notificaties

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering, zelfs op zondag!! Het geleverde product Samsung monitor was zeer goed verpakt!

Geen verbeterpunten watmij betreft!!!

Pluspunten

Goede en snelle levering, alles netjes verpakt..

Pluspunten

Levering zoals beloofd. Duidelijk website met keuzehulp.

Geen....

Pluspunten

Snel en efficiënt

Pluspunten

Betrouwbaar, snel en makkelijk. Ze maken waar wat ze zeggen.

Pluspunten

Pluspunten

ik heb hier een monitor gekocht volgende dag had ik hen al in huis aansluiten en werken moeilijker dat dat is het niet

het enige vreemde vond ik dat de paketbezorger aan kwam lopen met een doos van een meter bij vijftig centimeter en ook nog vijftig centimeter hoog daarin zat wat plasticopblaas bescherming en op de bodem lag de doos van de monitor (de orginele doos) ter eerste, een beetje overdreven om die monitor in zo'n hele grote doos te verpakken ten tweede als je dat dan doet pak hem dan goed in beschermplastic of folie en leg hem niet op de bodem van die doos dan is hij namenlijk nog niet beschermt

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. Lage pijs.

Pluspunten

Alles prima goede en snelle levering.

Pluspunten

goede & snelle levering. Met de klantenservice gebeld, ook daar goed geholpen door iemand die wist waar hij het over had

Pluspunten

goed en makkelijk bedrijf.

weet nog niets

Pluspunten

Werkelijke interesse in de klant en wat hij/zij wil. Praktische keuzes objectief aanbieden. Alles zoals afgesproken. Prima.

Pluspunten

levering duidelijke communicatie

Pluspunten

snelle en goede service

Pluspunten

Snel en zorgvuldig. Tweedekansproduct absoluut in nieuwstaat, leuke optie.

Pluspunten

Snelle levering Perfecte retourservice Geen verzendkosten

Pluspunten

Gratis verzending, gratis retour. Ruime openingstijden klantenservice. Ruim assortiment op elk denkbaar vlak qua bruin- of witgoed. Veel reviews op de website wat je kan helpen bij de keuze van een bepaald product.

In mijn geval met de aankoop van een monitor had ik liever gezien dat ik bij de klantenservice meer deskundigheid had gekregen. Ik belde voor advies en de medewerker kon daarin niet helpen, ging het overleggen met een meerdere en het antwoord dat retour kwam (dat dus deskundig zou moeten zijn) had totaal geen betrekking op het probleem. Dat vind ik erg jammer. Zo krijg je dat mensen moeten bestellen/retouren/bestellen/retouren tot ze eindelijk het gewenste product hebben. Kost geld. Wat je mijn inziens kunt besparen met voor bepaalde productgroepen gespecialiseerde klantenservice in te zetten.

Pluspunten

snelle order afhandeling en levering,

Pluspunten

Duidelijke info, snelle levering, goed product.