Geweldige service

De dag na aflevering van het bestelde product was de prijs in één klap een heel stuk gedaald. Na twee minuten chatten met de servicedesk werd het verschil meteen gecrediteerd en terug gestort. Geweldige service en nogmaals bedankt voor de super service. Het product zelf bevalt overigens uitstekend!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houden zo!

Bijna perfect

Bezorging leek in eerste instantie niet volgens belofte te lukken omdat Post.nl vertraging zou hebben en aanbood de volgende dag maar dan overdag te bezorgen. Had uitdrukkelijk om avondbezorging gevraagd en uiteindelijk werd het toch daar naartoe opgeschoven en kwam alles op zijn pootjes terecht. Product was uitstekend verpakt en de bezorger was vriendelijk en beleefd zodat ik intussen prima gebruik kan maken van mijn telefoon set.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Cool bleu is er altijd voor you

Fijne firma

Redelijk

Hij was vergeten de verpakking mee te nemen beetje jammer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter op letten en niet te vroeg komen

Kado besteld, maar na 3 dagen nog niet ontvangen.

13 november een bestelling geplaatst,onder het motto " vandaag besteld,morgen in huis". Wacht nog steeds, probleem ligt bij de transporteur. Makkelijk zo.

Keurig

Keurig geleverd volgens afspraak op de juiste tijd en plaats EN prima product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik schrijf nooit reviews maar moet nu toch kwijt dat ik erg tevreden ben over Coolblue. Wasmachine binnen dag geleverd en super vriendelijk en correct geïnstalleerd. Na eerdere ervaringen met ander bedrijf is dit een verademing!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, vooral houden zo!

Disappointed

It’s supposed to be next day delivery… I ordered on Wednesday but amazing postal NL will deliver it on Monday next week Now I’m going on holiday so not be able to even collect that 3SCBLU2867432 Counting on refund Don’t need that any more Thanks

• Would you recommend us? No
  • Sure

Super service

Snel bezorgd en goede uitleg via email

Snelle levering, goede service

Vaak nieuwe producten die niet van retouren afkomstig zijn. Dat is vaak anders.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Let op je prijzen! Lopen nu uit de pas met concurrent. Maw wat mag service kosten

Ondanks dat we niet thuis waren was bezorger alleen maar bezig het voor ons op te lossen. En uiteindelijk heeft hij gewacht tot dat mijn vriendin thuis was, dit terwijl wij niet op afgesproken tijdstip thuis waren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service. Snell en tot de keuken bezorgd. Ben blij dat ze heeft de oude koelkast me genomen.

Medewrkers waren profisioneel en heeft alles goed gedaan.

Omslachtig

In eerste instantie gekozen voor afhalen in winkel, zodat ik dezelfde avond nog aan de slag kon met de producten. Vind het afhaalsysteem in de winkel erg omslachtig, nummertje trekken, lange wachtrij omdat medewerkers zowel advies geven, producten verkopen en producten afhalen. Had beperkt tijd dus na 20 min. wachten moest ik helaas weg zonder product. Vervolgens bezorgwijze aangepast naar thuisbezorgen (dit werd wel netjes opgepakt). Helaas kwam het pakket alsnog een dag later maar dat was aan vertraging bij PostNL te wijten. Lang verhaal kort, het kassasysteem in de winkel vind ik omslachtig en onlogisch. Merkte tijdens het wachten dat meerdere klanten het onhandig vonden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afhaalbalie scheiden van verkoop/adviesbalie?

Geweldig!

In januari 2024 een airfryer gekocht, deze deed het niet meer. Opgestuurd naar Coolblue en 1 week later een nieuwe ontvangen. Echt topservice!

Excellent

N/a

• N/A

Teleurgesteld levering moestuin ophalen terwijl ik thuis was en niemand aangebeld heeft

Zeg nooit nooit maar voorlopig kopen we zeker niets meer bij coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doen wat je beloofd

Top !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super service en inzetsnelheid.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Het was allemaal duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden. De mannen die de producten kwamen brengen waren ook vriendelijk en professioneel.

dat is snel

dashcam besteld en de volgende dag al op kunnen halen. top!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nope

Correcte behandeling

Alles prima in orde

Snel geleverd en tevreden over het apparaat (philips baristina)

Coolblue oerfect, vervoerder waardeloos

Coolblue is een fijn bedrijf service is altijd prima. Het cijfer ligt iets lager doordat post NLdie voor coolblue levert ronduit slecht is. Chaufeur belt tot 2x toe aanen komt niet nasr de deur en gooit het apparaat in de lift en rijd gewoon weg. Gelukkig was ik zo bij om in de lift te kijken. Het had zo door iemand weggenomen kunnen zijn. Ik raad coolblue aan om zelf of een betere vervoeder te laten leveren. Trouwens mijn de Longhi espresso apparaat is wel perfect!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vervoerder niet meer gebruiken.

goed geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed geholpen en geadviseerd.

De aanschaf van mijn nieuwe iPhone verliep probleemloos. Goede tips van de verkoper en uitstekend advies via een standaard toegestuurde e-mail.

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam

Over Coolblue

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.