Keurig van te voren bericht.

Erg blij mee!

Mijn pakketje was netjes geleverd, goed ingepakt, de chauffeur was vriendelijk en behulpzaam.

keurig geholpen

snel en keurig geholpen

Hilarisch goed

Wat een hilarische belevenis om je pakje op te halen in een winkel waar de medewerkers namen roepend door de winkel lopen! Prima geholpen door een vriendelijke medewerker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen, snelle levering en wat helemaal geweldig is, is dat je na aankoop nog een bericht krijgt over hoe je je apparaat kunt instellen! Dat is service!

Fijne winkel.

Altijd goede service. Top!!!

Onze ervaring is goed.

Bij afhalen fijn geholpen en goed advies gekregen.

Altijd geweldig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Perfect geregeld goede prijs

Bestelde artikel werd snel en zeer goed verpakt geleverd. Ook werd ik tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue doet wat beloofd is

Bestelling en levering gaan supermakkelijk en zoals je zou willen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet ontvangen terwijl de track en trace 'bezorgd' vermeldt

Niet ontvangen terwijl de track en trace 'bezorgd' vermeldt. Graag zie ik dat het product alsnog wordt bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Track en trace verbeteren want het klopt niet

Nette levering. Product tweedehands niet helemaal zoals omschreven.

Tweedekans besteld. Zou opnieuw verpakt met originele accessoires zijn. Geen accessoires meegeleverd. Kaal apparaat zonder verpakking.. Miste ook ophang systeem voor aan de deur. Nu zelf opgelost, maar toch jammer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere omschrijving bij tweedekans wat erbij zit

Werkt super

Een usb dual hard drive docking station besteld om een harde schijf uit te lezen van een computer die overleden was. Dit apparaat doet wat hij moet doen en lekker snel.

Top !

Heel tevreden en supersnelle levering door eigen vervoersdienst. Daar kan menig vervoersbedrijf een voorbeeld aan nemen ! !

Zeer vlotte bezorging

Bestelde artikel is netjed op tijd volgens afspraak bezorgd. Prima service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima zo

Was en blijf een zeer tevreden klant!

Het is vrij simpel: ik ben een vaste klant. Prijs gunstig en levering stipt volgens afspraak. Nazorg heel fijn (aanwijzingen bij in gebruikname).

great experience !

everything was super well organised and the staff was friendly and helpful smaat experience! highly reccommend!

Prima op tijd bezorgd!

Besteld en de dag erna bezorgd! Doen wat je beloofd, dat is top!

Snel besteld en geleverd

Service zoals het behoort.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

TRAAAAAAAAG!!!!!

Sinds 17 dec bezig met het ontvangen van een redelijke reparatie-offerte voor een kapotte wasmachine van nog geen 3 jaar oud. 1e offerte van de fabrikant (Haier) zelf komt neer op 70% van de aanschafkosten! We verwachten een langere economische levensduur dan 2 jaar, dus terug naar de verkoper. Op de 23ste contact gehad, op de 30 nog steeds geen reactie. Net aan de telefoon wordt ons vriendelijk medegedeeld dat we alweer 2 werkdagen moeten wachten. Daar zit oud en nieuw tussen, dus dat gaat nog wel even duren... We zijn een gezin van 5..Ik ben vooral dankbaar voor de 'service' van mijn buurvrouw. Haier en Coolblue laten het in mijn ogen flink afweten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? kan het ietsje sneller????

Service prima

Levering service altijd prima geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

best price, fast delivery

best price, fast delivery

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijk en met een glimlach van mij.

It was really good!

The product which I bought is working great, the quality is as well.

Juiste hulp

Met goed advies en de juiste hulp een laptop gekocht

Oostplein 97

3011 KW Rotterdam