Laden reviews...
4.409 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Ik wilde een bepaald type steelstofzuiger dat op dat moment niet voorradig was bij Coolblue. Ik heb toen aangegeven dat ik wel een mailtje wilde als de stofzuiger er weer was. Dat mailtje kwam inderdaad na een tijdje. Ik heb hem toen meteen besteld en hij werd precies op de afgesproken tijd thuisbezorgd. Keurig allemaal
Marjanne
Elst
Geen pakketje nog ontvangen
Andere pakket bezorging
Elly Feenstra
Wieringerwerf
Cadeaukaart inwisselen werkt niet op desktop. Je klikt op die link tijdens het bestellen en er gebeurt letterlijk *niets*. Op mobiel werkt het wel. Coolblue: fix dit a.u.b. En neem vooral contact met me op, want alleen jullie webdevelopers weten de juiste wedervragen te stellen. Verder is het onmogelijk om gewoon een bericht achter te laten. Je kunt chatten met een AI, en als die er "niet uit komt" dan mag je in de telefoon kruipen. Dat zijn je opties. Waarom kan ik niet gewoon een bericht sturen dat door een mens wordt opgepakt? Als ze de telefoon kunnen opnemen, kunnen ze toch ook een bericht lezen en beantwoorden?! Of gewoon E-MAIL, ze sturen nota bene ook order updates via e-mail, dus ze hebben e-mail. Zet je e-mailadres gewoon op website verdorie, dat geeft mensen het vertrouwen dat ze altijd evt contact kunnen zoeken. Jammer dat dit een trend is bij meer webshops, maar bij Coolblue zou ik kwaliteit verwachten, geen dozenschuiverij. Los hiervan is het een prima website en een goed bedrijf met vriendelijk personeel (zolang dat echte mensen zijn) en geen ge-jamaar met ruilen/retouren.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Contactformulier, e-mailadres, chatten met een mens.
Martijn
Nieuwegein
Het aankopen ging snel. Verkoper praatte ook heel snel toen ik wat wilde vragen over ecmxtra aankoop stekker en/of kabel. Daarbij had hij iets rustiger kunnen praten en checken of ik überhaupt de verschillen ken tussen oplaadstekkers en verschillende usbc.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zie boven. Rustiger praten en checken of de informatie aankomt.
Cathalijne
Amsterdam
altijd scherpe prijzen goede service en snel leveren
erik Van der heide
Koog aan de Zaan
Nette overzichtelijk website snelle levering
Geen verbetering
G
Zwolle
goed geholpen
uitleg in de winkel
W.L.van Doorn
Spijkenisse
Ik werd goed geholpen aan de balie. De levering die de volgende dag plaatsvond was ook tip/top. Via een sms kreeg ik het tijdstop door wanneer de levering plaats zou vinden en een kwartier van de voren werd ik ook nog eens gebeld. Al met al een prima service.
Jerry
Den Haag
Besteld scheerapparaat keurig de volgende dag ontvangen.
Nee.
Fons
Roermond
Slechte opnemen van servicemedewerker moest maar op site kijken gewoon waardeloos
Betere service
Mari
s-Gravendeel
Gebeld of de welpassende schroeven konden worden nagezonden. Nee moest de beugel in zijn geheel terugsturen?? Tevens zou de oude tv worden meegenomen. Deze stond klaar, maar daar de nieuwe tv zonder aanbellen achter de open deur stond is de oude niet meegenomen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
betere afwikkeling bij een foute aflevering
Mathieu
Maassluis
Persoon in Middelburg is vriendelijk en behulpzaam. Nemen de tijd voor je.
Sam
Terneuzen
Ik heb donderdag een boretti bbq besteld en die werd netjes op vrijdag op de afgesproken tijd geleverd. Althans .... bij het openmaken van het pakket , zag ik pas dat ik een samsung doos met een smart oven erin had gekregen. Meteen maar gaan bellen, na 3 kwartier kreeg ik een jongedame aan de lijn die mij nog twee maals een kwartier in de wacht moest zetten omdat ze niet goed wist wat ze ermee aan moest. Uiteindelijk moest ik een mail gaan sturen met foto's van het verkeerde pakket. Want het moest allemaal uitgezocht worden. Dit alles heeft me dus ook nog bijna anderhalf uur in de wacht aan de telefoon gekost. Later op de dag kreeg ik een mail dat ik binnen 24 uur terug gebeld zou worden . Dit is nog niet gebeurd. Nu 2 dagen later. Al is het nu zondag, zeg dan niet dat je binnen 24 uur belt. Ik snap gewoon niet waarom er niet direct gehandeld is en mijn bestelling per direct opnieuw verstuurd kon worden en dan het verkeerde pakket weer mee terug nemen. Protocol zit schijnbaar in de weg van gezond boeren verstand. Erg jammer aangezien ik zaterdag een bbq feestje in de tuin had met vrienden , maar dus zonder Bbq. Ik ben beter van Coolblue gewend Vandaar mijn teleurstelling. De bezorging zelf was perfect. Hele fijne bezorger en prima op tijd, hij kon er niks aan doen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zorg aub voor betere bereikbaarheid , en slagvaardigere klantenservice.
Felix Derksen
WIJK BIJ DUURSTEDE
Kom er thuis achter dat Windows Home op de latop staat en NIET om te zetten naar PRO OEM zonder dikke kosten! Niet eens benoemd of gevraagd waar laptop voor te gebruiken bij afhalen in de winkel!
Doorvragen waarvoor gebruik
Segrun
Haarlem
Ik had bij Coolblue besteld omdat het de volgende dag bezorgd zou worden. Nu 3 dagen verder en nog niet binnen. Dit komt door de bezorger maar ik vind het jammer dat je niet kan kiezen wat je voorkeur is voor bezorger. Mijn voorkeur heeft Postnl tov DHL.
Keuze in bezorger
Boy
Hoogwoud
Uitstekende snelle service met meedenkend vriendelijk personeel.
Absoluut niet.
Rick
Hoofddorp
Ben prima geholpen door een medewerker met verstand van zaken.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
zet de muziek in de winkel een tikkie zachter
Jan Kamps
Hoogeveen
Advertised as Second chance with no sign of use, this Tapo security camera is completely AS NEW, with quick delivery as well. Already installed and working perfectly. Thanks yet again Cool Blue.
N/A
Geoff
HARMELEN
Mooi apparaat Robo Tock 20 Sonic Complete Netjes en goed geholpen door bekwame Personen.
Janina
Rotterdam
Over alles ben ik zeer tevreden, behalve over het systeem wanneer je je bestelling wilt ophalen in de winkel. Je komt na aanmelden in een virtuele wachtrij. Je naam staat op een digitaal bord. Ook mensen die advies nodig hebben etc. komen in dezelfde rij en als je dus pech hebt staan er een aantal voor je en dan kun je net als ik 30 minuten staan wachten voor iets wat vervolgens wel heel snel gaat. Stond met 2 minuten weer buiten toen ik aan de beurt was.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Ja, systeem van ophalen in de winkel veranderen.
Yvonne
Hoofddorp
Jennet
Genemuiden
Good
N/A
Valsamo
TILBURG
Prima ontvangst in de winkel, snel geholpen
André
Leeuwarden
Ik heb een was/droog combinatie gekocht bij Coolblue in maart 2026. Helaas is de centrifuge stand stuk gegaan op 19 juli 2026. Vervolgens gaat het inregelen van de reparatie erg slecht. Er staat op de website dat je na 2 werkdagen een telefoontje van de reparateur kan verwachten. Deze belofte maakt CoolBlue niet waar. Nu is het 26 juli 2026 en zit ik nog steeds zonder enige vooruitgang voor het repareren van de was/droogcombinatie en dat terwijl ik 2 jaar garantie heb op dit apparaat. Ik baal ernorm.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Ja wanneer er iets stuk gaat het beter regelen.
Coen
Arnhem
Deze bestelling is prima gegaan
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Nakomen van afspraken blijvend houden
Thalia Rosina Louwaars
Heerle