Quick

All good

• N/A

Goede snelle service

Pakketje was snel en netjes verzonden.

Zoals altijd snel geleverd

Top bedrijf. Altijd volgens afspraak geleverd

Uitstekende levering

Snel geleverd en aardige bezorger

Perfect, snel, goed

Website goed, snelle en perfecte levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig service aanbod en levering

Ga zo door

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel, duidelijk en vriendelijke service

Complimenten aan de bezorger. Opgewekt vriendelijk

Bezorging

Bestel donderdag voor dinsdag word het alsnog woensdag bezorgd. Neem express een dag dat ik thuis ben.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgen op de dag van aanvraag

Het is goed geregeld

Het is goed geregeld zoals afgesproken

Prima geholpen

Ruime keuze en vakbekwaam advies

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Goede en vlotte levering

Het aanmelden in de winkel is makkelijk en duidelijk

PostNL heeft niet afgeleverd

PostNL heeft het pakket niet, volgens afspraak, afgeleverd. De bezorger is zelfs niet langs geweest. Dit is bij ons in het verleden vaker voorgekomen bij PostNL. In de toekomst zullen we eerst kijken of we bij een andere webwinkel kunnen bestellen, die niet met PostNL werkt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stop met PostNL

Super tevreden over Coolblue. Super service! Elektrische tandenborstels besteld welke de volgende dag bezorgd zijn. Kreeg een tijdspad van één uur en een kwartier van te voren nog een sms'je dat ze onderweg waren. Thankyou!

bedankt

snelle levering alles perfect gecombineerd met steamVR, rijke selectie aan games

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes op tijd geleverd maar leverdatum aanpassen ging niet goed

Artikelen volgens afspraak geleverd maar op een dag waarop ik niet thuis was. Ik wilde dat voorkomen door de leverdatum te wijzigen maar om onbekende redenen is dat niet gelukt. Pakket daarna opgehaald bij Post NL afhaalpunt. Positief was de mail met gebruiksinstructies en handleiding.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Leverdatum aanpassen ging niet goed. Graag duidelijker regelen of aanwijzing verduidelijken

altijd betrouwbaar met de beste prijs

altijd betrouwbaar met de beste prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Webshop OK Levering OK Snelheid OK Instructies OK, dus alles zat mee ;-)

Het installeren van de beveiligingscamera's verliep sneller dan gedacht.

Vriendelijke en probleemloze service

Ongekende klantgerichtheid

Prima service!

Ik had eerst een kleiner product besteld, deze paste niet. Heb een nieuwe besteld en kreeg bericht dat ik de ander ook mocht houden. Geld was snel weer terug op de rekening

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Gewoon super zoals we van Coolblue gewent zijn.

Dit ding is echt top!

Na een paar dagen met de Pioneer SPH-DA77DAB in mijn auto kan ik zeggen: dit ding is echt top. De draadloze Apple CarPlay is superhandig. Zodra ik instap, verbindt mijn iPhone automatisch en kan ik meteen mijn favoriete Spotify playlists afspelen. Het touchscreen is lekker helder en reageert snel, wat het bedienen tijdens het rijden gemakkelijk maakt. De geluidskwaliteit is precies waarom ik voor Pioneer ben gegaan. Het kostte even wat tijd om alle audio-instellingen goed af te stemmen; er zijn zoveel opties dat je echt even moet puzzelen. Maar zodra alles goed is ingesteld, klinkt het echt fantastisch. Als je op zoek bent naar een nieuwe autoradio met topgeluid en handige functies zoals draadloze Apple CarPlay, dan kan ik de Pioneer SPH-DA77DAB zeker aanraden!

Teleurgesteld

Ik wil graag een positief oordeel geven, maar ik ben teleurgesteld in de afhandeling van mijn bestelling. Ik zou mijn printer afgelopen maandag (25-11-2024) bezorgd krijgen via PostNL. Nu is het donderdag (28-11-2024) en de printer is nog niet bezorgd en er is nog geen zicht op wanneer hij wel komt. Al met al kan ik nu geen positief oordeel geven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter controle houden over afhandeling van bestellingen

97 Oostplein

Rotterdam 3011 KW

About Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.