Goede hulpzame website met duidelijke informatie
Had bij de concurrent een Philips volautomatisch koffiemachine gekocht. Bij thuiskomst bleek deze gebruikt, zal vol met koffieprut. Geld terug gevraagd en bij coolblue besteld samen met een foodprocessor en een multicooker. Tot mijn grote verbazing was ook deze koffiemachine gebruikt, wederom vol met koffieprut. Uiteraard terug gestuurd en een nieuwe gekregen. Of de multicooker gebruikt is durf ik niet te zeggen maar hier zat een handpalmafdruk op en die was niet van mij. Deze wel gehouden. De opnieuw toegestuurde koffiemachine was weliswaar schoon maar zat vol met vezels van vermoedelijk schoonmaakdoekjes. Zou mij zeker niet verbazen dat deze ook eerder gebruikt was. Deze wel gehouden.
Hallo Nicola, We begrijpen dat het geen fijn gevoel is dat je de koffiemachine met koffieprut hebt ontvangen! Wel komt het vaak voor dat er in de fabriek de machine getest wordt op een goede werking, hiervoor moeten ze wel een kopje koffie kunnen zetten zodat ze zeker weten dat deze in de verkoop kan. We vinden het natuurlijk wel vervelend om te horen dat het apparaat misschien daarna niet goed schoon is gemaakt. Hopelijk is nu wel alles in orde. We wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Coolblue
Goed snel geleverd
alomvattende dienstverlening, bereikbaar en vriendelijk
Ik heb een Eufy S1 Pro gekocht via Coolblue. Direct na de eerste dweilbeurt gaf het apparaat een foutmelding (EB1J), veroorzaakt door een lekkende afdichting in de vuilwatertank – een bekend probleem volgens de fabrikant zelf. Als engineer heb ik een volledige diagnose uitgevoerd en zelfs een werkende tijdelijke oplossing toegepast. Mijn bevindingen heb ik netjes gedeeld met Coolblue, inclusief bronvermelding van de fabrikant. Helaas werd dit volledig genegeerd. Coolblue bleef vasthouden aan het standaardprotocol: het hele apparaat van 10 kilo demonteren en opsturen voor inspectie, ondanks dat het probleem duidelijk gelokaliseerd en opgelost was. Er was geen enkele ruimte voor redelijkheid of maatwerk. Uiteindelijk heb ik het probleem zelf opgelost, maar het vertrouwen in Coolblue is daarmee wel verdwenen. De vriendelijke toon in de communicatie staat in schril contrast met de inhoud: alles draait om het proces, niet om de klant.
Beste Tommie, Sorry dat we je niet de gewenste opties konden bieden bij het defect aan je stofzuiger. We hebben je duidelijk aangegeven wat we wel voor je kunnen betekenen, we begrijpen dat je dit graag anders had gezien. Hopelijk kunnen we je de volgende keer wel beter helpen. Als je nog vragen hebt, dan staan we voor je klaar. Met vriendelijke groet, Coolblue
Al vaak spullen besteld en nu helaas gebruik moeten maken van de retour/garantieservice vanwege een defect binnen 2 jaar. Binnen een dag bericht dat er een nieuw exemplaar onderweg is. Service met een grote S
I went to coolblue with a specific request and challenge with respect to improving WiFi coverage and speed at my home using mesh. The respective person heard my queries and together we were able to brainstorm on the different options and configurations. It was good to see the person at coolblue counter, tell from personal experience. I would have rated 5 stars here, the reason for giving 4 stars is the lack of options at coolblue. I had a Deco M4 and wanted to check options with other Deco variants however, coolblue had only one variant Deco x50. So there was no possibility to get a comparison.
zeer goed
Geweldige service, en alles waar we zeker een glimlach van krijgen van jullie perfect.
Belachelijk slechte ervaring. Wasmachine besteld, tweedekans 'als nieuw' zonder schade. Komen twee jongens van Coolblue aankakken met een zaaar beschadigde wasmachine waar een poot van mist. Jongens zagen dit toen ze voor mijn deur stonden en gaven aan dat ze al geen testwasje kunnen draaien. Bel coolblue, dan zou het goedkomen werd mij verteld. Coolblue wilde mij 10 euro tegemoet komen als ik dezelfde wasmachine zou bestellen (tweedekans, met schade). Geld terugstorten duurt ook nog 5 dagen. Ik ben 1) een hele dag kwijt 2) geld kwijt omdat ik vrij heb gekregen van werk en 3) ik zit nu zonder wasmachine. Compensatie: 10 euro. Nooit meer Coolblue voor mij.
Hallo Achraf, Wat een enorm vervelende situatie rondom deze Tweedekans wasmachine! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat deze met schade bij je is aangekomen, sorry dat we je deze keer geen glimlach konden bezorgen. De wasmachine is inmiddels weer retour en je hebt het aankoopbedrag weer van ons terug. Hopelijk kunnen we je een volgende keer wel weer blijmaken. Met vriendelijke groet, Coolblue
Het is eenvoudig winkelen bij Coolblue. Ik kon mijn product makkelijk vinden, bestellen en laten bezorgen. Ik laat het altijd afleveren bij een afhaalpunt zodat de bezorger niet dubbel hoeft te rijden bij mijn afwezigheid. Daarna kan ik zelf kan bepalen wanneer ik het ophaal. Zo had ik mijn monitor nog de volgende dag in huis.
Een dag verlof moeten inplannen om mijn artikel in ontvangst te nemen en wat blijkt? Meneer de chauffeur zegt tegen me dat hij het toestel niet bij zich had. Ondertussen ook mijn oud toestel buitengezet om meegenomen te worden. Het belachelijkste van alles is dat geen half uur later belt dezelfde chauffeur om te zeggen dat mijn zending wel in zijn wagen lag maar dat hij eerst naar Brussel ging. Hij ging later bellen om langs te komen. Om 17:00 u bel ik zelf met hem om te vragen of hij kwam en dat zegt meneer dat hij klaar was met werken. Waoo! Wat een service! Toen ik zei, dat is mijn probleem niet voelde meneer zich zelfs beledigd. NOOIT MEER. NU nog wel 5 dagen (met geluk) wachten op mijn geld. Wat een service!!!
Voor het eerst een i-pad aangeschaft,. Voor een redelijke prijs een prima product, waar ik volgens mij een hoopplezier mee kan beleven. De toekomst zal het leren.
Quick deliver and friendly service.
fijn telefoon gesprek en alles in de puntjes geregeld
Perfect op tijd meldding van Chauffeur gekregen
Goed service snel levering
Ik zocht een voeding voor mijn pc en kon deze elders niet direct krijgen, gelukkig hadden ze bij Coolblue nog wel een op voorraad naar mijn wensen.
Ik had een cadeaubon van kerst. Het duurde even voor ik in de gaten had dat je hiermee online niet kon bestellen, de waarde was 5 euro te hoog. Dus naar de winkel, ietsjes omslachtiger maar ik was toevallig in de buurt. Daar fijn geholpen en uiteindelijk twee dagen later de waterkoker thuisbezorgd. Ik ben er blij mee en hij staat erg mooi in de keuken.
Cool blue is onze grote favoriet op het gebied van producten, klantenservice, winkel personeel en expertise.
Niet tevreden over de service. Product geleverd en snel weggegaan,zonder tips of uitleg.geen woord gezegd.
Beste MH, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent met onze service. Onze service is voor ons enorm belangrijk. We begrijpen toch graag wat meer uitleg of tips had ontvangen. Bij een drempellevering geldt dat we jouw product alleen afleveren tot over de drempel. Daarbij bieden we geen extra service. Wel kunnen we dit altijd nog achteraf voor je verzorgen. Mocht je willen dat we je helpen met het aansluiten van jouw product of zoek je nog tips, neem dan contact op met [email protected]. We helpen je daar dan graag verder bij. We wensen je in ieder geval nog heel veel plezier met de nieuwe aanwinst. Met een glimlach, Coolblue
goede ervaring, professionele service
heb geen streepjes code gevonden bij m'n track en trace, verwezen naar jullie site maar ook daar niets gevonden