Zoals altijd snel en eenvoudig

Alleen de technische informatie was niet helemaal correct, maar het werkt min of meer wel goed.

• N/A

Goed geregeld

Bestelling lag netjes klaar op de afgesproken tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Heeft heel veel mail en telefoon energie gekost

Het heeft heel erg veel energie, moeite en effort gekost om eindelijk duidelijk te krijgen wat het probleem was en wie het moest oplossen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doen waarvoor je als bedrijf staat, de Rotterdamse mentaliteit.

Maakt het volledig waar wat gezegd wordt !!

Alles goed en snel volgens afspraak. Zeer tevreden met de afhandeling.

Niet op tijd

Hele tijd op de Post nl link "komt tussen 8 en,18" toen komt tussen 18en22. Maar niks. Dag erna "komt gisteren tussen 8 en 18" nu nog steeds. 2 dagen te laat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere besteller gebruiken!!

De juiste winkel voor elke gezochte product

Van elke product die ik bestelde is er dikwijls een uitgebreide uitleg met de voor-en nadelen weergegeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het pakketje werd afgeleverd op de juiste tijd!

Het pakketje werd op tijd afgeleverd en is wat ik bestelde

Niet goed

Een neustrimmer besteld maar dat ding valt gewoon uit elkaar. Waardeloos product. Panasonic.

Top bezorger!

Bestellen en levering gaat gewoon snel en probleemloos. Maar de bezorging was top. Wat een aardige vrolijke bezorger. Zonder probleem nam hij onze oude koelkast en vriezer mee terug. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Prima ervaring

Coolblue is een prima winkel goede producten en komt beloftes na

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede levering, prettige jongens, vriendelijk, behulpzaam

Goede levering, keurig op tijd, vriendelijke, prettige jongens, behulpzaam en duidelijk. Top!

Superstrakke levering. Topprijs

Ik had een tijd gezocht naar de juiste Sony 55inch tv. Bij CB kon ik nog eens de drie voorkeuren naast elkaar zetten. Daardoor kon ik elke specificatie vergelijken. Keuze gemaakt. Dag erna op afgesproken tijdsblok geleverd. Strak. Prijs was net zo goed als bij 2 concurrenten.

Zeer klant vriendelijk

Prima mail contact!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? NVT

Keurig op tijd afgeleverd. Machine zelf aangesloten,fluitje van een cent. Was perfect,nauwelijks geluid. Heel tevreden!

Geweldige winkel

Mijn ervaring met Coolblue is wederom fantastisch, echt een aanrader.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het enige verbeterpunt is niets aan doen zo laten.

Makkelijk bestellen, goede prijs en snel geleverd.

De Apple Watch zat binnen 24 uur om mijn pols .. goed gedaan Coolblue!

Bezorging met een glimlach

Wat een gezellige vrolijke bezorger. Tijdsvlak is zo secuur. Prettig dat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

Snel en goed

Gedaan wat beloofd is en dat tekt!

Slechtste ooit

Super slecht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja betere verzending

Alles precies zoals afgesproken

Heel vriendelijk personeel, goed contact tijdens bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wij hebben de afgelopen jaren 2 pc's gekocht hier die geruild moesten worden. In het eerste geval waren en verschillende problemen door een te lage power supply. Uiteindelijk (wel na een 2nd opinion) kon deze worden ingeruild tegen een duurdere pc zonder te hoeven bijbetalen (200 euro), aangezien ik al met al 6 weken zonder pc zat omdat de pc naar het buitenland opgestuurd werd. Het tweede geval had de pc ook kuren (wederom door de fabrikant) en konden we deze probleemloos retourneren. Nieuwe pc besteld, snel geleverd en deze is perfect! Coolblue is goed bereikbaar en de service is ook prima.

• N/A

Slecht

Bij bestelling werd oud adres alsnog automatisch geselecteerd. Na verzenden niet meer te wijzigen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verwijder oud adres

effe nadenken over die service

Wanneer gaan ze eens de fout in, zodat ik eens wat te klagen heb? Tot aan mijn pensioen kwam ik regelmatig bij jullie DC in Tilburg om trailers te wisselen, ook toen waren er geen klachten .... altijd koffie genoeg. Ga zo door

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Dit soort medewerkers zijn goud waard

Ik ben heel goed geholpen door Raquel bij Coolblue Rotterdam Hoogstraat. Op basis van haar duidelijke uitleg heb ik een mooie telefoon gekocht.

uitstekend

geen verdere bijzonderheden te vermelden!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN