uitstekend

geen verdere bijzonderheden te vermelden!

Bijzondere bozorging

Omdoos was kapot, er staat op een doos met laptop erin niet breekbaar, chauffeur van PostNL was er niet voorzichtig mee omgegaan.. Daarnaast heel bijzonder dat ik voor het aannemen van het pakket €549 geen handtekening hoef te zetten. Ik woon in een appartement, vaak wordt een pakket ook tegen de voordeur gezet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Handtekening bij in ontvangst name

Goede service, ietsjes duurder dan bol.com

Kocht de tablet in de winkel voor het gemak. Zag later dat het bij bol.com goedkoper werd aangeboden

Great service

Great service if something is not good.

• Nee

Excellent

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lekker snel en netjes afgeleverd.

‘s’avonds besteld en s’morgenvroeg al binnen. Klasse

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen, prima zo.

Altijd prima

Ik heb een IPad aan promotie online besteld om volgende dag in de winkel Utrecht op te halen. Ter plaats de medewerker vroeg waarom ik de nieuwe model niet aangeschaft heb. Die was online €200 duurder en ik heb hem niet echt nodig. Hij zei, dat er andere promotie is en voor extra €50 heb ik een nieuwste model i.p.v model 2022 met twee keer meer GB. Hij kon ik niks zeggen en de oude gewoon naar mij te geven. Dus prima gedaan. Wij kopen daar best vaak en de medewerkers helpen daar altijd met meedenken en de beste keuze te maken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tot nu niet

Voortreffelijk

Kundig en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het product is goed. 2e keus was niets mee aan de hand. Bezorging wel, bezorgen heeft zich niet van tevoren gemeld, gelukkig was ik thuis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorger moet zich melden

Hele goede ervaring

Het besteproces, de levertijd, de bezorging: alles verliep vlekkenloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee niet echt

Uitstekende service

Of er nu iets mis is met een product, of er iets binnen de garantie stuk gaat, je niet tevreden bent met je aankoop of domweg iets verkeerds hebt besteld, Coolblue lost het inderdaad keurig netjes op. Misschien iets duurder dan elders, maar uitstekende service en geen moeilijk gedoe.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Zeer soepel

De site loopt soepel, producten zijn makkelijk te vinden, goede prijzen.

Prima product

Werkt zoals het moet. Prima basweergave.

Is dit gratis?

Laptop gekocht en daarbij 1 jaar gratis Norton. Deze gratis Norton kan alleen geïnstalleerd worden als je jouw hele personalia, incl. bankrekeningnummer, invult voor de event. verlenging. Vind ik zo niet Coolblue.

Gewoon geweldig

Super snelle en goede service, heel erg blij met mijn koelkast.

Snel

Makkelijk en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zoals bij de meeste bekend, perfect.

Makkelijke overzichtelijke site, snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd alles met een glimlach

Ik zoek niet eens meer op prijs. Ga uitsluitend naar CB

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het zou leuk zijn als het geleverd wordt.

Ik heb helaas de laatste bestelling na twee mails van later levering nog niet ontvangen. Doorgaans gaat dit beter dan deze keer. Vandaar 4 sterren en keuze Coolbleu als geheel wel aanbevelen. Hoop wel dat het laatst bestelde spoedig geleverd gaat worden.

Kado bonnen een ramp

Zondagavond wilde we een Samsung steelstofzuiger bestellen - uitgezocht - we hadden 3 kado bonnen de eerste 2 van €100 werden geaccepteerd maar die van 75 niet Klantenservice gebeld nr van bon doorgegeven dit bedrag kon vlg medewerker niet had op de site moeten staan maar stond er niet op - we moesten maar bestellen en naar een winkel gaan met de 3 bonnen- maandag naar Utrecht gereden daar stond de stofzuiger de eerste 2 bonnen van 100 ging goed maar de bon van 75 lukte ook daar niet pincode kwam niet overeen met nr van de kadobon na heel veel proberen lukte het niet na gebeld te hebben met kantoor kreeg ik de mededeling dat het goed zou komen. Na 40 minuten kon ik de stofzuiger in ontvangst nemen overigens keurig geholpen door de medewerkers. Waarom kunnen jullie de bon niet scannen dat is het toch zo opgelost. Nu moest ik 40 km rijden en 40 minuten wachten in de winkel inplaats dat hij aanhuis werd geleverd. Nogmaals top medewerkers in de winkel die mij geholpen hebben.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kado bon scannen dan hoef ik niet naar de winkel te rijden

Nog steeds niets ontvangen.Zaterdag is het 2 weken.

Jammer en lastige ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eerlijk zijn.

perfect geregeld door Coolblue

Vrijdagavond om 23.43u m'n nieuwe laptop besteld en zaterdagmiddag om 13.30u in ontvangst genomen: pefect!

Met een glimlach

Coolblue is echt altijd mijn favoriet als ik electronica nodig heb. Als ik hier iets koop, weet ik zeker dat het goed werkt, lang meegaat en veilig is om te gebruiken. Ook is het altijd snel bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

met de bestelling is niets mee, maar het ophalen in de winkel is vervelend / ingewikkeld.

Personeel erg klantvriendeljk

Minder vind ik de lange wachttijd in de winkel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kortere wachttijd

64 Weena