Het zou leuk zijn als het geleverd wordt.

Ik heb helaas de laatste bestelling na twee mails van later levering nog niet ontvangen. Doorgaans gaat dit beter dan deze keer. Vandaar 4 sterren en keuze Coolbleu als geheel wel aanbevelen. Hoop wel dat het laatst bestelde spoedig geleverd gaat worden.

Kado bonnen een ramp

Zondagavond wilde we een Samsung steelstofzuiger bestellen - uitgezocht - we hadden 3 kado bonnen de eerste 2 van €100 werden geaccepteerd maar die van 75 niet Klantenservice gebeld nr van bon doorgegeven dit bedrag kon vlg medewerker niet had op de site moeten staan maar stond er niet op - we moesten maar bestellen en naar een winkel gaan met de 3 bonnen- maandag naar Utrecht gereden daar stond de stofzuiger de eerste 2 bonnen van 100 ging goed maar de bon van 75 lukte ook daar niet pincode kwam niet overeen met nr van de kadobon na heel veel proberen lukte het niet na gebeld te hebben met kantoor kreeg ik de mededeling dat het goed zou komen. Na 40 minuten kon ik de stofzuiger in ontvangst nemen overigens keurig geholpen door de medewerkers. Waarom kunnen jullie de bon niet scannen dat is het toch zo opgelost. Nu moest ik 40 km rijden en 40 minuten wachten in de winkel inplaats dat hij aanhuis werd geleverd. Nogmaals top medewerkers in de winkel die mij geholpen hebben.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kado bon scannen dan hoef ik niet naar de winkel te rijden

Nog steeds niets ontvangen.Zaterdag is het 2 weken.

Jammer en lastige ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eerlijk zijn.

perfect geregeld door Coolblue

Vrijdagavond om 23.43u m'n nieuwe laptop besteld en zaterdagmiddag om 13.30u in ontvangst genomen: pefect!

Met een glimlach

Coolblue is echt altijd mijn favoriet als ik electronica nodig heb. Als ik hier iets koop, weet ik zeker dat het goed werkt, lang meegaat en veilig is om te gebruiken. Ook is het altijd snel bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

met de bestelling is niets mee, maar het ophalen in de winkel is vervelend / ingewikkeld.

Personeel erg klantvriendeljk

Minder vind ik de lange wachttijd in de winkel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kortere wachttijd

Alles was goed, behalve levering

Mijn bestelling levert niet thuis, terwijl heb ik extra voor betaald voor bepaalde tijdstippen. Ik moest ophalen van PostNL locatie plek .

Bestellen zo gepiept

Makkelijk bestelt, gewoon goed en goedkoop en supersnelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

hele goede uitleg bij de vergelijking smartwatch gekregen

zeer tevreden met de hulp en uitleg bij aanschaffen van een smart watch

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

dont use post nl anymore as they just drop your parcell on your doorstep and walk and drive off , al

as i said above please do not use post nl anymore as they dont care about your parcell , you always used to get a card in the post telling which house your parcell is , now they deliver the parcell , ring your door bell and directly walk off and drive away without checking you have your parell lots of people have lost alot of items from small things to tv,s companys like yourself should force post nl to do thier paid job deliver

• Would you recommend us? No
  • no post nl

Altijd goed!

Altijd goed en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nog steeds niets binnen gekregen

Slecht

Helemaal top!

Alles liep prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Snelle levering voor een nette prijs

Combimagnetron zoals beloofd de volgende dag geleverd en neergezet waar ik dat wilde. Vriendelijke chauffeurs die ook nog toelichtten dat ik dertig dagen retourrecht heb. De magnetron is als tweede kansproduct verder in prima staat en de prijs was zeer redelijk.

goede ervaring

Om eerlijk te zijn.. Ik doe graag eerst een vooronderzoek voordat ik naar een winkel ga. Dat betekent dat ik al enigszins weet welk merk/model/versie ik van een product wil hebben. Maar ik kom met verschillende opties en dan ga ik naar de winkel toe en vraag ik de medewerker waarom zij een bepaalde versie kiezen. Dan is het fijn om te merken dat de medewerkers voldoende kennis beschikken, of omdat ze zelf ook in het veld werkzaam zijn en verstand hebben van hun apparatuur. Dit keer kocht ik de Meta Quest 3, dat had ik al besloten. Maar ik wilde ook een beveiligingscamera voor op kantoor en toen kwam de collega ermee dat het handig is als er geen hub nodig is en dat er direct gestreamd kan worden en een mini disk voor de opslag. 125Gb is voldoende voor 6 maanden aan beelden. Ook had ik een hdmi kabel nodig die 4k, met mogelijkheid tot 8k aankan. De collega liep 3 keren heen en weer en maakte zonder moeite aparte facturen voor mij aan. Dank u Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? misschien de klant uithoren of er meerdere producten aangeschaft worden. Scheelt lopen naar het magazijn ;).

Ik zweer het top bedrijf nooit gezeik gehad

Wat een top bedrijf wollah geen joke

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet jullie doen het perfect

Volgens afspraak geleverd

op dit moment waardeloos 19-3-25 om 13.00 uur

buurman is het maandag niet gelukt zwart wel goed GEEN KLEUR!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? iemand die het aansluit

Een goed gevoel

In mijn zoektocht naar laptop en printer/scanner werd ik vriendelijk en kundig ondersteund door Orlando(den bosch) Het totale eindbedrag kwam heel goed uit bij het budget dat ik in gedachten had. Installatie van laptop is al uitgevoerd,printer volgt nog. Kortom een aanrader. Ik hoop wel dat ik, indien nodig, een beroep kan doen op assistentie/service van Coolblue. NB.de spullen werden thuisbezorgd door DHL waarbij de glimlach helaas ontbrak!

Erg klant vriendelijk

Ik moest er even een stukje voor rijden omdat de winkel niet in de buurt is maar vond de winkel erg mooi en mooie uitstraling en personeel.erg klant vriendelijk

Perfect voor elkaar

Coolblu heeft het product zoals wordt aangegeven ook echt op voorraad. Leveren het de volgende dag, op zondag, op de aangegeven tijd af. Chauffeur netjes en behulpzaam, geeft nog enige tips met een vriedelijke lach. Perfect

uitstekend en betrouwbaar

uitstekend en betrouwbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? documentatie

Snelle bezorging

Snelle bezorging, enige min punt is dat het door DHL geleverde werd en ik mijn oude elektrische apparaat niet mee retour kon geven en het zelf naar een post nl punt of milieu plein moest brengen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere info over in te leveren van defecte elektrische apparaten

I still haven't received my item

I ordered my product and expected to receive it on time. But the product never arrived.

• Have more control over the delivery service

64 Weena

Rotterdam 3012 CN