volgens mij kon er niets beter

In de loop van donderdagavond bestelling ingevoerd, die de volgende dag keurig bezorgd werd. Ik kan geen minpunten verzinnen. Zeer tevreden dus.

Snelle professionele servive

Zaterdagavond besteld, zondag netjes aangeleverd in huis. Mooi apparaat, precies zoals omschreven!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Jammer dat er geen papieren handleiding bij zit .

Goed verpakt en vlot bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een losse papieren handleiding bij de verpakking, en een betalingsbewijs.

Snelle levering en product conform specs

Complimenten weer voor de snelle levering..! Product conform specs en weer boven verwachting met de afhandeling!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nette jongens aardig en doen hun werk goed !

Goed bedrijf

Spullen worden altijd netjes afgeleverd.

Zeer netjes!

Top bedrijf! Levert producten zeer zorgvuldig. Nooit een probleem gehad!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Loop altijd naar buiten met een goed humeur

Vanaf het moment dat je bij de ingang begroet wordt tot het moment dat je weer naar buiten loopt met je bestelling is het een goed-geölied feelgood proces. Kudos!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De orderverwerking is niet 100%!

Ik bestel het product en het huisnummer is 7. Hoe kan het dan dat het op nr. 1 bezorgd zou worden? Dankzij de postbode ging het goed. Het product in goede staat ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik krijg m'n chromecast niet voor elkaar.

Mijn schoonzoon komt morgen na werk vanalles regelen. Ik ben er niet zo goed meer in ... Ik ben te oud !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet echt.

De winkel in Rotterdam is uitstekend

Peter heeft ons fantastisch geholpen bij de keuze voor zowel een laptop, een tablet als een telefoon

Uitstekende service

Overzichtelijke website met veel product informatie, gebruikers reviews en mogelijkheid tot vergelijken van producten. Uitstekende service als het gaat om bestellen, retourneren en advies over producten. Ik werd deskundig, behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan.

Klasse personeel

Duidelijke uitleg en top product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo door gaan. Niets veranderen

Meest soepele online winkelervaring die er is!

Snel geholpen

Aardige mensen snelle Service met het ophalen van mijn iPad

Duidelijke omschreven, snelle levering

Goede product omschrijving Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afrekenen op site niet duidelijk

goed bedoeld maar tijdrovend.

Ik kwam de winkel binnen en liep naar de opladers, ik werd vragend aangekeken en moest me dus aanmelden (om een oplader te kopen) terwijl er niemand in de winkel was. Vervolgens moest ik wachten tot een expert me verder zou helpen, hij heeft me goed geholpen maar ik vind het echt raar hoelang je tegenwoordig doet over een oplader kopen. Ik werd er erg ongemakkelijk van.

Snel bezorgd!

Bestel en volgende dag in huis. Product zoals beschreven. Super!

Fijn

Zoals verwacht

Coolblue had de telefoonset die ik wilde kopen. De koop was zo gedaan en de aflevering geheel volgens aankondiging. Nu aan het installeren en alles werkt zoals het hoort.

Aardig en professionele hulp

Ben bij Coolblue in Utrecht Hollantlaan geweest en geholpen door Justin. Hij was vriendelijk en wist me heel goed advies te geven. Dank je Justin. Hiermee maakt Coolblue het verschil!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga vooral zo door.

cool blue in Groningen is een aanrader

ik koop dingen als lap top, Iphone en andere benodigdheden bij Cool Blue goede winkel met heel vriendelijk personeel. De service is altijd goed en zijn altijd bereid te helpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

vette pech met HP printers

half jaar geleden een HP8120e printer gekocht. Werkte prima tot een week geleden. Off-line en met geen mogelijkheid weer werkend te krijgen. Aangeboden voor reparatie. Dus afwachten. Omdat ik niet zonder printer kan een 7924e HP printer besteld want je moet toch wat. Geïnstalleerd volgens de instructies en die werkte ook tot de vraag kwam van de printer of ik een firmware update wilde doen. HP raadt dat aan. Dus op ok gedrukt. En wat denk je…. Foutcode 8AF30001 en printer deed het ook niet meer. Ter omruiling gisteren weer aangeboden want dat kun je kiezen bij Coolblue. Ben benieuwd wanneer ik nu de nieuwe 7924e mag verwachten. Wellicht kan ik dan mijn score verhogen naar 5 sterren. Afgelopen jaren veel gekocht bij dit “alles voor een glimlachtbedrijf” en verder wel tevreden. Ik hoop alleen dat ik nu niet een volle week zonder printer zit.

Om 23.30 besteld

En om 9.15 bezorgd. Klasse!!

very good

Efficent great help.