Levering uitstekend.

Bestelling kwam 1 dag later door probleem bij PostNL. Zeer goede begeleiding van het artikel met ook uitleg.

K U T

Coolblue maakt hun probleem, het probleem van de klant en er wordt totaal niet mee gedacht. Was er al klaar mee maar na een paar jaar dacht ik , ik probeer het weer eens wellicht hebben ze van het verleden geleerd. MAAR helaas niet en ze verkopen nog steeds dezelfde bullshit als er een probleem ontstaat!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? heeft geen zin, ze doen er toch niets mee

Vaak hartstikke leuk

Wel een dikke klacht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ligt aan de oplossing

Eerlijke prijzen

Nieuwe koffiemachine gehaald, stond keurig klaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf het zo doen, met een glimlach

Super snelle levering. Ook handig dat je zelf meteen tijd en datum kan kiezen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? /

Ze waren zeer vriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ondanks vertraging van de bezorging door een lekke band van de bezorger toch goede ervaring. Werden netjes gebeld over de vertraging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Weet niet

snelle bezorging mooie printer

Alles goed, Prima printer !

Best online shop

I ordered something yesterday and the next I received!

• N/A

Goede service, snel Bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nre

Snel

Snel verzenden

Bestelling niet meer beschikbaar

Telefoon besteld en er was alleen een optie om op te halen in de winkel. Dus naar de winkel om de telefoon op te halen, maar helaas was er geen telefoon in de winkel. Na veel praten een andere telefoon aangeboden gekregen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Trap niet in de glimlach campagne

Ik heb recent een aankoop gedaan bij Coolblue, waarbij ik profiteerde van een promotie met de Galaxy S25, smartwatch en cashback. Op de website stonden alle voorwaarden duidelijk vermeld, en ik voldeed aan alles wat gevraagd werd. Echter, de ervaring met de klantenservice was verre van positief. Het kenmerk 'Alles met een smile' is overal bij Coolblue goed zichtbaar, maar het lijkt vooral een marketingtool te zijn dan een daadwerkelijke klantgerichte aanpak. Toen ik een probleem ondervond met het verkrijgen van mijn cashback, werd ik naar een medewerker in de winkel verwezen. Helaas bleek deze medewerker een punt te noemen dat nergens vermeld stond in de voorwaarden, wat voor verwarring zorgde. Coolblue kwam zijn afspraken over de cashback niet na. Wat het nog frustrerender maakte, was dat ik contact opnam met de klantenservice via zowel telefoon als e-mail. Ik werd telkens terugverwezen naar dezelfde winkelmedewerker, die blijkbaar de enige persoon was die de beslissing kon nemen. Iedereen die ik sprak, zei dat ze niets konden doen en dat ik maar bij de medewerker in de winkel moest zijn. En hoewel ze altijd met een glimlach spraken, ontbrak het volledig aan inhoud en oplossing. Al met al ben ik behoorlijk teleurgesteld. De glimlach is leuk, maar het moet wel gepaard gaan met daadwerkelijke hulp en het nakomen van afspraken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zeker niet allem verschuilen achter 1 medewerker maar de klacht ook vanuit de klant zijn perspectief bekijken.

Prima site, duidelijke info, goede klantenservice, snelle afhandeling orders.

Ik moest een nieuwe laptop hebben en had weinig tijd voor bestelling en levering. De klantenservice gaf mij goed advies over de juiste keuze uit drie geselecteerde modellen, en na bestelling was de laptop binnen een dag in de winkel waar ik hem kon afhalen. Prima ervaring!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Helaas geen service meer voor overzetten van programma's en alle bestanden (!) van oude naar nieuwe laptop.

alles ok

bla bla

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Gewoon geweldig

Ik als tv junk !!! Zaterdagavond tv werkt niet meer, meteen nieuwe besteld, zondagochtend komt nieuwe tv aan!! Zondagavond meteen weer tv kijken!!! Ze waren nog telefonisch bereikbaar ook en t was ook nog carnavalsweekend. GEWELDIG!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kan niet beter!!

goed ,snel en gemakkelijk!

Zaterdag middag een tv besteld en zondag middag keurig op tijd bezorgt door een hele vriendelijke chauffeur. Super ervaring iedere keer als ik bestel bij Coolblue! Dit was niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd en product zoals beschreven

Altijd goede ervaring met coolblue. Soms is de prijs of het model van het product net iets anders dan bij de andere winkels, maar de service is top en het meer dan waard. Het product werd binnen 24 uur geleverd zoals aangegeven en product was zoals beschreven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue is prima (nu de transporteur nog)

De spullen verlaten al snel de magazijnen van Coolblue, maar het is altijd afwachten welke transporteur je bestelling komt leveren. Gezien de ervaringen zijn er transporteurs die mindere dienstverlening leveren dan andere. Het zou helpen als je zelf een transporteur kan kiezen of bij bestellen al weet wie het gaat worden (en eventueel geen gebruik maakt van Coolblue).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lees boven

Goed , snel

Altijd keurig geleverd

's Avondes rond 23:00 in 2 bestellingen 2 laptops besteld. 1 werd geleverd door post.NL en de andere door DHL. Ik heb beide bestellingen de volgende dag voor 12:00 ontvangen. Wel nog een kanttekening; De microsoft windows software kan tegenwoordig alleen nog in gebruik genomen worden met een microsoft account. Niet handig als je voor een vereniging de spullen hebt besteld en de vereniging geen ms account heeft. In het verleden kon gewoon door het instellen van een pincode de software geactiveerd worden. Echter, ondanks dat de mogelijkheid van activeren middels het instellen van een pincode wordt aangeboden, is dit nergens in de software terug te vinden. Zwaar waardeloos dus. De beide laptops kunnen dus niet in gebruik worden genomen.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN