De spullen verlaten al snel de magazijnen van Coolblue, maar het is altijd afwachten welke transporteur je bestelling komt leveren. Gezien de ervaringen zijn er transporteurs die mindere dienstverlening leveren dan andere. Het zou helpen als je zelf een transporteur kan kiezen of bij bestellen al weet wie het gaat worden (en eventueel geen gebruik maakt van Coolblue).
Goed , snel
's Avondes rond 23:00 in 2 bestellingen 2 laptops besteld. 1 werd geleverd door post.NL en de andere door DHL. Ik heb beide bestellingen de volgende dag voor 12:00 ontvangen. Wel nog een kanttekening; De microsoft windows software kan tegenwoordig alleen nog in gebruik genomen worden met een microsoft account. Niet handig als je voor een vereniging de spullen hebt besteld en de vereniging geen ms account heeft. In het verleden kon gewoon door het instellen van een pincode de software geactiveerd worden. Echter, ondanks dat de mogelijkheid van activeren middels het instellen van een pincode wordt aangeboden, is dit nergens in de software terug te vinden. Zwaar waardeloos dus. De beide laptops kunnen dus niet in gebruik worden genomen.
Dit is gewoon een verschrikkelijk bedrijf met een aantal vreemde geheime interne regels waar je nergens iets over kunt lezen! Ik heb drie keer geprobeerd om een wasmachine en een koelkast bij hen te bestellen, maar drie keer namen ze mijn geld af en hielden ze de bestellingen tegen. Ik belde ze en vroeg wat er mis was met mijn bestelling. Ze zeiden dat het niet mogelijk is om via Ideal te betalen en dat je op een andere manier moet betalen. Na dit gesprek hebben ze alle andere betaalmethoden op mijn account uitgeschakeld, behalve Ideal. Het leek op een soort spot of zelfs bedrog. Het product dat u wilt, staat misschien niet op hun website, maar ze nemen gewoon uw geld en gebruiken het gedurende 5 werkdagen. NIET AANBEVOLEN!!!
We zijn erg prettig geholpen
Heb al eerder een (goedkope) telefoon gekocht, deze was heel goed voor de prijs! Toch had ik behoefte aan een upgrade, zelfde merk, zelfde winkel.
Bestellen online ging goed, maar bij aankomst in de winkel moest je je eerst aanmelden en aangeven wat je kwam doen. Prima, gedaan... naar de balie... staat er "slimme balie" of zoiets... Als men nu eens een aparte balie aanhoudt voor afhalen zou het allemaal een stuk vlotter gaan. Het concept is leuk bedacht, maar minder persoonlijk geworden.
Vriendelijk service, snelle levering, goed product.
Een nieuwe telefoon gekocht. Verkoper zei dat overzetten makkelijk was.ik heb er grijze haren van gekregen en het is nog niet gelukt.
Hoi Pauline, Bedankt voor je bericht. We snappen dat het ontzettend frustrerend is als het overzetten van je gegevens niet zo makkelijk gaat als verwacht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we balen ervan dat je hierdoor zoveel gedoe hebt gehad. Onze klantenservice helpt je hier graag bij! Je kunt ons bellen, dan kijken we samen hoe we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen. Hopelijk kunnen we die grijze haren weer een beetje goedmaken. Met vriendelijke groet, Coolblue
Prima producten met uitstekende service. Bleek een klein defect- zonder problemen adequaat opgelost. Zeer goede helpdesk!
Super fijn stofzuiger stuk, nieuwe uitgezocht en de volgende dag konen we weer stofzuigen. Nu van stofzuigerzak naar stofzuigerbak super erg mee.
Order placed at 23:00 Friday night, item delivered on Saturday morning at 9:30. Perfect.
Je bestelt een headset. Je betaalt een headset. Je ontvangt een headset. Prima toch?
Snel bezorgd, prima artikel
okay
Snelle enduidelijke levering
Zelf een mailtje met een gebruiksadvies.
Ik had een Philips Airfryer XL 3000 serie NA 332/00 besteld en deze de volgende dag ontvangen. Mijn vrouw was echter meer gecharmeerd van een Philips 3000 Series Dual Basket NA352/00. Ik heb toen gebeld met Coolblue en kon de ontvangen Airfryer de volgende ruilen bij de Coolbluevestiging in de Bilderdijkstraat te Amsterdam. Binnen 10 minuten stond ik met de gewenste Airfryer weer buiten de winkel. Aangezien de eerste Airfryer iets duurder was, dan laatste werd het verschil op dezelfde teruggestort op mijn bankrekening. Top!
bestellen gaat gemakkelijk, leveren ging snel. De mannen die het brachten waren misschien niet heel erg voorzichtig v.w.b. de wanden op de trap.
Voor mij n verrassing, donderdag de bestelling geplaatst en vrijdag al ontvangen, prima. Jullie veel succes, de vervangende telefoon mijn oude zal ik zo spoedig mogelijk bij jullie laten bezorgen. Eijsden /Amsterdam is niet naast de deur, in Maastricht is er geen winkel van jullie???? Ik hoor het wel als het wel zo is, goede werkweek
Ik shop prive veel bij Coolblue maar kan nu ook gebruik maken van de thuiswerkwinkel vanuit werkgever. Echter kom je lastig op de landingspagina met de producten maar veel te vaak op de pagina met de salespitch aan bedrijven. Vervolgens mis ik de helft van de filters/zoekmiddelen die de gewone webshop wel heeft. Wanneer je vervolgens op een product pagina ziet krijg je in de vergelijking/suggesties allemaal producten die niet in de thuiswerkwinkel zitten (en ik dus niet van werkbudget kan betalen).
Locatie is top medewerkers zijn top parkeren is lastig en Qpark was hartstikke duur
Altijd heel tevreden over bestellingen via Coolblue. Deze keer was-/droogcombinatie gekocht. Op de website en in de mail stond dat verpakkingsmateriaal mee retour zou worden genomen maar dat gebeurde dus niet helaas.
Ik vind het systeem van Coolblue, aanmelden voor advies, heel prettig. Ik hoefde niet lang te wachten maar kon dat doen onder het genot van een kopje chocomelk. De medewerker was heel aardig en heeft goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Ik heb een laptop aangeschaft waar ik heel blij mee ben voor een leuke prijs!
goede ervaring