Bezorging was snel, behulpzaam en inderdaad met een glimlach!
Bij luchtdruk uit luchtspuit stoort het heel erg en draag ik ze al niet meer op mijn werk.
Hoi Alfons, Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldoet en dat je het niet meer op je werk kunt gebruiken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We willen je erop wijzen dat deze review nu bij onze winkel staat, terwijl je ervaring gaat over het product zelf. Als je wilt, denken we graag met je mee over een alternatief dat beter past bij jouw werkomgeving. Laat het ons vooral weten, we helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Coolblue
***********
Mijn vrouw had een probleem met inloggen op haar iPhone. We werden prima geholpen door de support van Coolblue.
Service op maat
I got what I expected, with a great quality of service. Nothing to complain about.
Pakket besteld op zaterdag met bezorging op zondag. Zondagochtend bericht dat het maandag wordt.... Geregeld dat er dan iemand is om het pakket aan te nemen omdat ik niet thuis ben. Vervolgens krijg ik later op zondag bericht dat het pakket naar de verkeerde regio is gestuurd en het nog niet bekend is wanneer het aankomt. Het nu naar een pakketpunt laten sturen om zeker te zijn dat het pakket niet kwijtraakt. Nu moet ik zelf op de fiets, 1km verderop een stofzuiger gaan ophalen. Zondag aanbieden om te laten bezorgen is zondag bezorgen of zorgen dat het geregeld wordt zonder dat de koper er last van heeft en het nu zelf moet oplossen en tot op heden weet ik niet of het pakket vandaag komt of wanneer dan wel.
Beste Diede, Bedankt voor je bericht. We snappen dat het enorm frustrerend is als je een bezorgmoment kiest en de levering vervolgens niet volgens plan verloopt. Dat is absoluut niet de service die we willen bieden, en we balen ervan dat je hierdoor extra moeite hebt moeten doen om je pakket alsnog op te halen. Het spijt ons dat de bestelling verkeerd is gesorteerd en daardoor vertraging heeft opgelopen. We doen ons best om leveringen op tijd te laten verlopen, maar in dit geval is dat duidelijk niet gelukt. We zien dat je gelukkig ondertussen het pakket in huis hebt. Voor het hele gedoe, heb ik nog een klein goedmakertje in je account gezet. Met vriendelijke groet, Coolblue
het ging heel ge makkelijk
Ik heb alleen maar goede ervaringen met Coolblue. En ook afgelopen weekend was het weer een topervaring. Zaterdag ging onze wasdroger stuk en nog geen 12 later werd er zelfs op zondag een nieuwe bezorgd. De chauffeur was zo vriendelijk om mij te helpen met het afvoeren van de oude wasdroger en het opnieuw plaatsen van de nieuwe wasdroger. Daarbij moest ook nog eens een hele zware kast verplaatst worden Dat was allemaal geen probleem. Top top toppers!!!!!
Mijn favoriete elektronica winkel! Goede service en erg klantvriendelijk en behulpzaam. De reparatie service is ook top! Iets wat ik twee jaar geleden gekocht heb kan ik nog laten repareren. En wanneer het niet meer te repareren is en ze geen nieuwe kunnen sturen, krijg je alsnog je geld terug. Ik koop mijn elektrische apparaten niet meer bij een andere winkel dan Coolblue!
Vandaag een product teruggebracht bij een Coolblue winkel in Amsterdam. Lege winkel, amper klanten, 10+ Coolbluemedewerkers zichtbaar. De klantenservicebalie is leeg, de medewerker komt na 10 minuten aanlopen met een kop koffie, loopt vervolgens terug, omdat hij ietrs vergeten is. 5 Minuten later weer, maakt even gezellig een praatje en dan begint zijn systeem in te loggen. Er staat nog 1 klant voor mij te wachten. Als ik aan de medewerker vraag of er misschien nog iemand bij kan (gezien de vele medewerkers en amper klanten), word ik half uitgelachen, dat ik moet wachten. Nog een kwartier later en nog niet geholpen, vraag via een andere medewerker naar de manager, die ook doet alsof zijn neus bloedt. Helaas Coolblue, je was ooit een topbedrijf, succes vasthouden is iets anders, dan succes creeeren! En een 'normale' klantenservice hoort daarbij. Good luck, mijn persoonlijk en zakelijke aankopen van mij BV gaan we nu elders doen. HIer nog 1tje uit de oude doos, maar nog zo relevant: hbr.org/1999/07/why-good-companies-go-bad
Hi Butch, Wat rot om terug te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service. Dat kan ik me voorstellen als je zo lang hebt moeten wachten en je niet zo vriendelijk geholpen werd. Dit is niet helemaal verlopen zoals we beide hadden gehoopt! Ik raad je aan jouw verhaal en je bestelgegevens op te sturen naar [email protected]. Dan kunnen we samen uitzoeken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Met een glimlach, Coolblue
Na teleurstellende ervaringen bij twee andere webwinkels is het gelukt om voor mijn Tomtom Go Classic 6 inch een goed beschermtasje te kopen. Voor de zekerheid wel een 7 inch tasje gekocht. Het tasje is lekker ruim en mijn Tomtom past er goed in. Wordt op zijn plaats gehouden door een elastiek, dat hadden er ook twee mogen zijn. Ook het snoertje en de plug voor de auto passen er ruim in. Binnen in is een extra vak waar van alles in opgeborgen kan worden. Het materiaal is stevig en de rits die aan twee kanten te bedienen is glijdt wonderbaarlijk soepel. En als kers op de taart heeft het tasje een handig polsriempje. Kortom, ik ben dik tevreden.
Zie boven
Telefonisch goed geholpen en advies gekregen! Snelle service.
X
Jammer genoeg een dag later bezorgt dan zoals op de websitebezoek stond.
Online koffiemachine aangeschaft om op te halen in de store in de breestraat. Superontvangst, goed geholpen en ook nog gratis koffiebonen gekregen. Een beetje als de commercial, de medewerkers van Coolblue zijn echt vrolijk, helemaal top!
Weer een fijne keuze tijdens online shoppen en supersnelle levering!!!
Coolblue levert van begin tot eind uitstekende service. Vanaf het advies over de juiste tv-beugel tot de levering verliep alles soepel en professioneel. Duidelijke communicatie, snelle bezorging en een zeer makkelijk en uitstekend product. Zeer tevreden!
Kookplaat is nu bijna 200 euro goedkoper. Verschil direct overgemaakt gekregen! En zo hoort het.
Weer geslaagd bij Coolblue. Breed assortiment en fijn die uitgebreide filter mogelijkheden. Volgende dag afhalen winkel erg prettig. Never change a winning team! Ga zo door.
Goed advies, snelle bezorging op de fiets
Snelle en zeer vriendelijke afhandeling van aankoop Bosch staafmixer
Bij vragen over de producten krijg je goed advies van de klantenservice. Ook de levering gaat razendsnel zelfs op zondag!
Everything as expected. Fast delivery as promised. Thank you.