Very bad! And nerves again

I ordered an item I ask to be delivered on Saturday. Waited all day for the item and it never came, called and I was told it will be delivered on Sunday.. and I asked if dhl worked on Sunday because I doubt and wouldn’t want to waste my time waiting at home! The lady I spoke to apologise and confirmed it will be delivered on Sunday. Waited at home and it was never delivered! I had to cancel the order and ask for a refund, will definitely ordered it from Bol.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Bij binnenkomst in de winkel viel mij de kille futuristische opzet gelijk op. Niet mijn ding. Maar de vriendelijkheid, hulpvaardigheid, en productkennis van de medewerkers maakte dat ruimschoots goed. Alleen daarvoor al 5 sterven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website en super snel geleverd

Over het algemeen is het is makkelijk om producten te vergelijken. Duidelijke uitleg en specificatie per product. Snelle Levering meestsl al volgende werkdag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kon niet altijd goed achterhalen wat verschil is in producten als philips oneblade qp6551/30 qp6552/15 en qp6552/30

Very Good

Order was delivered as promised without any delay.

• You must send promotion vouchers to encourage more purchase. Specially after such a big value purchase (our last transcation of 10 Laptops).

normaal

Mijn ervaring met Coolblue is in principe goed, maar de communicatie kan beter. Soms is Coolblue onduidelijk, wat verwarrend kan zijn. Als dit verbeterd wordt, zou mijn ervaring nog positiever zijn!"

Alles ging super vlot

Handig, snel, correcte prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben zo blij met Coolblue

Ik heb al meerdere aankopen gedaan bij Coolblue. Dan begin ik met het kijken op de site. Heel duidelijk, makkelijk en veel informatie. Daar maak je je eerste keuze en dan weet je waar je het over hebt als je de winkel binnenstapt. Altijd vriendelijke mensen die met je meedenken zodat je thuiskomt met iets dat bij je past.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf zo klantvriendelijk

Snelle bezorging

Deskundig personeel en vriendelijke bezorgers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima assortiment gecombineerd met goede prijs en informatie en humor

Ik waardeer het ruime aanbod, de goede prijs, de duidelijke informatie, de snelle bezorging en de humor

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Website kan verbeterd worden voor mobiel

Grandiooos

Van begin tot eind TOP!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vlotte levering en fijne service

Het product wat ik wilde hebben was bijna direct voorradig en op te halen in de winkel. Daar aangekomen was ik nagenoeg direct aan de beurt en had ik met 5 minuten mijn pakket in handen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top.

Vandaag besteld, de volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nieuwe wasmachine besteld, netjes op tijd bezorgd zoals Coolblue beloofd had Oude wasmachine meegenomen Erg vriendelijk personeel Prima service!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voor mij niet

Slechte service

⭐☆☆☆☆ Slechte service, gebroken beloftes en geen compensatie! Coolblue beweert uitstekende service te bieden, maar mijn ervaring is het tegenovergestelde. Ik had een omruiling gepland op zaterdag 22 februari, maar de levering kwam niet opdagen. Ik heb meerdere keren gebeld: eerst werd beloofd dat ik zou worden teruggebeld (wat niet gebeurde), vervolgens werd de verbinding verbroken en had de medewerker niet eens de moeite om terug te bellen. Uiteindelijk moest ik zelf opnieuw contact opnemen, zonder enig resultaat. Door hun fout moet ik nu tot maandag wachten én opnieuw een vrije dag opofferen. Dit is pure nalatigheid en onacceptabel. Geen excuses kunnen dit goedmaken—ik verwacht een oplossing en compensatie voor mijn verloren tijd en frustratie. Als je waarde hecht aan betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid, zoek dan een andere winkel. Dit was mijn laatste bestelling bij Coolblue!

Doen wat ze beloven

Perfect artikel en prima bezorgd.! Gebruiksaanwijzing via de mail duidelijk zodat ik mijn nieuwe telefoon gelijk in kon stellen, ideaal.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!

Snel goed super eigenlijk

Snelle bezorging goeie producten en leuke bezorgservice! Great

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houden zo

Jullie maken jullie reputatie waar

CoolBlue doet wat ze belooft. Prijs redelijk en volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een dame met een grote tatoeage laten optreden in de reclame vind ik ongepast

Alles was goed gegaan:

bestelling en halen…alles op tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Razendsnelle verzending, maar avondbezorging mislukt

Helaas is mijn pakket niet 's avonds bezorgd zoals afgesproken en extra voor betaald. Ik kon mijn pakket zelf bij een ophaalpunt halen nadat de bezorger (logischerwijs) om half twee' s middags tevergeefs bij ons aan had gebeld. Overigens werden mijn andere bestellingen wél diezelfde avond bezorgd met DHL. Het onjuist bezorgde pakket was via postnl.

Trustable!

I'm happy about Coolblue; fast delivery, serius people and for now I had good experience! It's my favourite.

• no

hele vriendelijke bezorger

snelle service hele vriendelijke bezorger, en goedtijdvenster doorgegeven

Snelle bezorging

De bestelde pan was de volgende werkdag in huis, terwijl ik pas de avond ervoor had besteld. En fijn dat het mogelijk is om een pakketpunt te kiezen.

Goed met 1 minpunt

Tv besteld, prima tv en snel geleverd. Echter stond op de site dat mijn oude tv zou worden meegenomen maar omdat ik een kleiner formaat tv heb gekocht werd hij bezorgd door PostNL en die nemen mijn oude tv niet mee…… erg jammer!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN