Snelle en keurige levering

Snelle en correcte afhandeling

helemaal goed

het werd netjes afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee jullie doen het heel goed

fantastisch

Zeer makkelijke keuze mogelijkheid op website. En een goede en nette afhandeling in de winkel. Hoogstraat Rotterdam

superservice

Wederom een superservice bij Coolblue. Er was bij mij wat onduidelijkheid over de extra afgesloten zekerheid garantie van een aangeschaft product . Ik had info gekregen via de digitale assistent dat de verzekering in zou gaan na de wettelijke 2 jaar fabrieksgarantie. Dat bleek achteraf niet juist. Contact gelegd met klantenservice en het is perfect opgelost. Erg tevreden dus

Zeer snelle levering

Zeer snel geleverd. Product is precies als de beschrijving..Waterpic..tankje had iets groter mogen zijn...

Alles weer goed geregeld

Zoals gebruikelijk alles weer top geregeld

Keurig netjes

Goede keuze kunnen maken, kon makkelijk betalen met cadeaukaarten, product werd de zelfde dag verzonden met vervolgens een melding van een tijdvak, daarna een uur en daarna dat de bezorger er over een kwartiertje zou zijn. Netjes verpakt en op tijd bezorgd door een aardige bezorger. Met name de bezorging door Coolblue vind ik zeker een pluspunt t.o.v. de DHL's, PostNL's, enz. van deze wereld.

Tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Fast delivery and good product

I received the product in less than 24 hours, with nice packaging. Overall good experience.

HEEL FIJN

Na heel goed nadenken en vergelijken zijn we uit gekomen bij Coolblue We hebben daar een koelvriescombinatie gekocht en de levering ging ook heel prettig. dus dik tevreden.

snel. en goed geleverd

Waterfilters Jura bijbesteld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel bezorgd en product bevalt

De mini stofzuiger bevalt prima, handzaam en robuust. Supersnel geleverd.

Slechte voorlichting

Wij hebben om hulp gevraagd in de winkel. Mijn zoon zocht een monitor waar hij ook films op kan kijken. Mooie scherm uitgezocht en verder prima maar geen geluid, alleen via hoofdtelefoon. Voor films kijken met iemand anders is dit geen optie. Wij gaan deze weer ruilen voor een andere monitor.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Luisteren naar de behoeften van een klant en daar op participeren.

Werkt meestal niet

Valt erg tegen in gebruik. Blijft eindeloos zoeken. Af en toe een treft en dan wel nauwkeurig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Artikel 100% echter post NL is hopeloos.

Artikel 100% echter post NL is hopeloos

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging aansporen!!

Doet het prima snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Binnen 1 dag besteld en bezorgd. Voor de levering perfect op de hoogte gehouden via mail. Een kwartier voor levering ook nog gebeld. Super!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en was goedkoper dan de andere online winkels

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en juiste product

Snelle levering en de juiste originele stofzuigerzakken die nog goedkoper waren als bij een zgn discounter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service en snel geleverd

Met een tweede kansje monitor ook nog leuk wat van de prijs af. Prima mail hoe ik de computer moest installeren. Echter. Bij installatie was niet onmiddellijk duidelijk dat ik mijn laptop moest herstarten om de monitor te herkennen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere instructies.

Praktisch

Brede keuze en snelle levering van een type cover ging voorspoedig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Coolblue, always top-notch service.

Never have had any complaint about Coolblue. They are not the cheapest. But their services and after care totally make it worth it.

Een betrouwbare partij.

Ik zou op de hoogte gehouden worden wanneer het artikel weer in voorraad zou zijn. Dat gebeurde keurig. Daarna is de bestelling zorgvuldig afgehandeld. De verpakking had kleiner gekund.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Wees eerlijk in je meldingen

Tevreden over het geheel: product, snelheid van reageren. Maar: Als ik een PostNL punt op geef als bezorgadres is de mededeling dat de bezorger en ik elkaar misgelopen zijn en de bezorging dus een dag later bij dat Post NL adres gaat gebeuren in mijn optiek onzinnig. Ik was gewoon thuis, dus zelfs als het aangeboden zou zijn op ons huisadres klopt dat verhaal niet. Maar woensdagavond bestellen en vrijdag middag ophalen is nog steeds een prima service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wees eerlijk als de bezorging vertraagd wordt: daar heb ik alle begrip voor. Maar geen flauw excuus dat we elkaar misgelopen zouden zijn.

alles goed

snel, alles fijn