Een betrouwbare partij.

Ik zou op de hoogte gehouden worden wanneer het artikel weer in voorraad zou zijn. Dat gebeurde keurig. Daarna is de bestelling zorgvuldig afgehandeld. De verpakking had kleiner gekund.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Wees eerlijk in je meldingen

Tevreden over het geheel: product, snelheid van reageren. Maar: Als ik een PostNL punt op geef als bezorgadres is de mededeling dat de bezorger en ik elkaar misgelopen zijn en de bezorging dus een dag later bij dat Post NL adres gaat gebeuren in mijn optiek onzinnig. Ik was gewoon thuis, dus zelfs als het aangeboden zou zijn op ons huisadres klopt dat verhaal niet. Maar woensdagavond bestellen en vrijdag middag ophalen is nog steeds een prima service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wees eerlijk als de bezorging vertraagd wordt: daar heb ik alle begrip voor. Maar geen flauw excuus dat we elkaar misgelopen zouden zijn.

alles goed

snel, alles fijn

Top ervaring

Zoals altijd een top ervaring. De producten komen op tijd en tevens ontvang ik een mail met hoe het op te zetten is. Top, zoals altijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet goedkoopste wel betrouwbaar en snelle levertijden

Prettige website met veel uitleg en zoek / filter opties. Wel wat prijziger maar staat tegenover dat levertijd super snel is. Waar andere sites volgende dag leveren beloven, maar Coolblue dit telkens waar!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijzen liggen wat aan hoge ksnt

Slecht

Ik wilde iets bestellen maar da t was niet aanwezig. Ik kon dan iets aanvinken zodat ik een bericht kreeg wanneer het wel aanwezig was. Toen ik een mail kreeg dat het artikel binnen was ging ik het gelijk bestellen. Dat lukte niet daar ik me pincode van me waardebon niet kreeg ingevuld. Ik had toen gebeld en kreeg een dame aan de lijn en die probeerde het ook maar kreeg het ook niet voor elkaar. Ze ging toen overleggen en ze zal dan wat laten horen en ze zei dat ze het artikel voor mijn zal vastzetten. Een dag later heb ik maar weer gebeld want had nog niets gehoord. Kreeg toen een man aan de lijn en die probeerde het ook met de code's en hem lukte het ook niet. hij ging ook infomeren en toen ik hem aan de lijn kreeg zij hij dat de pincode op een of andere manier was geblokkeerd. Ik kreeg toen wel een voucher van hem met het bedrag wat me waardebon waard was. We hadden gelijk het artikel besteld en kreeg een melding dat hij ingepakt zal worden. In de loop van de avond kreeg ik een mail dat het artikel niet in voorraad was. de andere dag weer gebeld en de persoon aan de lijn zei dat het artikel niet in voorraad was en misschien niet meer binnen kwam en zo ja zal het wel een tijd gaan duren. Ik vond dat vreemd zei ik daar er een voor mijn gereserveerd was. Maar helaas was het artikel toch niet meer aanwezig was zodat ik een andere moest bestellen. Ik weet zeker dat ik niets meer besteld bij coolblue want ik vond dat het niet goed is gegaan. want tot mijn verbazing zie ik dat het artikel nu wel te bestellen is. L.G.Stavenuiter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? een heleboel zie bericht

Luistend oor en meteen overgaan tot actie

Problemen met de koelkast. Er werd direct actie ondernomen door Cool Blue. Conclusie was dat koelkast niet te repareren was. Mocht andere koelkast uitzoeken. Alles fantastisch geregeld. Wat een geweldige service. Ben er heel erg tevreden over

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Online prima, maar in de winkel moet je echt te lang wachten

Tablet gekocht. Deze wouden we in de winkel in Arnhem ophalen, maar daar moesten we veel te lang wachten op een medewerker. Uiteindelijk zonder aankoop naar huis gegaan en toen maar thuis vanaf de bank besteld. Dus weer extra uitstoot, extra bezorgkosten etc. omdat de zaken in de winkel niet op orde waren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer personeel en minder wachttijd in de winkel

Helemaal top

Helemaal top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen alles top geregeld

Redelijk tot goed

Product werd te vroeg bezorgd, waardoor mijn zoon van 11 alleen thuis was. Daarnaast waren ze vergeten het oude apparaat mee te nemen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als je geen contact krijgt bel dan nog een keer

met coolblue best goed

deze keer was de bezorging er slecht..maar liefst 4 dagen de levering opgeschoven maarja daar kan CoolBlue natuurlijk niks aan doen ...maar wilde het toch ff kwijt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? andere bezorger kiezen

snelle service

eerste levering product gebroken, volgende dag werd product omgeleverd na 1 telefoontje. product nu in orde. goede en snelle service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

erg frustrerend met klantenservice na kapotte tv in garantie

Tv kapot garantie vaak moeten bellen (mijn vriendin ik heb weinig geduld met klantenservice) mails die niet door kwamen of in de spam belanden, normaal nooit last mee, reparatie 3 keer geweest in 2 weken dus ook ruim 2 weken geen tv. We hebben ook contact gehad met Samsung en zelfs een tegoed bon gehad voor het ongemak wel netjes en zegt genoeg maar ik kan er niks mee. Tv opgehaald door reparateur toen nummer door gegeven en eindelijk weer een stap verder, zouden tegoed krijgen met een half uur na 3 uur gebeld kon wel 5 dagen duren?? Al wel een andere tv uitgezocht en ondertussen kreeg ik steeds mails dat mijn mails niet afgeleverd konden worden?? Toen weer gebeld en een dame aan de lijn gekregen die meteen actie ondernam en m'n nieuwe tv besteld heeft mijn account geoptimaliseerd heeft en de volgende dag werd de tv geleverd zij was het enigste positieve punt die ik gehad heeft. Wel vreemd dat ik €50 minder voor mn oude tv kreeg maar alla. Heb een soort gelijke ervaring gehad 2 jaar geleden met een Jura koffie machine. Ik noem het een ontmoediging beleid van Coolbleu om te rekken en misschien zelfs om ervan af te komen zo voelt het in ieder geval wel bij ons. Ik kocht alles bij jullie maar twijfelt nu toch sterk wat ik de volgende keer ga doen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? sneller oplossen

Besteld en binnen een week geleverd en gemonteerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Chauffeurs beter begeleiden

prima!!!!

prima komt keurig op tijd..leuke dame en prettig samen de aflevering gedaan!! niet op aan te merken

Een handleiding via mail

Snelle levering van het product. Via de mail een handleiding gestuurd top service. Hier krijg je vanzelf een glimlach op je gezicht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Reliable, fast and great customer service

Super transparent, fun, and customer service solves problems quickly if there are any with my products

uitstekend

mijn bestelling prima opgevolgd, tot en met tijd van levering per fiets koerier

Kan niet beter.

Apparaat werd, doordat het binnen de garantietermijn defect raakte, direct omgeruild.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Gisteren besteld vandaag thuis top service

Ik heb een koelkast gekocht bij de Mediamarkt hij is op maandag besteld woensdag binnen gekomen en nog een verkeerde koelkast geleverd ze hebben mijn oude koelkast meegenomen en gezegd dat het volgende dag de goede koelkast zouden leveren maar ik heb 2/3 weken gewacht maar niets ontvangen ondertussen bestelling gedaan bij de coolblue gelijk goed geregeld onder tussen is de bestelde koelkast van de Mediamarkt is verdwenen ik wacht al bijna 3 weken op mijn geld maar nog niets gehoord

Perfect.

Easy, straighforward and smooth.

• N/A

Ik werd snel en goed geholpen toen ik mijn bestelling kwam ophalen en ook de verdere afhandeling van de betaling verliep soepel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het product dat ik besteld had een jaar geleden was defect. Gelukkig kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd

Waarom PostNL?

Jammer dat het tegenwoordig met de post komt en niet meer een vrolijke bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs en super snelle levering

Ik had stofzuigerzakken besteld. Goede prijs en het pakket werd de volgende dag al bezorgd terwijl ik de avond ervoor pas besteld had. Top!! Bedankt.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN